failad

förstår inte grejjen med att bli ledsen över att gamla pojkvänner hittar nya, jag blir det även om jag inte fattar varför.

jag måste vara missbildad

jäktad fredag

tjuhu babes!

då var andra skolveckan, eller den första "riktiga", avklarad. känns bra faktiskt.
än så länge har jag varit på varenda lektion och inte sovit på någon av dem,
ska försöka fortsätta i den stilen så länge det går X) har ju översoft schema
så jag tror nog jag ska klara av det rätt så bra. haha!

min dag idag:
10-11.10 Psykologi, sjukt intressant faktiskt vi snackade om detet, jaget och överjaget

11.10-12.10 LUNCH yummie det var spagetti och köttfärsås,

passade även på att gå på stan med amanda en stund och fyndade ett par tygskor och
ett par gråa jeans med hög midja för 170 kr totalt. me likey när det är billigt och bra!

12.10-13.25 Jobba med projektarbetet, så jag och mandy la upp en plan för vad
vi ska göra de olika lektionerna och i Bryssel (där vårt projektarbete utförs)

13.40-14.40 naturlabb, drygt! men jag lever.


Wuhu, en månad kvar till Bryssel! Efter det är det bara fyra veckor till höstlovet dessutom..
och efter höstlovet är det bara en månad kvar till jullovet.. gah! wonderful!

Vill också informera om att jag har ingen dator nu, så jag lånar en dator när jag kan
också därför jag inte har uppdaterat, fastän jag suger på det i vanliga fall också! hä.



Nä nu ska jag göra mig klar, ska på kräftskiva ikv+imorn!
Puss

brussels!

Hej och hå!

Idag pratade vi om Bryssel-resan i klassen, vi åker den 29 september! can't wait! För er ovetande så bodde jag där när jag var yngre, eller inte i själva Bryssel men i Waterloo som ligger en bit därifrån, anyway litet land litet avstånd. Hur som helst så åker vi dit och är där i fem dagar och det ska bli wunderbart, skolan payar och vi lever livet, sounds great eih?

gah. många inlägg på kort tid, fler än ja har skrivit på en vecka typ? aja, enjoy, or not.

nu ska jag sova iallafall så jag får mig min skönhetssömn! PUSS


vbv

jag är kär, och det är en sån där skön-hemsk känsla.
känner mig tappad bakom flötet men ändå på rätt spår.
det susar i magen men ändå är allt som vanligt?
jag förstår inte.

men jag vet att jag älskar dig.
det är en sak som är säker.

<3


hiphiphurray


Mitt översofta schema? Projekttimmen sist på tisdagen ska också flyttas till hålan på onsdagen, så slutar tolv på tisdagen istället :> mwah. SÅ NAJS! Visserligen är inte min vårtermin lika rolig, men den är inte direkt pain in the ass heller. I will survive! Fett plus på att hösten är så skön för då kommer jag iallafall att vara på lektionerna (hoppas jag). DETTA ÄR MITT ÅR, I WANNA ROCK!


gah

god morgon, eller inte.

idag börjar skolan igen.  jag är inte speciellt pepp skulle jag vilja påstå, visst ska det bli skoj att träffa alla igen, men inte mycket mer än så. läxor och så ser jag inte fram emot, fast detta är vårt år, jag ska köra så det ryker! spana lamm fast jag inte är intresserad och tänka ut kluriga frågor till lärarna.

pappa ringde mig i morse och väckte mig med att säga att min mobilräkning hade hamnat på 1029 kr, kul att vakna till? näee. inte speciellt. så nu är jag halvdepp halvpepp! gah. puss vi hörs i eftermiddag!


kaffemannen och ragg

HOLA!

haha igårkväll när jag jobbade med Sima och Afrodite så kom Afros kompisar och snackade lite och så, sen när jag skulle gå så gav Sima tydligen mitt nummer till en av killarna X) lol, och idag så smsade han mig och igår ringde han, hm? ofta? ragga killar i kassan på bk är väl inte min specialité, men det är ju skoj :>

idag på jobbet blev jag bjuden på en liten kaka av kaffemannen (han kallas så för han åker från arlöv varje dag för att komma till vårt burgerking och köpa en kaffe med två mjölk) jättegulligt! och visst, den var riktigt äcklig, och frågan är om den inte passerade bäst-före-datumet för längesen, men det var så gulligt haha :D jag dog.

aja nu ska jag kolla på film med min lillasyrra :) pusss


snart skolstart

Det är otroligt hur snabbt tiden går när man har roligt, helt plötsligt inser man att två månader har flugit förbi och att man börjar skolan om mindre än en vecka. Lika deprimerande som att tänka "då var ännu en dag av mitt liv borta" när man går och lägger sig. Fast på något (väldigt konstigt) sätt så längtar jag lite till skolan, för att få träffa alla finisar igen och få en helt ny och fräsch start. Visa vad jag går för! ¨

Idag börjar Malmöfestivalen dessutom, lite lol över det, överskattat som fan och jag jobbar till sju, sen får jag väl ta mig en sväng där inom innan jag åker hem och sussar, jobbar imorn och söndag med - wie!

Nej hörni, nu ska jag återgå till att lyssna på soundtracksen från Mamma Mia, puss!

rainy sunday

heej på er,
idag regnar det igen, deppigt om något! så snubben där uppe vet; solen är väldigt välkommen tillbaka. hur som helst, idag ska jag jobba, är inte alls pepp på det. Är trött och grinig och hela faderullan så det blir inga roliga åtta timmar. :<

ha en bra dag, even though jag inte kommer ha det ;R

bk dk bk

min kväll igår var galen, den började på jobbet och sen bar det av mot grannlandet med oskar och simon, sen mötte vi matte jonna kim chrille thomas danne och det blev galet. kvällen var sjukt najs förutom att den slutade med att en spottade blod i en påse, en spydde i en påse, en hade en fedesvullen panna och en hade en söt blåtira.

sen när vi kom till malmö så åkte vi med coolaste killen som tryckte in alla nio i en stor taxi och körde som en galning och vi sjöng och skrattade och mh-mh. sen slutade min kväll med thomas arm runt mig och mattes fötter i mitt huvud och med musik från rent i mina öron. 

En ljuv kväll.



Ikväll ska jag ha filmmaraton med mig själv har jag tänkt, på min lista står;
- August Rush
- Never back down (om den blir klar)
- Gosskören (om den blir klar)
- P.S. I love you
- Definitely Maybe

ha en trevlig kväll



 


b-day

idag blir mattepatte arton, så vi ska trampa trampbåt i kanalen i malmö och killarna ska bada, ieeh. sen blir det jobb och sen dk, ha en bra dag!


vacation's over ... DOH

Tjoflöjt,
idag slutar min semester från jobbet, fem härliga veckor utan krav på någonting. men nu börjar det igen. är ni sugna på att se hur min vecka ser ut?
here you go;
onsdag: jobba 11.30-19.00 > hem och ha barndomskompisar på besök
torsdag: hven med gänget?
fredag: fira matte på dagen = kinabox, trampa trampbåt, bada i kanalen, sen vidare till jobb och slita 17-22 sen drar jag med oggie till danmark och möter upp de andra
lördag: jobba 12-16
söndag: jobba 10-18

det är allt jag vet än så länge, ska kolla mina jobbtider för nästa vecka när jag kommer in idag, så ska jag bjuda er på det saftiga schemat later!

som sagt så ska jag jobba idag, skulle egentligen ha en paus mellan 13.30 och 16.00 men min chef ringde igår och frågade om jag kunde jobba in den tiden och tja, varför inte? när jag väl är där kan jag lia bra slava så mina fötter ben och armar lossnar.

så nu ska jag städa mitt rum! pussss


nakenbad fyllor och hook

igårkväll/inatt var galet bra, stämningen var perfekt. vi badade nakenbad och våra kläder blev stulna, vi sprang nakna genom festen letandes och det dröjde ett bra tag innan vi var lite mer påklädda igen, härligt. men badet i sig var härligt.
jag är trött som ett as men ändå är jag pigg. knas.


vi ses i svängen

here I come

Tjaaarå, nu ska jag dra till mellbystrand och supa min käre vän under bordet en sista gång på ett år. wäh. puss på er

RSS 2.0