bira bira bira, bärs bärs bärs

Hej

det var fanimej längesen jag gick upp såhär tidigt *SUCKAR VÄLDIGT LJUDLIGT* ska ta tåget om 40 minuter till Lund och hoppas på att amanda inte har försovit sig för hon svarar inte på mina sms aaah..

ska äta hamburgare och dricka öl till frukost, blir inte mycket bättre än så!


ha en trevlig valborg, i know i will


bank

fick ringa mitt första bank-ärende samtal idag, jag fattar inte grejjen med att alla bank-kvinnor ska vara så jävla nonchalanta mot mig, jag är inte så jävla gammal, ja har absolut ingen aning om va jag har för konton på olika banker och mitt engagemang i banken idag, say whot? ja fick fråga pappa och sen fick jag övertyga tanten om att det faktiskt var elisabeth sjöberg hon pratade med, fick ange massa knasiga grejjer. aja, pallar inte. jag är sur nu och den tanten har pajjat min helg, för nu kan jag inte betala in min resa och börjar få rätt mycket panic at the disco för det, kan göra det på måndag om jag har tur, och senare än så kan jag inte göra det. bajs

hatar banker. varför snor ni mina pengar?

oski

började dagen med att åka till skolan för att få reda på av karro att lektionen var inställd, kul? nej. så jag satte mig och läste min svenskabok, vilket iofs var bra för de behövde jag ändå göra. sen skulle vi filma till marknadsförings-filmen, reklamfilmen, och de gick också bra, var kul dessutom och allt slutade med att vi stod längst en stång iförda endast bh, haha sääässsyyyy. sen hoppade jag över min sista lektion och så åkte jag och johanna till sjukhuset och hälsade på oskar, som förmodligen ska vara kvar inatt också :< sadface. det var lite jobbigt att se honom så men jag är ändå glad att vi åkte dit :) sen åkte vi pensionärsbuss tillbaka till stan, haha kändes rätt fel men det var kul med lite sightseeing.

nu sitter jag här hemma och packar ihop mina grejjer lite, snart kommer klittan danne och chrille och gänget och vi ska chilla med vattenpipa och sen ska jag åka till papi :)

puss


get better



lille oskar är inlagd på sjukan <3 hoppas du får komma
hem imorgon så du kan supa bort skallen på valborg,
annars blir de inte samma sak. utan dig och krögarskjortan

solarie

nu har jag fått fräknar i exakt hela ansiktet, rätt gulligt faktiskt. jag gillar att ha fräknar :) jag har blivit brun också, har fått märke från mitt armband på min arm, positivt tecken, och hela jag luktar solarium haha!  var och handlade mat med johanna efteråt, sara kände sig inte helt bra så det blev bara vi två, det gick hur bra som helst och vi vandrade hem till henne med 4 matkassar, från bussen. vi orkade inte gå hem med allt haha, förståeligt?

nu ska jag duscha och umgås med min moster som är här :)


motion

Ikväll ska jag röra på mig, again. jag försöker vara duktig nu, ska gå till arlöv och sola med johanna, sen ska vi handla mat med sara till valborgs-middagen och sen gå hem till åkarp igen :) inte överdrivet lång bit, men man får iallafall röra på sig lite så, jag är nöjd.

är sjukt taggad inför helgen; torsdag blir det spritfrukost kl. 09 (om ja pallar gå upp så tidigt xd) och senare på dagen ska jag och oggie förmodligen sitta och knäcka bärs hela dan, eftersom man blir kollad när man går in i stadsparken, ja vet inte? sen ska jag hem till johanna vid halv fem och hjälpa henne laga mat, och fixa och så :) sen kommer de andra vid sju, och då ska vi äta och sen drar vi till oggie igen lite senare, de blir nice. på fredag ska jag förmodligen till malmö till pascal och softa, de blir också nice. och på lördag är det grillfest hos linnea, efter jag har jobbat, får se hur mycket energi jag har kvar då ahah! söndag är de bara soft och sen plugga. gotta love it

pusss nu ska jag byta om till någon svett-vänligt :)


valborg

var på en lektion i skolan idag där vi gjorde en reklamfilm, eller påbörjade den iallafall. fick springa X antal gånger i stadsparken och var smått anfådd efter. sen gick jag och mötte min syrra och träffade elin på vägen, och vi drog och handlade present till granny som fyller år idag, och sen satte vi oss på bk och jag har laddat upp inför valborg, jag är fullt rustad för helgen känner jag.


sommar



nu vill jag bara ha vår bal, ta studenten och få ledigt, inget sommarlov.
utan bara ledigt. åka till zakynthos, åka till hultan. ta de nice.

jag är så trött idag, har haft mardrömmar hela natten och smsat i sömnen
knas som fan, men uppenbarligen funkar det bra, för ja skriver inte allt för
dåligt haha. nu ska jag göra mig iordning! puss

kärlek är knark å knark är bajs

just nu, i detta ögonblick, är det helt awesome att inte veta alls var jag och M står till varandra, att bara vara. men å andra sidan känner jag inte för något mitt-emellan-ting utan jag är en sån person som vill veta,  helst in i detalj vad allt går ut på. och när jag inte får det så blir jag frustrerad och ännu mer manad att få som jag vill, en ful baksida på mig.

men som sagt, just nu. precis just nu, är jag glad att jag inte vet, för just nu känns allt förvånansvärt bra och enkelt och de löser sig nog till slut, på ett eller annat sätt, på ett bra eller dåligt sätt. men det löser sig!



festivalsommar


plaaastbror och solsken

hej!

åkte med mamma och handlade innan, hämtade ut mitt paket på samma gång som jag var en bra dotter :) det gick snabbt och effektivt och jag kom hem med tre klänningar, en bh och ett påslakan. yay. allt var fint och satt bra eheh. sen åkte vi hem, och jag berättade på vägen för mamma att jag inte flyttar i sommar, utan stannar hemma ett år till eller något, hon blev överlycklig, men de försökte hon dölja :)

sen kom jag hem, och jag bytte snabbt om och stack och tränade med johanna, jag gjorde det bästa av bas-passet och kom ut svettig som en gris, stack hem och duschade och bytte om till en av mina nya klänningar :) och drog ut och hängde med patric och jack lite, sen kom neppan och vi gick en sväng och jag köpte godis och nu sitter jag här. och jag inser att jag har pluggat 99% mindre än vad jag borde ha gjort, och just nu finner jag ingen ork att påbörja det hela på nytt. så jag tänker softa en liten stund till, och mysa i min säng, sen ska jag ordbajsa på dom sista uppgifterna och sen är de en DONE DEAL. ja pallar inte, min hjärna har också tagit studenten, precis som amandas har.


I heart shopping

jag handlar kanske inte kläder så ofta. men när jag väl gör det så... fan. shopping har blivit en svaghet jag har haha, jag fick hem en klänning idag från MissBella iallafall, och på posten har det ramlat ner tre klänningar, en bh och ett påsklakan som jag (kanske) ska gå och hämta sen (om jag orkar). mycket pengar som har bränts på en och samma dag, men sen å andra sidan, så får jag studiebidraget på torsdag, så då fylls kassan på igen. eheh. shopping är najs.

ska blotta mina kläder senare, jag orkar inte nu. plus att ja förmodligen måste plugga haha. pallaaaaaaar inte


laater

sp3e <3



fan vad jag saknar våra resor. budapest var galet och bryssel var ännu mer galet.
jag älskar min klass. men om 43 dagar är vi inte en klass längre. bajs

idiot


jag, sommaren 07. långt hår
 


sen av någon konstig anledning fick jag för mig att klippa av allt i november
samma år, och då blev resultatet en tårögd lisa och mycket kortare hår.
varför? har frågat mig de tusen gånger, fattar inte riktigt hur jag tänkte där.
men samtidigt, på 1,5 år har mitt hår växt snart 2 dm, så jag ska väl inte klaga
det växer som ogräs!

!?!

god morgon :)

gick upp en timme för tidigt idag så jag skulle vara pigg och glad i skolan, känns dock inte så nu haha xd. sitter inne och letar på internet efter mina order med kläder, jag vill se när dom kommer! nyfiken i en strut :) och jag såg precis att mitt paket från ellos/josefssons kommer i eftermiddag!! :D gah. glad jag blev nu. ska göra mig iordning :) ska bli fint väder idag sa dom på vädret, better be true!


min första reaktion när jag fick min mössa

stämplad

jag har ont som fan i min fot. lyckades få den stämplad av daniel innan idag när vi spelade fotboll. gör ont som fan! jag har pluggat tillräckligt för idag tycker jag, även om det inte blev mycket gjort. sitter och tittar igenom gamla bilder och inser nu dum jag var som klippte av allt mitt hår, att jag var smalare på den tiden, men va gör det när solen skiner! dock inte längre. imorgon ska det bli varmt och jag tänker klä mig efter väder för en gångs skull eheh.


jag gillar mitt leende, om jag får säga så.

bra!

Hej

Jag inser idag hur bra vänner jag har, eller både och men vi har alla dåliga sidor. Jag känner också att den ansträngningen jag gjorde för att visa att jag faktiskt bryr mig har gett mig positiva effekter som jag är överlycklig för, jag har världens bästa tjejgäng men ibland glömmer vi bort hur nära vi är varandra, det finns oskrivna regler för oss också, känner jag iallafall. vissa saker gör man inte, inte i nuläget när vi har varit så bra vänner i vad är det, 4-5 år? när man säger en sak och gör en annan, hur väl kan man lita på personen då?

Jag måste skriva ett arbete i religion nu, som jag fortfarande inte har börjat på, suger hårt som f-a-n. men det ska göras, precis som så mycket annat i livet!

Funderar på att dra till London i höst och plugga, tre månader som kan förändra mycket. Ska klura lite på det där ja.

Puss


soft lördag

tjaba

imorse försov jag mig, igen. jag skulle börja jobba klockan 09.00 och var tvungen att ta bussen 08.20 för att komma i tid, klockan 07.15 vaknar jag av väckarklockan och tänker att jag är ju ändå vaken, så ja kan ligga kvar lite? inte då. när klockan är 08.33 vaknar jag igen och då inser jag att fy för helvete vad jag har bråttom, för ja skulle tagit bussen bör 13 minuter sen, fuck it. så ja ringer min chef och säger att jag är sen och kommer typ 20 över och sen springer jag och tar på mig kläder men 6 minuter senare sitter jag på bussen på väg till malmö och sminkar mig och gör mig iordning på väg i bussen. stressigt som fan. väl på jobbet var de asmycket att göra för de var löne-lördag, och ja stod i köket med oliver och kajsa typ hela dagen och de gick asbra. skönt när de e mycket att göra för då går tiden fort som fan. dock inte i slutet.

sen kom jag hem och åt med familjen + anders, sen drog jag till jonna och var där typ en halvtimme för sen övertalade platsbrossan mig att åka till oxie och kröka med dom, så de var så de blev. satt och drack öl och snackade om massa sköna grejjer och de var asnice, jag och patric har typ exakt samma musiksmak, nästan. vi hoppade studsmatta och pascal ringde max. suger för ja vet inte vad han sa. anyway. jag är hemma nu och jag är hungrig som ett svin, ska ta något och att äta och sen däcka, imorgon ska jag deklarera. kul!? nej.

detta ska jag göra om. puss!


turn it up

hej

jag försov mig idag också, vaknade exakt 9 minuter innan bussen gick, så ja kutade upp snabbt som fan ur sängen och sprang bokstavligt talat in i duschen (lyckades halka också) och tvättade håret, torkade det så gott jag kunde i handuken och slängde upp håret i en knut, jag sminkade mitt ena öga med mascara och hann inte mer så ja kutade ut till bussen, såg inte klok ut, som en fitta. men de e lugnt, jag pallade inte bry mig om foundation när ja kom till skolan heller, fixade mascaran bara, och sen var de inte mer med det.

jag skrev prov i natur i eftermiddags, det gick mycket bättre än väntat, men vår lärare är knas och ställer frågor som är fel-formulerade så man fattar inte så mycket. men då får han också nöja sig med halvbra resultat.

ikväll ska jag mysa med mina fina vänner, typ se film eller något annat soft :) inget ansträngande iallafall, skönt för en gångs skull! man kan inte alltid vara igång. har också börjat så smått på mitt religions-arbete som ska vara inne på tisdag, har letat upp massa information och ska fortsätta läsa igenom det och ta ut de väsentliga senare. det är ju trots allt fredag?


39 dagar till balen, 46 dagar till studenten, 57 dagar till zakynthos. galet?


killar är knas

jag förstår mig inte på er. dubbel-skit. jag vill ha sanningen

awesome!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=149477

bli medlem! :) man tjänar som fan på det, och de kostar absolut ingenting, 100% gratis!

47

en relativt kort dag i skolan idag, började 10 och slutade vid 13.30 :) jag klagar inte. sen stack jag och amanda hem till mig för att plugga, går lika dåligt varje gång, och vi satt ute i solen och det slutade med att jag låg och solade istället med vattenpipa-slangen i munnen. sen tittade vi på min spex-film från nian, och i en musikvideo på den skivan så läser felicia en dikt på skolavslutningen, minns fortfarande hur mycket jag grät när hon läste den, den handlade om att vakna upp, vilket symboliserade att vi alla hade vaknat upp under spex-veckorna och insett hur mycket gemensamt man hade med alla, och att alla blev en.

amanda började gråta och då gjorde jag också det, vi tänkte på studenten och att det kommer kännas knas, och det känns knas. jag känner mig fortfarande som en liten flicka i grundskolan och nu ska jag ta studenten? alldeles för snabbt.

jag ska plugga lite nu, och sen gå ut och vandra med mina favorit flickor :)


jag blir glad av att se oss alla tillsammans, zakynthos kan bara bli lyckat!


SÖMN!

idag fick jag sova ut, tror jag iallafall, eftersom jag vaknade av mig själv 5 minuter innan alarmet ringde! så jag låg och drog lite i sängen och sen gick jag upp :) härligt, det känns som jag har vänt på dagsrytmen nu, fan nu körde bussen förbi utanför.

puss


fyndat!

jag är bäst på nätshopping, inte för min egen del men för hemsidornas.
har jag väl börjat kan ja inte sluta, speciellt inte när det är rea på allt också,
jag har iallafall fyndat idag. för 1100kr fick jag: tre klänningar, en bh, påslakan,
 gladiatorsandalerna nedanför (!!!) och sen var det något mer, minns inte haha xd



jag längtar till måndag då iallafall ett av paketen kommer <3
beställde express-leverans :D ja kan inte hålla mig hah.

nu måste ja plugga lite och sen sova :) puss


världens bästa

stack till lund igen sen idag, mötte upp amanda och åt på donken <3
sen träffade jag linnea och satte oss och tog en fika, sen gick vi och
kollade på balskor till mig, hitta dessa på bianco :

galet fina på och ja ville så gärna ha dom, helt kär! jag smsade med patric
samtidigt som ja var på stan, och snackade lite om skorna men att jag inte hade
råd att köpa dom idag, och inte kunde lägga undan dom för det var sista paret.
en halvtimme senare får jag ett sms "vill du ha skorna?:) mamma fixar"
så ni tror inte att patric och madde kommer in till lund i ENDA ärendet
att ge mig pengar så jag kunde köpa skorna! affären stängde dock två minuter
tidigare än dom kom, så ja får dra och köpa dom på lunchen imorgon. but still.
helt underbart ju. underbara personer.

ska btw köpa ett par asfeta skor när jag får min lön också, typ 12 eller mer cm klack
guldiga gladiatorpumps, SJUKT HETA! haha :D


JA!



Jag har fått min mössa! Jag är så jävla glad! Helt sjukt att jag ska ta studenten
(tycker jag fortfarande)
kommer väl sitta här om ett år och först då inser jag att jag har tagit studenten.

Idag försov jag mig (av alla dagar att försova mig på, så försover jag mig när
jag ska hämta min mössa?) och sen gick jag på stan med johanna och jenny,
och kollade på balklänning åt jenny :) hittade en som var fin, hon ska köpa ny för
en annan tjej har en exakt lika dan som hennes nuvarande. jag har för mycket
fördomar insåg jag, har alltid varit rädd för tjejen som var med, för hon verkade
oschysst men ja besteg mina fördomar och hon var skitschysst. dumt av mig.
jag ska bättra mig!

nu ska jag röka vattenpipa :) pussss

it takes two

that can't-eat, can't-sleep, reach-for-the-stars, over- the-fence, world-series kind of stuff.

peter pan

jag vill hitta min egen peter pan.
att flyga iväg med.

flyg iväg flyg iväg flyg iväg

MMM

(höjden av ett meningslöst inlägg)

funeral

datum för begravningen är satt. det har alltså hänt.
jag orkar inte..

stepbrother

jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men. jag längtar till min pappa gifter om sig med sin flickvän. hon är underbar. och hennes son är skön som fan och desssutom lika gammal som jag. jag ville alltid ha en storebror när jag var yngre,  (inte för du inte är tillräckligt bra kay, you rock). tyckte det var coolt, visserligen är han bara ett halvår äldre än mig typ? tror jag? ja vet inte. men ändå.

har suttit och snackat massa om studenten med honom, känns awesome. vi ska ha supertävling och jag lär losa stort. men va gör väl det. mitt nya motto är att supa som om varje dag vore den sista.

och de funkar? att tänka på morgondagen mitt uppe i fyllan är aldrig kul, det är aldrig skoj att inse att klockan är halv fem på morgonen, man är asnitad och ska upp om tre timmar för att dra till jobbet. been there DOING that. och det är inte kul, men de funkar.
jag vill helt enkelt ha en halvbror, som man kan snacka om killar med
och snacka om tjejer med. och dra ut på spontanfest med. och hänga med
ja, det blir nice. pappa när friar du?


förtroende?

klittans pojkvän kände sig tryggare när jag sa att jag skulle följa med henne till hultan i sommar. vilket jag inte alls hade bestämt förrän just i den sekunden jag sa det. jag kommer inte få henne att dricka en öl mindre, jag kommer få henne att dricka en öl extra. jag kommer inte dra henne i örat när hon är högljudd, jag kommer skrika med henne. jag kommer inte få henne att gå och lägga sig klockan elva, jag kommer tvinga henne att vara uppe hela natten med mig. men okej!



det är okej med mig! jag räknade på det, och jag har ju faktiskt råd.
visst jag kan kanske inte shoppa upp alla pengar som jag egentligen ville,
men jag behöver inte snåla heller, tror jag? ska räkna lie mer på det tror jag...


7-12 juli hittar ni mig på hultsfred iallafall


ted



jag var kär i hans röst när jag var yngre. lika kär än idag.

åtta hundra grader

hejsan,
idag är det fint väder igen, men jag vet inte vad jag ska ta på mig,
för vissa dagar är det fan lika kallt som i vintras när man väl går ut
solen lurar mig. så jag vet inte riktigt hur I'm gonna do. just nu har jag
mina söndriga jeans-tights och en vit lång tröja, fräschhhhtttttt



jag pallar inte mer. du är knas som fan?


död och alla känslor

efter döden hoppas jag på att man kommer till det bästa möjliga. till en plats som är precis.just.så vacker som man drömmer om. jag tror på att det finns något efter döden men vad det är eller hur det ser ut vet jag inte - no shit. min gammelmorbror dog i fredags, inte direkt knall-fall utan han var sjuk ett bra tag. känns inte lättare för det? har inte riktigt förstått det än tror jag, för jag är ledsen lite då och då, när något påminner mig om det. fast i fredags var det värst, vi satt och förfestade inför revyn när jag fick ett sms om att han dog samma morgon. sög ju att jag satt där och hällde i mig sprit för glada laxen och så kommer det beskedet och allt blev knas med mina känslor.

usch. vad djupt

man får iallafall ta vara på vad man har, det var nog det ja försökte komma fram till


naturkunskap och skilsmässa

jag sitter och pluggar. tänkte att jag för en gångs skull ska få saker gjort lite för tidigt, så jag slipper känna stress och press. jag har läst igenom allt vi har till natur-provet en gång till, ska börja plugga in det imorgon tänkte jag :) ska snart sätta mig och titta på vad judendomen / kristendomen säger om skilsmässor, så jag kan göra min religionsuppgift sen.

vad jag har kvar innan studenten (vad jag vet än så länge iallafall)
21 april - lämna in uppgift om företag, marknadsföring
24 april - prov på genetik, naturkunskap
28 april - inlämning av undersökning, religion
4 maj - inlämning av punktlista, svenska
5 maj - inlämning av arbete om homosexualitet, psykologi. redovisning av arbete, svenska.
6 maj - redovisning av drömresan, turism och resor. prov, aktiekunskap
12 maj - inlämning av arbete, svenska
29 maj - språkprov i svenska

plus en redovisning av huvudstäder i turism som jag inte vet när den blir, och ett arbete/prov i filosofi.. skjut mig? det som nästan är jobbigast, är att de flesta grejjerna ligger samtidigt, veckor då jag har 5 grejjer och veckan efter niente? kunde inte ha balanserat det lite? inte? fuck de

det är 50 dagar till studenten, happy.



ska börja dansa igen






måndag



måndagar är alltid lika trista (men känns bättre när man börjar halv ett måste jag erkänna). jag är inne på dag 2 av inte snusa, och jag känner redan att jag är SÅ sugen på att fucka allt. hittade en euro sedel i min plånbok så jag ska växla den när jag kommer till lund. jag har också funderat på om jag ska ut och gå nu på morgonen, eftersom jag vaknade 1,5 timme för tidigt, har inte bestämt mig riktigt ännu. blir väl inte så. måste äta?

puss

rastlöshet

denna veckan ska balbiljetten betalas, mitt problem är bara att jag får min lön på fredag och jag inte vet om man fortfarande kan betala då... vill inte be papi om mer pengar i nuläget, eheh.

jag har tråkigt nu och ligger och tänker på saker som gör mig glad.
personer. en person.

puss :*


mördeg

jag är trött som fan i skallen, efter att ha stått och slitit på bk i sju timmar och dessutom varit helt själv i köket större delen av tiden är jag trött och förtjänar att få mat serverat på silverfat, istället ficm jag den serverad på en porslinstallrik. suger ju? jag vill ha fotmassage och en snus. men jag har lagt av med snusen nu, och det är jobbigt som fan och jag tänker på det hela tiden.

räknade ut min semesterlön för detta året, tror den hamnar på 5000kr, rätt nice. och jag får den i juni så de blir en härlig sommar med tanke på att jag får semesterlön + studiebidrag + vanlig lön i juni. EHEHE. soft som fan ju.

jag ska ha kontroll över mig själv också, så pengarna inte ryker på en vecka sen står jag där och undrar va fan som hände.

puss

PS.
JAG EFTERLYSER MIN VÄN AMANDA SOM INTE HAR HÖRT AV SIG. *PIK*


quitting


dag 1. får se hur länge jag pallar

jag är lycklig

ja jag är lycklig, ja jag är lycklig
ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag med,
ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut.


fredag-lördag

Igår var jag på katterevyn som var hyfsad, vet inte vad jag ska säga riktigt. det var intressant och där vara många som sjöng galet bra. caspers lilla rap-bit var cool som fan. gick hem till klittan sen och hängde med henne och josh, sen gick dom och la sig och jag drog vidare istället. en u-n-d-e-r-b-a-r natt. helt sjukt och bara helt galet och massa annat.

<3

ikväll ska jag grilla med tjejerna :) ska bli mysigt som fan, ska åka och handla lite kött att käka nu haha, puss och hej


:sadface

jag hittade mina favoritbyxor häromdagen, som hade varit borta i X antal veckor. självklart lyckades jag ha sönder dom igår, bra lisa bra. det suger, ska köpa nya när jag får pengar. vet massa grejjer jag ska köpa när jag får min lön

typ..

gladiatorsandaler.. och pumps



sommarklänningar/kläder




en jävligt cool resväska som jag kan ha när jag åker till zakynthos :)

börjar inte förrän 14.20 idag så jag har goott om tid på mig nu att göra
mig iordning :) skönt att vakna innan väckarklockan ringer och inse att
man är pigg, och kan gå upp.

puss


fult

min blogg blev jätteful nu, när jag försökte göra om den igår. ska be amanda göra det åt mig istället. och ge henne en snusdosa som betalt, går du med på det?

orkade inte gå till skolan idag, så jag gjorde inte det. jag stannade hemma och sen åkte jag in till lund en sväng och hängde med amanda, vi kollad e på forgetting Sarah Marshall och sen satt vi i stadsparken och planerade livet.

det går bra nu


en snigel

jag har ingen snus kvar. och jag är jättesugen nu.
så jag tror jag ska bestämma mig för att sluta faktiskt.
iallafall fram till helgen, vilket är två dagar, lär jag klara...?
eller inte alls, jag är inte jättetaggad på att ta cykeln bort till
frestaren heller i enda ärendet. att ta tåget till lund och tillbaka
känns mer rimligt på något sätt, jag är lat.


go easy

sneakpeak

jag hämtade min balklänning idag! jag kom i den! haha, blev lite chockad först, sen hoppade jag upp i amandas säng och dansade. visserligen får jag akta mig med att andas och så, men vill man vara fin får man lida pin. jag känner förståelse för de kvinnor som bar korsett back in the days <3.



amanda försökte göra en balfrisyr på mig, den blev fin... men.. efteråt såg
jag inte klok ut, typ bakis-frissa x100.


ska typ vara så iofs, vill ha en slarvig knut och tupera håret innan det, får se
dock hur det blir, hade velat ha en fläta från tinningen  på varje sida som går
in i knuten och bara försvinner ehe. men ja vet inte


såhär nöjd är jag med dagen.

ska stoppa något i magen och sen dra och träna om en timme, najsnajs

peace love and understanding


JA!

ÄNTLIGEN! Jag hängde undan balklänningen idag, kom till skott till slut! Ska gå och köpa den imorgon på min håla, ska också hinna möta min syster och ge henne pengar. jag är överlycklig! nu kan jag börja längta till studenten utan att behöva känna någon ångest, det enda som inte är TOTAL-spikat är flaket, men det är 80% klart så, men de löser sig, just nu skiter jag i allt annat för jag e så glad, så glad, så glad.




tror jag kommer äga


jag längtar

om 49 dagar så är det dags för bal och jag har inte köpt min balklänning ännu, jag ska göra det denna veckan dock, så jag känner ingen panik... - än.

om 56 dagar är det THE DAY. studentdagen och dit har jag faktiskt klänning, ska ha en som jag hade på skolavslutningen i nian, dels för att jag bara använt den en gång och den kostade rätt mycket, och dels för att jag är överlycklig att jag faktiskt (!) kommer i den fortfarande.

om 66 dagar är det också dags för något spännande, då kommer sara hit igen :) och om 67 dagar klockan 07.40, då sitter vi på ett flygplan och är taggade till tusen, för då drar jag och mina fem underbara flickor till zakynthos !!!


själva hotellet


lägenheterna vi ska bo i :)


 


yaaay. kunde inte längta mer

baaby

jag har fallit dit igen, efter igår är jag fast igen. fast just nu känns det bara halvdåligt, inte superkasst än. ska sluta ta saker så seriöst kanske, vara snällare. he-he.

imorgon börjar skolan och jag har ångest. har varit ett riktigt härligt lov som jag för en gångs skull har vilat ut på, hyfsat iallfall, har inte jobbat varje dag utan bara två (!), har varit ute, har varit mycket med tjejerna. haft riktigt roligt alltså. men nu sitter jag här och pluggar, eller inte pluggar just nu, har tagit mini-paus för jag är rastlös.

åkte med sara i morse och lämnade in cvn i malmö på massa ställen, funderar på om jag också ska göra det kanske så ja får mer lön och kan flytta på riktigt. jag vill det. klarar inte av att bo hemma längre.


hur som helst, i'm in love all over again


beat it



idag ska jag se idol-agnes med min lillasyster, wieho.

tankeställare

jag sitter och äter påskgodis till frukost när jag får detta mailet:
"

Hej!

Sommaren är på väg och stranden kallar. Men är din kropp redo?
Det kan den lätt bli med den nya generationens bantningspiller-Nushape.
För endast 149:- får du ett fantastiskt prova-på-paket med 30 dagars
förbrukning av Nushape, som hjälper dig till en slank kropp som är redo för stranden!"

jag tittade fram och tillbaka mellan min godisbit som jag höll i handen och texten
på datorskärmen, efter några sekunder andades jag ut och stoppade in godisen
i munnen. life is good, det är påsk och ja äter så jävla mycket godis jag vill!
får ja inget på julen (gillar väl inte rättare sagt) så ska jag få äta nu, wie.


50

det var 50 kr och inte 25 kr som jag vann xd tur i kärlek, otur i spel? och för mig är det tvärtom där har jag min förklaring!

vänner

jag har gjort bort mig totalt. jag ska bättra mig så det ryker om det. jag bryr mig verkligen och vill visa det också, att jag inte är någon känslokall pussy som skiter i vilket, för så är det verkligen inte :) vi är sex i väder och vind, och jag älskar varenda en av er!







easter

glad påsk :)
började min dag klockan halv åtta hemma i johannas lillebrors säng, mådde väl inte helt ok med tanke på att jag somnade vid halv fem och inte var lite snurrig då. hur som helst åkte jag till jobbet och satt och koncentrerade mig på att må bra tills jag kom fram, jobbig dag på jobbet, iallafall första halvan med tanke på hur jag mådde, men när jag väl hade fått i mig lite fettig mat blev allt prima igen! :) en idiot hade skitit på toalett-locket på kund-toaletten också, så det blev tjafs om vem som skulle städa upp det haha vilket slutade med att jag och honken blev tjuriga för ingen vågade/var äckelmagade, han gjorde det iallafall och sen var vi vänner i all bitterhet.

åkte hem till mamma efter jobbet, där väntade tre påskägg mig :> ett från mamma med massa nostalgi-godis som hockeypulver och salta katten, ett från madeleine med godis och ett stort paket från henne med lite block, pennor och sånt :) till sist ett från pappa med massa godis och en trisslott som jag vann 25 kr på, HE! sweet.

ikväll blir det påskmiddag med mamma+systrar+anders. blir nog mysigt, är inställd på mys iallafall, och imorgon. då är det en ny dag.

jag vill egentligen bara sova.
puss

långfredag

är fredagen extra lång idag? soft isåfall. har ingen vidare koll på sånt. sitter och nyser hela tiden så ska gå och öppna fönstret snart : bevis på hur meningslös information jag håller inom mig.

ska snart tagga till det och gå ner och möta kofotleif vid mathuset och softa :> sommartider hejhej.

ska köpa balklänningen nästa vecka, pusss


gah

idag är jag brutalt trött på jobbet, fan heller att jag ska jobba heltid där, ska hitta ett till jobb istället. forfaen.
ska snart ut och sitta bland sommarkänslor på en gräsmassa och dricka öl & röka vattenpipa, det är härligt med lov. jag utnyttjar det känner jag. for once.
peace love and understanding


movin'

jag fick ett sms från kitty för drygt en timme sen där det stod "ja har fixat en lägenhet till oss!", jag blev glad? JA. hela min magen bara bubblade upp och ja satt och skrattade för mig själv ett tag. jag är helt sprallig i hela kroppen och vill bara skrika och hoppa. måste prata på jobbet om heltids-jobb först, för att veta om jag ens kan ha råd med mat och hyran, även om inte hyran var hög direkt haha :> GAH. jag är glad

heine

ikväll ska amandus komma hit och leka med mig, ingen aning om vad vi ska hitta på men eftersom det ska bli regn imorgon så tänkte vi försöka hitta på något utomhus, ska försöka få henne att spela badminton med mig, ingen vill göra det. haha. eller grilla marsmallows xd yay. det ska jag övertala henne till att göra hoho.

HAYDO


åååhhhh maaayy gåd

jag känner mig så duktig!! jag och linnea gick till arlöv, eller slutet på arlöv vilket tog typ 30-40 minuter kanske, sen solade hon och jag satt och läste "Hänt Extra", sen gick vi tillbaka och köpte en glass på vägen och var sammanlagt iväg i över 2 timmar, känner mig duktig as hell! fick bort att spring i benen vilket var ööövernaajsss.. imorgon vill ja hooka sängplats så ska jobba på det nu, btw.

puss


gah


jag.är.kär.

fyfan.

baby i dont give a shit

ikväll ska jag äta middag med tjejerna och jag är nu officiellt ruinerad :) kul.


sitting on the top of the world
jag känner mig mäktig av någon konstig anledning
jag vet inte varför. trots att hälften av alla jag känner
förmodligen tycker illa om mig nu.

jag vet inte, jag är nog inte så mäktig och cool ändå när jag tänker efter..

imorgon ska jag leka med frugan iallafall, ska bli skönt med lite reaaal frändshit, haha. kiddiin
JKJKJK LOLOLOL
i heart ur fucking makeup omg i love ur hair

my goood jag är hungreey ska göra mig en varma koppen eller någooot
ciaao


stay ups <3

sent ute, javisst

ja idag ska jag kolla på balklänning (förhoppningsvis hitta en perfekt som jag kan köpa och sen är den dealen klar lixom.) men jag vet inte, lär väl inte bli något köp för man ska "tänka igenom" så värsta mycket och sånt, det pallar jag inte, impulsiva köp is the shit, det är då ja köper mina allra bästa grejjer.



sen ska jag också till doktorn och skära lite i ryggen bland annat, mamma ska också göra något skojskoj där, jag är lite nervös :< he. amanda ska följa med oss och kolla klänning anyway :D har inte träffat henne sen i fredags <3 känns längesen. fruugan.

nu ska jag, duscha. såvare puss

O.O



insane!!!

vår

idag ska jag åka till min mormor,  skönt att få komma iväg lite :)
ska visserligen bara vara där över dagen, men ändå. bortom all
kommunikation.




syster


bitterfitta

jag kan känna att jag har varit en riktig bitterfitta de sista dagarna, hjälper inte med klagomål hela tiden. Ja, jag frågade folk varför du var sur på mig för du inte ville säga det själv, ja jag tycker det var jävligt dumt av er att säga till mig fem minuter innan bussen går, ja jag anser att jag har rätt att vara sur, ja jag anser också att du överreagerar.

ja det var klart det var dumt av mig att fråga runt varför du var sur med tanke på hur många olika teorier alla har. men ska jag vara fullkomligt ärlig så skiter jag fullständigt i vad ni tycker om mig just nu, jag känner mig inte nära någon av er och just nu förstår jag inte ens varför vi ska spendera en vecka i grekland tillsammans när ingen av er uppenbarligen vill ha mig med. jag tänker inte sitta tyst och titta på medan ni skäller ut mig, hell no jag kommer wajna tillbaka men tills vi tar upp det, skiter jag i vilket. är inte jag er vän är inte ni mina vänner.

jag är arg, bitter och en fitta.
there, i've said it.

makes me happy

för er som har spotify: http://open.spotify.com/user/cocuma/playlist/4UOj5jl6tl6eI8LuHgaPZs
bara att trycka på länken sen kommer spellistan upp i spotify om det är startat :)

mysig musik. iallafall när man är halv-pepp och inte orkar tagga

well done

ooooch där försvann mitt glada humör.
anledning 1. mamma som vill jag ska hjälpa till i trädgården
anledning 2. "bästa" vänner som "glömmer" säga till när man
ska ta bussen och säger till fem minuter innan = jag hinner inte.

pisssss ooofffffff


mhm

fan vad härligt med sol!
jag började jobba 9 idag, skulle egentligen jobba ända till fem, men jag fick sluta vid ett för det var för lite att göra med tanke på hur många vi var där, och eftersom ingen annan ville dra så fick jag sluta :> så jag kom hem, och satte mig med studentinbjudningarna och adresser till de jag ska bjuda, puh. 72 pers i vårt hus blir tight men det löser sajjjj. hoppas jag.

jag är klar nu iallafall! måste köpa frimärken så in i helvete, och skriva ut allt och så, men annars är jag praktiskt taget klar :) ska sätta mig med mamma senare och planera in vilka dagar vi ska kolla på balklänning också, ska fråga hur mycket jag måste betala också och tänka ut hur det ska gå, jag är ju pank fram till 25e nu. men de löser sajjj också!

jag är glad nu, det är så fint väder så hur kan man inte vara glad?
lyssna.



en refräng som verkligen ger mig rysningar varje gång.

pallar inte :)

orkar inte ens bry mig nu. jag ska släppa detta och ignorera skiten lika mycket som du. skjut mig.

förlåt syster jag var bara arg för du slängde pastagrytan i diskhon och skrek på mig.
fast jag vill ändå flytta hemifrån men inte på grund av dig. :) <3 love you jesus


jag.är.trött.på.allt.


bajs

"det känns som att du kanske är lite utanför?" nej svarade jag på den frågan när jag fick den för 1,5 månad sen, idag hade jag nog svarat annorlunda. samtidigt vill jag inte dra upp det eftersom sara kommer imorgon, och jag vill inte spendera lovet i bråk. det känns knas bara för det är första gången på flera år jag hamnat "utanför" ligan, och nu känns det som om det är något jag har gjort, men jag har absolut ingen aning vad, för alla vägrar prata om det utan bara går och grubblar.

så ikväll ska jag iallafall gå och se pexet med dessa, som det är nu har jag svinig lust att banga ur och stanna hemma, men samtidigt vill jag gå för annars är det 100kr i sjön, ångest. jag vill inte, jag vill, men egentligen vill jag inte alls.

suck och stön :)

just nu känner jag att du kunde vara anledningen till att jag flyttar hemifrån. är trött på massa negativ energi och suck och stön. jag fattar inte hur man pallar gå runt och vara så lack hela tiden? ja vad är ditt problem :)  jag är så less just nu och vill bara lägga mig ner och gråta och banka händerna i golvet, så ledsen slash arg är jag.


regret

vissa saker ångrar jag så jävla mycket, typ varför jag tar upp vissa samtalsämnen som leder till kaos och det är jag medveten redan när jag kommer på tanken att säga något. jag ångrar och skäms för att jag alltid låter mitt dåliga humör gå ut över andra.

this isn't a good day.

Utkast: yay, jag ...

yay, jag var duktig. jag och min syster var ute och gick i 50 minuter, skönt som fan. ska bli en rutin tycker jag. nu ska jag se vad det är på tvn, längesen jag degade :)



denna vill jag ha på studenten :> fast vet inte hur jag ska göra än.

har btw brutal panik över balklänningen, borde ha det fixat redan
känner jag, när amanda redan är klar vet man att man är sent ute.
problem nummer två är att mamma tycker att 2000 är dyrt för en
riktig balklänning, vilket känns orättvist för jag tror det beror på att
min storasyster inte hade "riktig" balklänning förra året, utan köpte
en för 500 spänn, klart 2000 känns dyrt då. suck. och. stön.

nu ska jag kila, puuss

lady marmalade

voulez-vous coucher avec moi, ce soir?


hej babes. jag är trött som fan, somnade nästan i kökssoffan. ska nog ut och gå lite, på riktigt idag. verkligen röra lite på mig. känner mig stor och plufsig som fan hah. company?


RSS 2.0