psyket på semester

nu har min hjärna tagit påsklov, jag har inga stora grejjer att plugga nu innan lovet börjar, eller jag har kanske inga? ja vet inte? anyway kan jag börja ta lov nu känner jag, om det är något ja behöver så är det att tagga ner några kilon. på tal om kilon tror jag att jag måste börja träna lite igen, hm. jag är föresten den klumpigaste personen både jag och amanda känner.. i söndags lyckades jag skrapa upp foten, handen och armbågen på en skateboard som jag redan har nämnt, igår lyckades jag smälla i mitt knä i en dörr, i morse lyckades jag smälla i samma knä i samma dörr, jag lyckade smälla i min rygg (?) i mitt skrivbord hur fan ja nu lyckades med det. har också insett att alla dessa olyckor sker på samma sida av kroppen, så min högra sida är helt invalid mellan min vänstra är oskadad. haha. peppar peppar ta i trä, snart är det väl vänstra sidans tur?

nu ska jag äta våfflor, vi firar försenad våffeldag idag.


aoouch

har fortfarande (om inte mer ont?) i armbågen och handen idag. tror ingen har kunnat gå miste om det. ha. jag måste köpa balklänning, fick lite spontan-ångest här. sitter och pluggar marknadsföring och har skitbull, det är inte alls speciellt roligt och det blir inte roligare ju mer man läser heller. baahjs. som tur är har jag amanda här som stöttar mig <3 vi pluggar tillsammans, utan alkohol idag!

nä det är trist med massa plugg, samtidigt är det bara (!!!) 30 skoldagar kvar, vilket ger mig både ångest och glädje, ja vene. de ska bli skönt och slippa skolan, men inte folket.

åter till marknadsföring bajs och nuläges- och marknadsundersökningar. ja skiter väl i vilket?


måndag

oh. om fem dagar är det påsklov! ska bli asnice! längtar.
nu ska jag dra mig till skolan och skriva prov :)
puss


ajjj

ibland förvånar jag mig själv med att vara så korkad.
jag fick för mig, eller min syster lurade i mig, att jag skulle
upp på en skateboard och åka lite, det gick rätt bra först
och ja fick bra självförtroende, slutade dock när ja skulle
försöka trixa lite och ställde min fot lite för långt bak,
jag flög baklänges och nu sitter jag här med en uppskrapad
armbåge och skrapsår och ont som fan i handen och i min fot
inte alls kul faktiskt..


jesus amalia

härligt väder som fan, har varit ute och "spelat" amerikansk fotboll med pojkarna, jag sög visserligen. insåg sen att jag borde gå hem och plugga men kom inte hem förrän nu, har prov imorgon och på tisdag och två redovisningar på tisdag.. kul ju. så nu ska jag plugga sönder mig :)




totti. söt som fan


fredag!

yay, äntligen är det fredag. och en rolig fredag dessutom! jag sitter hemma hos amanda och väntar på att hon och hennes mamma ska ha handlat klart xd

just nu är jag på jättedåligt humör, allt började när jag inte hade fått in mitt studiebidrag = fattig forever and ever typ. och sen gick jag till banken för att fråga varför ja inte hade fått det, och så säger kärringen att ja visst har fått det men att ja har handlat upp det, jag försökte förklara att det hade jag inte alls gjort för jag hade fått pengar av min pappa och köpt mobil för det jag hade, och har fortfarande inte fått studiebidraget. men hon var störd i huvudet ju så ja fick inget, men fick internet bank och någon jävla telefonbank vad jag nu ska med det till. 

nu ska jag peppa och försöka komma på hur jag ska ha råd att åka till jobbet imorgon x(


FEST IKV!!!

party

igår var det fest. idag mår ja pest.



påminner härmed mig själv att komma ihåg att inte supa när jag har prov
dagen efter och har halva boken att plugga igen. en liten reminder alltså.

trött-kul

jag är trött-kul nu. skrattar typ åt allting å beter mig som en idiot dessutom
jag känner mig som en chimpans på zoo, jag kan inte ens stava
frågan är om jag kan prata förståeligt, jag mumlar ju.
imorgon ska jag inte till skolan för jag är en rebell.


jag vill förresten hälsa till amanda; hej amanda vi ses imorgon



vill hälsa till sommaren när jag ändå är igång, snabba på

stissig



jag vill bara gå och lägga mig så trött jag är, men jag är samtidigt pigg
imorgon börjar jag 8.15 och funderar på att förbereda min presentation (?)
av land till turismen, eller så skiter jag i det och improviserar. fast jag är
ju jättedålig på att improvisera, så jag får kanske läsa det en gång iallafall.
jag vet inte. vet du? inte det nä. jag vet inte heller. ska kolla tv-tablån.
puss

d-dag

hehej.
idag var jag ledig från skolan, så jag stack in till lund runt tolv :> ödet slog mig idag, jag smsade en polare och sen typ en kvart senare när jag väntade på bussen stod han där framför mig xd hahaha. lite läskigt men ändå kul. jag åkte till donkan och köpte mat till mig amanda och joshi. snel jag är. imorgon ska jag köpa min mobil! <3 baby come 2 me haha.

jag har faktiskt pluggat idag (!) fast provet är på torsdag, värsta förbättringen att inte plugga dagen innan, iallafall ansträngt mig! :) jag fattar lite, men aktier är inte något som intresserar mig om  jag ska vara helt ärlig.

jag är jättestirrig nu, sitter och skakar med benen och har svårt att sitta still, tror jag ska ut och gå en sväng för att bli av med rastlösheten.


jag och amanda har planerat massa till fredag :> det ska bli skitkul!
vi har gjort lappar med uppdrag, massa psyco grejjer, och alla som kommer
får varsin lapp och så ska man göra det som står på lappen, men får inte
säga till någon vad det stod på ens lapp. sen ska vi ju ha tipsrunda med interna
frågor, och massa annat skoj! blir hilare.


pusssssssss


wierd tho



jag förstår mig inte på killar. dag 1: otrevlig dag 2: ännu mer otrevlig dag 3: då kommer ursäkten. värre än tjejer ju?

helg

hektisk helg som fan :) provet i fredags gick iallafall bättre än jag hade väntat mig, jag får inte IG iallafall :) I fredagskväll firade jag och många andra oggie som hade fyllt 18, mysig kväll som fan och jag blev kär i hans nya hundvalp <3

i lördags tvingade jag mig själv upp ur sängen halv åtta på morgonen, skulle jobba klockan nio. inte en rolig dag alls, har arbetsledare som har överseende med bakfyllor dock så ja behandlades schysst hah :> på kvällen firade vi min storasyster som fyllde systembolaget i torsdags, massa släktingar, vin och amanda och det var en perfekt kväll :) och igår jobbade jag - igen. så klart. jag är arbetsnarkoman. och idag är jag hemma från skolan för jag är helt utsliten och sjuk som pricken över i:et.

jag är glad dock. vill ni veta varför?



ja, jag vet. nu igen! eftersom det inte blev någon htc touch, av olika skäl så ska jag köpa en annan mobil. denna är så superdupermega snygg och billig också för den delen, inte lönt för mig att lägga stora pengar på en mobil med tanke på att detta är min elfte..tolfte(??) mobil på vad är det, åtta år? så ja ni fattar. hur som haver så får jag lite bidrag till den så jag slipper bli bank, I've made the arrangements så att säga. ska köpa den i veckan om allt går som det ska :) så jag är jätteglad, snacka om materiell lycka guys!!

puss


ångest

läser om ångest och ja har fått ångest.
jag har psykologiprov imorgon och jag har legat lite på latsidan denna veckan och inte orkat plugga så mycket, har så mycket nästa vecka och veckan efter att jag tyckte synd o mig själv.. x) anyway har jag jätteont i huvudet nu och får lite panik för jag inte kan det så bra, eller kan det halvdant.. ska sitta upp till senast tolv, annars kommer de ju verkligen fucka sig. haha



talk about it

grattis kristin, oskar, elle, babi. + alla andra som fyller år idag!

fyfan, jag ligger här och nyser titt som tätt, smakar sådär äckligt förkyld i munnen, som när man har sovit med öppen mun på natten och stänger den när man vaknar och det inte smakar hallon direkt. nä fyfan, det är min jävla hund som orsakat detta. bajs. idag har jag redovisning i skolan, sen har jag psykologiprov imorgon :)

V.13.
Marknadsföringsprov kapitel 7+8
Aktiekunskapsprov - kapitel 1,2,3,5,6 = halva boken x(
Svenskainlämning

V.14
Psykologiredovisning
Projektarbete-redovisning SP2E

å detta är bara de ja kommer på direkt ur skallen, vet att alla mina
dagar är helt fullsmockade.. tungt.

ska sova lite <3

insane

jag sov ingenting alls igår natt faktiskt. jag och amanda hade tävling, förloraren = som somnade skulle slicka på marken i stan, kändes grymt äckligt så vi var båda motiverade :) vilket ledde till att vi båda satt vakna hela natten och campade, jag kollade på greys och snacka med amanda och det är ju inte helt fel att höra precis när fåglarna börjar kvittra heller...
sen träffades vi halv åtta i morse på skolan för att dricka kaffe X) hahh. dont know why.
lämnat in projektarbetet nu! nu är det verkligen klart, totally finito. så brutalt och äckligt skönt det känns.

jag somnade på bussen och missade nästan min hållplats på vägen hem haha sög nu, och när ja kom hem så gick ja och la mig och sov lite, så sov från halv fem till typ halv sex -> äta fem minuter -> gå in och sova -> vakna upp 21.00. jag ska snart gå och lägga mig igen :) kanske kan bli pigg imorgon for once!?

puss


fågelkvitter

jag är trött på alla projektarbetes-mail i inkorgen
jag är trött på att jag aldrig blir trött
jag är trött på att jag kommer sitta upp hela natten och vara pigg
jag är trött på killar
jag är trött på att alltid vilja ha mer
jag är trött på alla dessa FB-grupper
men jag är mest trött på att jag ens skriver detta


jag kan inte sova som vanligt. jag vet inte vad det är med mig. innan kunde jag lägga mig i sängen nio och somna DIRR, nu kan ja inte ens somna om klockan är ett.. och nu är klockan två och jag ska upp om 1,2,3,4,5,6,7 timmar. det suger också att jag kommer vara jättetrött imorgon som jag alltid är och gå runt och vara zombie och grinig. jag vill vara pigg och glad like i use to.


projektarbete - en mördarhistoria

vår film blev så jävla bra.. det är helt galet så bra det blev faktiskt..
vår B-film blev helt plötsligt något helt annat! har en riktig dvd-meny
och med massa rolig musik och sånt, förväntade jag mig verkligen inte.
och vi sitter och knappar på det sista på rapporten nu, eviga skrivande.
känns som ett evighetsarbete men det är det ju inte!

imorgon är det över for good!

jag och amanda räknade dagarna till studenten idag, det är 52 skoldagar kvar, varav ganska många är oseriösa eftersom de sista veckorna lär ingen göra något och flera av våra lärare har sagt att vi kör hårt nu för att få chilla sen. det är runt 80 dagar kvar till skolavslutningen (med helger inräknade.. och d-dagar) det är helt sjukt så snabbt tiden går. massa tankar poppar upp i mitt huvud; "jag borde skicka ut studentibjudningar..." "jag måste fixa balklänning..." "fan jag är ju stor nu!.." "jag ska verkligen ta studenten.." "är detta verkligt?" "jag vill äta krumillurpiller och aldrig bli stor!" "jag kan inte ta studenten, ska hela klassen gå om ett år kanske? snälla? jag betalar er?" "jag vill och vill inte ta studenten" "men fyfan va skönt det ska bli att slippa plugga"

hade kunnat hålla på hela kvällen :) kan inte sluta tänka, och det är frustrerande. måste sätta mig och plugga snart, har prov och två redovisningar denna veckan förutom projektarbetet, nästa vecka är det två prov och en redovisning, eller två eller vad det är. massa grejjer iallafall. nästa vecka är det party med klassen iallafall! ska bli riktigt kul.  i helgen blir det väl bara plugg, igen.

tråkigt inlägg right.
puss
jag har ångest

någon som vill skicka en spotify invite!? :D


nackdel

en nackdel med att somna halv fem på morgonen är att man får sömnproblem dagen efter. är pigg som en mört eller vad det heter, eller egentligen är jag nog sjukt trött. för nu går mitt psyke och min kropp i obalans igen som den alltid gör när jag är övertrött.. typ att det känns som att alla lugna låtar är som techno och techno är som värsta kriget i huvudet. låter störd när man förklarar det men de finns inget bra sätt att beskriva det på x) hha.

har kollat på twilight precis, typ femte eller sjätte gången tror jag? besatt. jag har ont i min arm, för ja brände mig på amandas plattång i morse, så fick värsta blåsan. jättegrose och det svider som f-n.

nu ska jag... ja jag vet inte.
puss



jag älskar mitt liv. vad fan ska man med killar till när det finns vänner?
kompletterar det så j-vla bra så det är inte sant. :> je t'aime la vie!


pa

allt pa-plugg har gett mig brysselnostalgi. vill tillbakaaa.. :<
går lätt i bästa klassen och har lite halv-ångest för att vi slutar
om tre månader.. typ. eller fan. det är mindre än tre månader
till studenten nu. äkta ångest på det. jag och amanda hade en
liten sorg-stund häromdagen när vi insåg hur stora vi har blivit
och att vi snart tar studenten. waddayadda. inte sant det här

bryssel ja.













jag är ledsen nu. vill tillbaka!
jag älskar sp3e

lol och wtf

hahaha. till att börja med, varför i helvete snöar det? det är mars? ska vara sol och vårigt nu? men nä? nog med frågetecken eller? haha. fick mitt humör att sjunka lite kände jag. suger!

för det andra, haha jag kan inte sluta skratta. min gamla pojkvän (!), gjorde slut för över ett år sen och idag fick jag världens mest randomized sms från honom. först kom " still loving you..." och sen några minuter senare en förklaring om hur ingen annan tjej hade kunnat ta min plats och massa, visst nice med lite boost för självförtroendet men ja tror inte det gubben. aint gonna happen. been there done that!

puss

my woman

"Lisa är en skön tjej som är värd en bra kille
inte sån med liten pille
Inte en kille som bara vill ha latjo
och leker macho
Inte en kille med stor bling bling ring
utan en kille som ringer och säger jag ville bara slå en pling
En kille som tycker om dig för den du är
inte någon som beter sig som ett sär
En kille som bara tittar efter dig
och säger du är den enda för mig
Du ska bara nöja dig med det bästa! Älskar dig Lisa"

detta fina rimmet fick jag av amanda jag xd haha.
you're my numbaah 1onene1

jag blev jätteglad mitt i all depp. det blir inget. nevår gonna happen.
han är oseriös och jag är seriös. ha! who'ld have guessed?
i helgen ska jag på the XY party. fett med najs, ska supa bort
alla bekymmer, FUCK DE. okej jag är lite deppig men det ska jag...
äta bort med chips och dippa typ xd eller snusa bort eller något.

see ya later alligator
ska in till lund nu och hänga med min fru


serious

ibland undrar jag vad fan jag håller på med.
känner att jag har satt mig själv i skiten nu, var fast inställd på att inga känslor skulle utvecklas så ja slapp hela gråta-över-killen-biten. har inte kommit dit än, men uppenbarligen klarade jag mig inte ifrån känslorna. wich sux. det gör bara det hela ännu mer komplicerat. inte nog med att jag inte vill dra upp ämnet "hur-seriösa-är-vi-egentligen-med-detta?" så tycker jag nu om honom.

problemet är att vi redan har haft situations-koll en gång så att säga, och läget då var att ingen av oss hade någon direkt inställning till det hela men han ville väl inte ha något seriöst. av olika anledningar men samtidigt sa han att han "inte hade bangat vara tillsammans med mig". dubbelt som fan och jag fattar ingenting, jag vill veta men jag vill inte fråga. men bara om jag frågar får jag veta.

just därför förstör förhållanden allt. för man fattar ingenting och är frustrerad.


speeeedad

hej, sen jag kom hem från jobbet har jag varit hypad som fan, är jätte rastlös och kan inte somna. har kollat på film och tänkte att jag skulle bli trött av det, men inte. jag ligger här och klockan är halv fyra och alla sover utom jag. ingen rolig grej alltså. kom och tänka på igårnatt, vaknade mitt i natten av att det kliade i hela kroppen, fick typ panik, straffar gud mig? är det inte en av plågorna typ. jag vet inte men det var obehagligt som fan, har ett svagt minne av att jag gick upp och smörjde in mig med hudkräm, men ja vet inte. aja

jag vill soooovaaaaaaaaa

heho

idag är jag ledig från skolan. men eftersom jag ska jobba, blir det inte mycket ledigt över det hela ändå. börjar fyra och slutar tolv, hörs kanske inatt.. eller imorgon.
puss


craazy

igår.
förkortat: galet, stört, knas, kul
förlängt:
allt började med att jag stack hem till amanda för att plugga, sen blev det inte så ändå och vi stack med jenny på en fest på en studentkorridor. hade sjukt kul och det var rave-party så alla var målade i huvudet med självlysande färg, haha. har bild längre ner. så vi var där och festade hela kvällen, och hade riktigt roligt. sen skulle vi hem och då blev det knas, jag hade helt plötsligt ingenstans att sova av ett antal anledningar, så jag blev depp och började gå mot bussen, missade den smidig som jag är, och började gå hem mot åkarp, kom väl halvvägs när en snäll busschaufför stannade och släppte på mig, schysst kan man tycka, det tyckte jag iallafall.

det svåra var också att förklara för mamma varför jag hade en krigsmålning i huvudet när jag bara hade varit hos amanda och pluggat? hm. sa att vi hade tråkigt när vi pluggade full som jag var, och sen la jag mig, ringde idag och berättade allt tho.

nu är jag trött, har jobbat idag, och ska plugga imorgon förmiddag och jobba imorgon kväll. CASH

kollade på wipe out ikväll, så jävla roligt haha.
och time warp på discovery channel, det var jättespännande
nu är jag mycket smartare och vet exakt hur en hund använder
sin tunga för att lapa i sig vatten, coolness.

ska se twilight, igen. :)


fredag!

hade provet idag i natur, det kändes faktiskt oväntat bra efteråt :) skönt som fan. efter skolan åkte jag, tuben och tobe ut till nova och käkade lite, första gången jag fick åka med körkortsmännen och det var nice, känner mig som ett barn dock när tuben som är yngre än mig redan har körkort och kör asbra, men min tid kommer. förhoppningsvis.

ikväll har jag ingenting att göra, så jag funderar på att åka in till jobbet och hänga bara för att... det inte finns något bättre att göra. jag ska jobba imorgon och på söndag, så ska fjäska in mig så ja får sköna uppgifter haha. typ slappa i åtta timmar är inte fel?

nä nu ska jag göra något vettigt av min fredag!!
cya



jag funderar på om jag kanske ska investera i ett nytt objektiv snart, måste
få igång allt som har med foto att göra igen, börjar ha det tråkigt ju.

ska försöka jobba 16 timmar varje helg fram till april nu btw, och lyckas jag göra det
så har jag tjänat ihop drygt 7500 kr under mars månad, och har pengar så det räcker
till zakynthos! eftersom jag suger på att spara, funderar jag nästan på att växla pengarna
redan nu... bara för att jag inte ska göra av med dom lixom hah. men å andra sidan..nä
jag måste iallafall skaffa mig visa-kort och internetbank, känner mig som en liten skitunge
när jag går med alla som har visa-kort och ja fortfarande har maestro, aja.

jag skulle förflytta mig från datorn, så var de!

horseshit

känns ju sådär att jag är svintrött och inte kan hitta motivationen till att plugga idag heller. förmodligen eftersom jag somnade runt tre och gick upp åtta, så det är väl förståeligt. har varit en käzz dag idag, jättetråkig i sin helhet. av någon anledning kändes det som en kniv i magen och mitt huvud snurrade när jag tittade mig runt i biblioteket idag och fick syn på ett välkänt ansikte. that sux. varför? only god knows. jag fattar inte iallafall.
nu ska jag läsa lite om vårt skelett, vår hjärna, nervsystemet och annat crap, inte skoj iallafall. om jag sover nu och pluggar inatt, funkar det då? nej tror inte det.

jag är inte bra på att blogga heller det blir aldrig något meningslöst, typ som jag. jag är oseriös in och ut och så får det fortsätta vara. BITTERFITTAN LISA VINKAR ADJÖ


inte trött

jag borde vara trött. men jag är inte trött. och jag är så trött på att jag inte är trött!

jag har gjort allt för att undvika att plugga naturkunskap idag, har skrivit studentinbjudningar, gjort lite frågor till tipsrundan, sett på film. och nu har verkligheten kommit ikapp mig - jag borde ha pluggat. ångest stiger mig över öronen! :D nu ska jag lyssna på en vampyr låt som lilla tobias skickade

tobias gillar toaletter

godnatt (hoppas jag)

blablabla bullshit

mhm

idag har jag varit ledig från skolan, fett nice att få sova ut lite. fikade med rulle ett tag och sen stack jag hem till amanda och vi kom igång med vår PA-film, finally lalala. feels good haha, ska göra två olika filmer nu, en seriös och en med bloopers typ, eftersom två tredjedelar av filmen består av inzoomade snuttar med massa sjuka miner på, och hampus och tuben som leker med kameran bland annat. waddapaddado.

nu ska jag plugga lite natur :>



söt gjoooddaaaa.


den 27mars har jag och amanda fixat ihop en utgallrad klassfest, will be so much fun. vi ska ha en tipsrunda bland annat så har skickat ut massa roliga (?) frågor till alla som ska komma :> mohah. så det blir interna frågor = jättekul. sen blir det såklart ett roligt pris till den som känner klasskompisarna bäst. smart huh.

blir massa skoj iallafall
juste, plugga var det ja

aha

och så började den nya veckan, skojploj.
är jättetrött och seg idag, min hosta har gett med sig lite = asnice.
jag ska börja träna igen imorgon, fett längesen nu känns det som,
även om jag fick daglig träning i sälen så är det inte riktigt samma grej..

jag är ledig på onsdag > fett med nice det med.
nu ska jag vila! puss


stänga på jobb


såå, då var jag hemma (eller har varit hemma en stund) från min första stängning på jobbet, det var inte alls jobbigt och nästan bara kul, vid halv åtta någon gång fick vi utrymma hela lokalen för där var "något bombliknande" utanför så alla kutade ut och vi fick stå och vakta ingången så ingen gick in på bk X) . det visade sig vara en granat, läs artikeln nedanför, från aftonbladet :)

men det var chill, kajsa är ju inte direkt jobbig att arbeta med så, najsbajs. nu ska jag snart sova, även om jag är överspeedad nu och inte alls är trött, men ja borde väl. börjar halv tolv imorgon :) en liten tröst iallafall.

puss







Handgranat orsakade polispådrag

En handgranat orsakade ett stort polispådrag i Malmö på söndagkvällen.
I en plastpåse utanför Burger King vid Triangeln låg i en timme handgranaten.


Kvällspostens reporter Claes Carlson berättar om dramat:
- Polisen fick larm från en kille som hade en handgranat hemma hos sig. Hans 15-årige son hade hittat handgranaten på ett läger i Kåseberga, säger Claes Carlson.
Pappan lade först handgranaten på sin balkong, men fick sedan direktiv från polisen att lägga den längre bort. Eftersom mannen bor centralt i Malmö var det svårt att hitta en enslig plats. Således hamnade granaten i en plastpåse bredvid ett träd vid Burger King i Triangeln. Där blev granaten liggande i en timme tills polisen kunde ta hand om den.
Under tiden satte polisen upp avspärrningar runt påsen. Efter att granaten undersökts konstaterades att det var en övningsgranat.
Enligt TT ska pojken ha hittat granaten vid ett skjutfält.
Vid 20.30-tiden var avspärrningarna hävda.


helgen

i fredags var jag på en modevisning som en tjej på mitt jobb arrangerade, helt okej, sjukt kul med killar som rappar som underhållning och när micken dör och dom kutar av scenen, rätt skoj. sen åkte jag och amanda hem till linnea som hade 18års middag, och vi förfestade lite och drog sen ut till malmö och buddha :) det var trevligt, och sen åkte vi till lund vid två-tre tiden och jag sov hos M. var jättefull och glömde mina skor på bussen (som ingen kan ha missat..)

igår vaknade jag åtta av att min chef ringde mig och frågade om jag kunde börja en timme tidigare, så tio minuter senare satt jag på tåget till malmö, skoj. och sen efter jobbet åkte jag till amanda och somnade vid tio, och stönade massa i sömnen så nu ska jag inte sova över med folk mer X) hahahah.

idag ska jag jobba från fem till stängning, alltså tolv. så det blir kul, första gången jag stänger (utom på nyår då). så det ska bli baaaaaaalllttt.
ska gå och hämta amandas väska hos linnea och sen åka till jobbet, fancy. puss!


RSS 2.0