trött

Detta är löjligt. Jag vaknade precis, fortfarande astrött och känner mig så sliten att jag inte skulle kallat mig själv en människa i nuläget.
Jag vaknade upp från en fin dröm dessutom, i drömmen är jag på stan med kajsa när vi först stöter på Figge och Rulle och jag hoppar på dom bakifrån och kramar dom, känns faktiskt som något sånt idiotiskt jag skulle kunna göra, som hade resulterat i att personen jag jumpade hade trillat... sen trallar vi vidare och då träffar vi victor, slutligen börjar vi gå mot en tågstation och då har thompa anslutit sig till mig och kajsa, när tåget stannar kommer danne och oggie ut med oggies hund, efter dom kommer min pappa med min hund i en babysele på magen? 

jobb - sova - jobb - sova

Min kväll var perfekt, tills jag hoppade av tåget och möttes av pissregnet utanför. Mitt liv kändes så enkelt tills dom jävla regndropparna envisades att piska mot mina kinder, såklart hade jag ju motvind. när jag kom hem såg det ut som jag hade doppat huvudet i en pöl, lagom fresh kan tyckas. har rövont i mina fötter dessutom. men för att skriva något positivt så skrev jag in mig på körskolan idag, äntligen har jag fått ur mina femtioelva tummar ur röven (nu överdrev jag lite) och nujävlar ska jag ta körkort. jag ska det. jag skojar inte. jag ska faktiskt det. så småningom :)

good girls go bad

då var jag hemma efter en trevlig kväll på jobb. tiden gick sjukt fort faktiskt och jag börjar få lite koll på vad det faktiskt är jag gör när jag stänger. kan ju vara en fördel, faktiskt. nu ska jag trötta ner mig och sen sova, imorgon blir det svenska-hollywoodfruar-mys med kajsen innan det blir stängning igen, också där med kajsen
nattiiii

tonight's gonna be a good night

vaknade precis. är rätt trött och seg i huvudet, somnade runt tre vilket kändes som en sjukt smart idé just då, men inte nu. ska snart ut och rensa ogräs (förstår inte varför mamma envisas med att jag ska göra någon syssla här hemma så fort jag har lite ledig tid) så det är lite trist, och som pricken över i får jag inte ta med mig spagetti och köttfärsås som man till jobbet. så min dag började rätt så crappy.

en fin vän


tell me something I don't know

måste resa på mig och börja leva lite igen. behöver en spark i röven och en flamma.

gjutet

så jävla underbar helg jag har haft :) blev vin med kajsa och lite andra gysar i fredags, blev rätt instabil där mot natten och mådde som jag förtjänade igår.. sen blev det besök på en 20årsfest i åkarp innan skodan med oggie bakom ratten kom och hämtade mig och körde mig till staffanstorp, hem till sebbe. ett tag senare ringer lilla tjorven mig och på något sätt lyckas jag övertala jocke att köra till åkarp och hämta kajsa och sen åka tillbaka med oss till staffanstorp, trots att han egentligen skulle hem. han är en fin kille!
idag traskade vi in, sunkiga som fan, på donkan i staffanstorp och vi slog till på stort. jag sätter mig ner och ska avnjuta min cola som jag längtat efter hela natten. men. den smakar inte som vanligt. den smakar skit. det var inte vanlig cola. vad det var vet jag inte, men det var något annat än vanlig cola. jag sitter och grinar ett tag tills matte får nog av mig för jag inte vågar gå och klaga på min cola. så han tar upp min cola och går och fixar en ny. han räddade min dag. tack
på 20årsfesten hittade man klumpen btw, blev ett awkward " Hej lisa allt bra?" "Ja det är bra" *sitta och vänta i några sekunder innan jag inser att han vill att jag ska vända mig om och krama honom* toppen. då var man lindad igen, runt hans jävla, fruktansvärt jobbiga, finger.

mm-mh-mm


pay day

så jävla awesome med lön. jag brände 1700kr, blev både förvånad och glad när jag upptäckte det. hur som helst kom jag hem med flera klädesplagg som har stor potential att bli mina favoriter i höst. nu ska jag försöka powernappa lite och sen är det vindrickarkväll för hela slanten

I was flying, now I'm crashing

du har mig lindad runt ditt lillfinger. jag vet att jag hade varit dum nog att träffa dig igen om jag fått chansen. 
nog om crap. har gjort ett tappert försök att städa mitt rum, vilket gick sådär. snart ska jag cykla till obs med bajsen och göra av med lite pengar. vilket jag förtjänar. för jag jobbar ihjäl mig och fick min lön idag. jag förtjänar det. försöker verkligen övertyga mig själv här

sorligt men sant

jag känner mig så sorglig. jag sitter som en zombie i min soffa och googlar mobiltelefoner, min nuvarande håller på att trilla sönder och samman. jag har fortfarande inte fått tummen ur röven och sålt min LG som bara ligger hemma och inte är till någon användning ändå eftersom jag inte var så high på touch-grejen.

men det är min glidarhelg, så jävla gööttt. så jag ska gå och lägga mig snart, sen ska jag försöka komma upp i hyfsad tid imorgon så jag hinner städa mitt rum (förhoppningsvis) sen blir det obs med kajsa för att sen kolla idol och för att sen dricka vin. kan inte bli bättre
KLUMPEN SKREV PRECIS TILL MIG PÅ MSN. VISSA PERSONER FÖRSTÅR JAG MIG VERKLIGEN INTE PÅ. MÄRKTE PRECIS ATT JAG HADE CAPSLOCK PÅ MEN JAG ORKAR VERKLIGEN INTE RADERA ALLT OCH SKRIVA OM DET. FÖR MYCKET ANSTRÄNGNING KRING DET. GOD NATT!

midsummer air

somrigt

i gotta say, this was a good day

hade en schysst dag på jobbet, skönt när det rullar på så man slipper
stå och hänga hela dagen! börjar bli lite nervig över mina första skift,
lär ju yra runt som en idiot men skulle något klydda är det bara att
hålla koll på din telefon kajsa, för då ringer jag ;)
mest för att jag inte klär överdrivet bra i mittbena

bk

kändes som den tidigaste morgonen någonsin. jag kunde inte somna igår så låg och vred mig fram till klockan tre, sen ringde klockan halv tio och nu mår jag illa av trötthet. hoppas jag vaknar på vägen till jobb :)
bajsbajs orkar inte jobba

sugen

Scio me nihil scire jag vet att jag inte vet någonting
Sol lucet omnibus solen lyser på alla
Amor vincit omnia kärleken övervinner allt


jag är sugen på en tatuering. som ska betyda något, obviously.

never gonna end

det blir ingen fika med rulle idag - heller. börjar bli lite tröttsamt det här

Nej?

vaknade precis och gick upp för att hämta vatten. min mamma har en dålig vana att lägga lappar i köket med uppgifter hon vill vi ska göra under dagen. FAST hon visste att jag skulle iväg vid två och inte lär vakna innan tolv (precis som det blev) så måste jag städa toaletten och skrubba hela jävla glasdörren in till duschen för den var inte ren nog.. visst, de kunde jag ta för det hinner jag lätt innan jag ska iväg. men nu ligger där en fin liten lapp i köket där det står "Lisa hade du kunnat handla idag?"och under det massa jävla grejer hon vill jag ska inhandla. jag blir så trött. jag orkar inte.

run this town

sitter och pratar med johanna nu, som precis har kommit till rätta i london. saknar den lille jäveln. men hon verkar trivas än så länge, can't wait for her to get home though. ikväll har jag bara degat, var hos sara och elin och tittade på svenska hollywoodfruar och sen gick jag hem. och nu sitter jag här och hade egentligen behövt gå och kissa men jag orkar inte röra mig just nu. har blivit alldeles för lat för mitt eget bästa.
imorgon ska jag fika med rutger om allt går som planerat :)

cranky

kajsa ville låna en bensindunk av mig idag. det slutade med att jag cyklade med henne till arlöv för att tanka dunken och sen cykla vidare för att tanka hennes moders bil. kan säga att jag är pretty much slut i hela kroppen, för som om det inte var nog med träning för idag så fick jag kånka min feta väska från pappa till mamma helt själv och jag har fortfarande märken på armarna av att ha burit den. livet är inte lätt
ikväll kommer moster på middag, treeeeeeevligt

roadtrips

jag är sjukt sugen på en roadtrip. typ var som helst. bara att åka bil med kajsa är terapi. skriker (verkligen) ut alla känslor och sen känner jag mig helt tom och skön efteråt. knäppt
blev avlämnad här hemma för en halvtimme sen och nu sitter jag här många-king-wings-och-nuggets-senare och är så mätt att jag inte orkar röra mig en enda centimeter. bara att ställa ner datorn sen kommer förmodligen kännas som århundradets ansträngning.
imorgon, då ska jag bannemig sova så länge att jag tappar koll på klockan. jag ska sova och sova och sova och förhoppningsvis lyckas friskna till lite under mina två lediga dagar (!!)
natti

idol

degade hela dagen med kajsa framför tvn och idol. bra start på dagen. nu sitter jag på jobb och har redan prickat av min lunch. försöker övertala oggie till att komma in med en kortlek, får se hur det blir med den saken.

dags att återgå till ovanvåningen nu, tror det blir en skön kväll faktiskt. brukar ju bli så med kajsa ;)


BÖRGERS

mamma mia, det var längesen det var såhär svårt att komma upp ur sängen. jag har aldrig varit typen som snoozat men idag tryckte jag nog på den knappen 5-6 gånger.
NU ÄR KAJSA HÄR MÅSTE GÅ

somewhere somehow someday

min lunch börjar lida mot sitt slut nu. jag längtar tills klockan slår tolv och helvetet är över. hoppas också att någon ställer upp på att hämta mig, risken är att jag missar halv ett bussen till stationen och därmed också tåget, och nästa tåg går klockan två. njaaa halv kul va!

nu ska jag inventera och sen förhoppningsvis ha en hyfsad (iallafall en helt okej) kväll på jobbet!



survivor

känner mig rätt så trött. frågan är om jag kommer överleva kvällen.
har alldeles för mycket tankar i skallen dessutom

inte hem

var precis att jag hann bussen till tåget hem igår efter jobbet, men jag hann iallafall. fick sitta och lyssna på några kristianstad-fjortis-emosar hela vägen hem, mindre kul. tar min cykel vid stationen och tänker att "fan va skönt att jag snart är hemma" men nej, då träffar jag elin, jocke, frida och chrille på vägen som övertalar mig (än en gång är jag för lättövertalad) till att följa med hem till oggie, eftersom kräftskivan hos simon tog slut och dom gick hem till "räkan"(??) där det blev bråk så nu var alla på väg till oggie. så vi traskar dit, kommer dit och då är bara emil (oskars bror) och alla hans kompisar. inte en enda av våra. kul.
så jag satte mig och socialiserade mig med emil och hans småglin ett tag, sen kom oggie och de andra pojkarna hem dit och då kändes det äntligen lite normalt att vi faktiskt befann oss där i mitten av alla barn.
snart ska jag åka in till bk och käka, och sen stänga med bajsgosia. blir nog en ännu längre kväll idag.

bk

känner på mig att detta kommer bli en lååång kväll...

får iallafall stå i köket vilket förmodligen betyder att jag inte blir lämnad kvar på bk när gosia går, vilket tydligen har hänt mer än den gången med mattias. (!) jag tänker då bannemig inte gå genom garaget själv, hu.

nu kallar bk, hipphipphurray 


jobb - hem - jobb - hem - jobb....

gör inget annat än att jobba och sova känns det som, iallafall inte denna helgen. men sen får man tänka positivt, lönen blir väl trevlig.
men nu känns det bara botten

jobb

var en trevlig kväll på jobbet med kajsabajsa, vi hann med några hänga gubben men allt som allt gick tiden sjukt fort. jag körde fast lite grann när jag skulle räkna kassorna.. hehe. fick halvpanik när minnet började svika mig men det kommer väl med tiden.
nu sitter jag och funderar på om jag ska försöka sova, vilket jag borde, eller se en film, vilket jag vill men inte borde.
stängning imorgon och lördag och söndag, wuhu

promenix

kom hem för en halvtimme sen från en timmes promenad med kajsa, cyklade som en dåre på vägen hem från henne vilket resulterade i att jag nästan svimmade i duschen, lite obehagligt men det enda jag tänkte på undertiden var att jag fan inte kunde svimma nu för jag ska ju jobba sen. arbetsskada.
nu har jag iallafall tryckt i mig en billys pizza och världens största glas med cola och mår lite bättre :) snart blir det stängning, precis som varje dag fram till söndag.

lagom...

känner mig lagom fräsch just nu. blev sent igår, vi satt hemma hos oggie och kollade på manchester united matchen och sen spelade de andra klart monopol som dom hade påbörjat tidigare. och jag fick inte vara med, jag fick vara bank slash kortläsare. sen blev klockan ett och det var dags att åka till midhem (såklart.) trots att jag är luspank lyckades jag skrapa ihop pengar till cheeseburgare <3 somnade i oggies säng någon gång vid tre och vaknade vid elva, satt och glodde på tv och sen kände jag mig tillräckligt lökig så jag gick hem.
här sitter jag nu. ofräsch som fan och ska snart göra mig iordning (eftersom kajsa förmodligen kommer vara hundra gånger fräschare än mig med sitt nyfrisserade hår och solbränna. SÅ JAG MÅSTE.

ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

har äntligen blivit klar i huvet, vaknade vid nio imorse och mådde skit. tror jag håller på att bli sjuk på riktigt, men det har jag inte tid med! ska jobba stängning tors-sön och sen 11-19 tis-tors. så jag har inte tid att må dåligt nu, ska försöka skjuta upp det.
hur som helst har jag bara degat hela dagen, hos oggie - precis som jag trodde. sen gick jag och handlade och blev förbi-brummad av en audi som jag sen insåg var klumpens. ett hej kanske. sen fick jag kånka mina megastora matkassar hem och har fortfarande kramp armarna och nu sitter jag här. rastlös. undrar vad som händer ikväll.
men imorgon ska jag iallafall träffa min vin-drickar-slash-neger-flicka-till-vän-kajsa :) lär inte alls känna mig som en blekfis. verkligen inte

ett hus

bor praktiskt taget hos oggie känns det som, sov där igår och räknade ut att jag var 2 timmar från att ha spenderat hela dygnet där. såg en sjukt wierd skräckfilm igår, the reeker tror jag den hette. inte speciellt bra, men den hade sina roliga (?) stunder.
jag och mattias pratade om att köpa ett stort jävla ruttet hus som tim kunde renovera och så kunde vi alla bo där tillsammans som en enda stor familj. för det är ju typ så vi har det nu, förutom det ruttna huset då.
nej nu ska jag sova. och jag antar att morgondagen kommer att spenderas som alla andra dagar. i oskars hus.
ciaoo

cold

awesome att jag har tappat rösten och att min näsa kliar så mycket att
jag har stor lust att bara amputera den. kul är det också att jag sitter
och huttrar sönder mig i mitt rum men när mamma kommer in tyckte
hon det var asvarmt här inne. jag är konstig jag vet.
nu ska jag   j o b b a a a a a a a

15?!?!?

Var sjukt trött igår, sov drygt två timmar under natten mellan fredag och lördag. förvånas av mig själv som också drog och jobbade i 3 timmar efter den natten och att jag faktiskt var väldigt nära mina normala prestationer hahah. hur som helst, somnade vid sex och sov fram till nu precis. alltså har jag sovit... 15 timmar... känner mig skönt utvilad också, för första gången på typ ett halvår. vaknade för jag var PIGG, inte för något väckte mig :D awesome.
idag ska jag jobba 11-18 och sen är jag ledig måndag till onsdag :) wiehoo.
jag faller alldeles för lätt, kan jag ju konstatera. nu ska jag markera mitt revir lite tror jag

gheeetooogaaangsta

jag är sjukt cool. verkligen.
drog till bjärred och käkade glass med pojkarna tidigare idag, efter det
satt vi på långa bryggan lite och njöt innan vi åkte hem till oggie och
spelade lite kort. jag köpte en pizza som jag åt hos johanna och sen blev
det ännu mer kort och till slut gick jag hem. har rövont i ryggen och det
är ett under att jag kan sitta rakt, eller kutryggad.
vill köra biiiil. skulle gjort det nu, trodde jag iallafall. det hade mamma
glömt bort, och jag som har planerat min dag utifrån detta. nästan iallafall.. men förhoppningsvis hinner vi köra lite sen, hihi och göra vägarna osäkra.
kajsabajsa kan komma hem nu också

when I say it's over

för helvete, jag börjar bli sjuk. nu vet man att det är höst för snart kommer jag vara sjuk/förkyld stup i kvarten. känner mig inte helt klar i huvudet men jag hoppas det går över lite senare, blev väckt av någon från en bkrestaurang som ville jag skulle jobba där idag, men med tanke på hur jag känner mig sa jag nej och längtade efter att få somna om. TRODDE JAG JA! Jävla målaren börjar såklart mecka med stegen PRECIS efter jag lagt på, som om jag inte var vaken nog redan. nej han ville att jag skulle vakna helt. grattis. det har hänt.
jävla pessimist jag är idag. jag vet.

livet. livet. livet.

satt och pratade med mamma i drygt två timmar, riktigt mysigt :) och mycket givande. kommer tillbaka till mitt rum and guess what? klumpen har skrivit. klumpen i magen dök upp. haha. två klumpar i en mening, skitball.
blev visserligen lite smyg-glad att han hade skrivit, men å andra sidan kunde han lika bra ha skitit i det, detta gör det bara ännu svårare. hela denna jag-försöker-läka-och-komma-tillbaka-till-singellivet-grejen flippar ju ur.
Äh nu ska jag sova!
......
SKIT OCKSÅ

seeg

kollade på coach carter igår med oggie och danne, sjukt bra film. sen var klockan så mycket att jag inte orkade gå hem så jag sov hos oggie :) ägde oggie i någon lek där den ena skulle tänka på en person och den andra gissa vem man tänkte på. jag är smart när jag vill.
har degat hela dagen, kom hem vid tolv och sen sov jag till fyra, och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. ska snart bort till mami.

i tid och evighet

jobbade inte många timmar idag men det kändes som en evighet. hade springpass så jobbade först 12-14 och sen 16-19. var hemma vid halv åtta och vi åt musslor till middag (igen). pappa har visst fått upp ögonen för det igen, men jag klagar inte, det är gott.
nu sitter jag här. brutalt rastlös och jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra ikväll. jag hoppas på att NÅGOT händer eftersom jag är ledig imorgon. vad vet jag inte och jag bryr mig inte om vad jag gör heller, bara jag slipper sitta hemma och dega för det kommer ändå bara resultera i att jag går och lägger mig vid tio.
crap, och så är kajsa i pyramidlandet och knäpper med fingrarna så att palm-killen kommer med drinkar. avis? javisst. låter inte helt fel. men så ska man inte klaga heller. ibland har man tur, ibland har man otur. jag lever i otur.
dags att få tummarna ur röven och göra något nu, bye

I'm not over

vaknade vid tio av ett sms från oggie, blev hämtad och åkte med honom
och sebbe och köpte "mollypluggar"... ? sen åt vi lunch på donkan och drog
hem till oggie och spelade lite hilmer, och nu sitter jag här och väntar på att
klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna hämta syrran på skolan.
Ikväll ska jag jobba, och sen drar kajsa den jäveln till egypten och kommer
hem som en neger om en vecka. sur jag är

riktigt mycket LIVET

vaknade upp efter 13 timmars sömn men var ändå trött.. bestämde mig för att städa mitt rum efter att ha haft en spindel i sängen inatt, mindre mysigt. efter det hämtade linnea mig och vi drog till ikea, alldeles för mycket folk. sen blev det donkan en kort stund, vi stack illa kvickt när klumpen dök upp. haha. sen åkte jag med linnea till stallet och tittade på när hon red, jag luktar jättemycket häst nu känner jag, så ska bada lite och värma kroppen :)
ikväll vet jag fan inte vad som händer btw. något hoppas jag.

hungrig

är sjukt sugen på mcdonalds..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

naj, naj, naj

var på hemmafest igår, var verkligen CLASSIC. massa fulla småglyttar som inte kan hantera alkohol och en värd som grinar över mycket folk. rätt crappy
men när små 93or kom och bjöd mig på öl och cigg skrattade jag mest men tog vänligt emot gåvorna. haha
nu ska jag iväg och kolla på oggies hockeymatch, sen vet jag inte vad jag ska göra efter det. promenad kajsa? ikväll ska jag dessutom få en jävlar i det god middag hos sara, hon har lovat att laga indisk mat till mig :D. gillar lite att vara ett känslomässigt vrak, känner att jag blir bortskämd

s-s-spotify

mmhm <- spellista till spotify. lyckas alltid somna när jag lyssnar på den dock, men rätt mysiga låtar. haha.
ikväll ska jag på en traditionell hemmafest thoooo, funderar på vad jag ska på mig, känner att mina alternativ inte är många, antingen en vit klänning - som kasar ner stup i kvarten, eller en annan klänning - som egentligen är aningen för kort.
så hur jag än väljer, så kommer jag flasha något ikväll, känner att jag hellre flashar bhn än rumpan faktiskt, så det blir nog den vita. lär väl inte vara så vit efter ikväll but still....
puss

sommaren

valborg. konstant fylla från en morgon till morgonen efter.
underbar dag.
studenten. behöver inte säga mer.
balen. har aldrig känt mig så snygg i hela mitt liv, hehe. med all rätt
sommarkvällar och en sommar-romans
vin i mängder med kajsa! :D
öl på arimans som slutade med att vi satt på höbalar och drack öl och
njöt av livet.
bra stunder, oförglömliga stunder.

r&m

jag känner mig sjukt seg i huvudet. detta piggar upp mig dock

mhm

jag och kajsa är riktiga hurtbullar hehe. vi har tränat idag också och jag är lika svettig och äcklig nu som dom andra dagarna. ska hoppa i duschen (verkligen stå och hoppa upp och ner... ha-ha jättekul humor) och sen ska skrållan komma hit och vi ska se hangover. har ingen aning om varför jag kallade dig skrållan. men det känns passande. höhö.

i dont know what addictive hold you have on me

kom precis hem, kort dag på jobbet och sen en kort men väldigt trevlig stund hos johanna :) sitter och funderar på vad jag har för kläder att ha på mig på träningen idag, för jag och kajsa fortsätter vår satsiga vecka med att träna idag också. gosh, såhär duktig har jag nog aldrig varit.  men det är GUUUTTTT

och det suger att man inte kan länka några youtube-klipp alls längre, iallafall inte dom jag vill. men iallafall, http://www.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4&feature=channel

pust

har lite träningsvärk idag, var på friskis igår igen med kajsa. detta börjar bra, bäst för min egen del att jag håller mig kvar på topp bara. var nyttig nu i morse också, åt gröt (!!) till frukost. haha. vet inte om det är nyttigt egentligen, men tänkte att det kanske var bra för mig.

RSS 2.0