lucky 62

om 62 dagar (ja jag har räknat)
- får jag köpa snus
- får jag gå på krogen
- får jag stänga på jobbet
- får jag ha hand om mina sparpengar
- får jag gifta mig (inte för jag har någon potentiell make eller ens en tanke på att gifta mig)
-
får jag ha kreditkort
- får jag handla på internet
- får jag göra vad jag vill.


typ bittersweet, har 62 dagar kvar av min barndom, och hur hemskt låter inte det på en skala?



lovet går mot sitt slut

...insåg precis att imorgon är den enda riktiga dagen kvar av mitt höstlov :( sen e de plugg på söndag slash bakis-dag så den kvalificeras inte som lovdag riktigt.

mitt lov har varit lite av en besvikelse, jag har nu idag väntat exakt en vecka på att min bästa killkompis, trodde iallafall det, skulle ringa eller höra av sig eller något iallafall! men inte ett ord, inte ett endaste ord på en vecka. mitt lov har varit jobbigt, med tanke på att jag har av 9 lovdagar jobbat 7 av dom. = inte mycket sparetime och jag är sliten och har fruktansvärt ont i min rygg. mitt lov har varit intressant, i den mån att jag har hängt med lite nytt folk, inte sprillans nytt men lite halvt sådär, och det var trevligt. mitt lov har varit festligt, iallafall kommer det vara det imorgon, då jag ska till KH och vara utklädd till big-baby, btw jag dödar dig lehtisaki om du inte har på dig din dräkt imorgon, så jag har med mig reservkläder anyway. mitt lov har varit fullt av one tree hill!!

så, i förkortad version: ett besvikelsefullt men intressant och jobbigt men till slut ett festligt lov. inte mig emot, fast borde ta ledigt hela jullovet för att vara på rehab från mitt jobb, tror dock inte att det slutar så i och med att jag älskar mitt jobb - tro det eller ej.


no sleep tonight

ja.. här ligger jag med min tröja bak och fram och tänker på livet. kan verkligen inte sova, är klarvaken och varför har jag faktiskt inte en aning om. så istället sitter jag och planerar vem jag ska supa under bordet på lördag, vilka kanske jag ska säga. hohoehhe BADASS!



mmhmmh like it

chillrummet

amanda kom till åkarp ikväll, så vi kollade klart på The lord of the rings, den sista. rätt bra slut må jag säga. sen stack vi till chillrummet och såg superbad med matte thomas och chrille och åt bullar och drack kaffe. det var trevlig det med :> nu är min pappa ute och fiskar och jag ska snart sova! natti natti


DUTUB

väntar på att klockan ska ticka
underhållning


hahaha sötaste ungen, brittiska barn tar allt


blir på sjukt bra humör

fiifan

sheize så kallt det är ute! har inte hunnit köpa vinterjacka än och mina vantar va blöta så ni kan fatta själv hur kall jag var med tanke på att det är tre grader ute och duggar, jag menar nyss var det ju sommar?



funderar på att köpa en mysig dunjacka, skiter i hur snygg jag är i vinter.
ska bannemej vara varm för en gångs skull! vet inte vilken jag ska välja?



btw. jag har nog världens bästa pappa. fick ett sms innan i veckan om att han hade köpt SATC-filmen, gissa vem som gjorde min dag va? inte nog med det igår hittade jag boxen med alla säsonger för 666 kr = 111 kr /säsong = SUPERBILLIGTÅBRA! så jag slog till på det, sen glömde jag den i och för sig hos klittan men det är en annan historia.

nu ska jag se det nyaste avsnittet av OTH och sen göra te :) pussi


klit!

min cunt är hemma från barcelona nu, så min kväll ska jag spendera i lund och seksa till det med henne och frodo och legolas och aragon, doesn't ring a bell? sagan om ringen mina kära vänner.


puss!

regn

hm, jag älskar nog regn ändå. finns inget mysigare än att sitta i ett uterum
och höra regnet knattra på taket, så länge man är inomhus så diggar jag regn!
men så fort man ska sätta sin storlek-39-fot utanför dörren så känns det inte
alls lika skoj längre. wonder why?


sommaren



åh vad jag saknar sommaren, igår när jag skulle gå hem från linnea så öste
det ner med regn, inte superskoj i och med att jag inte hade paraply med mig
och jag skulle gå i tio minuter. men sånt är livet, fick låna världens minsta paraply
men jag fällde ner det efter den läskiga biten, och lät mig själv bli dyngsur

sån skillnad va, i somras kunde man gå hem mitt i natten utan ens en jacka
eller kofta och inte frysa, iallafall jag, och nu känner jag mig som en packad
sill under alla lager! gosh gosh gosh. nä det är inte roligt, inte roligt alls.

ska iväg och jobba nu! 12-19, ha en bra dag


my bad!

MY FREAKING BAD!
tar tillbaka att jag inte fattade hysterin kring josh, hade glömt hur snygg han är.



ben affleck är inte helt pjåkig han heller, iallafall i pearl harbour.


nu ska jag sova, jobb imorgon ju! puss

brr!

helvete vad kallt det är ute nu! känner mig som rudolf med röda mulen, har typ ingen känsel någonstans heller, it sux!  ska snart vandra hem till nojjan, kolla på pearl harbour, såg den sist i typ sjuan och har inte många minnen från den förutom att alla tjatade om att josh harnett var så fruktansvärt snygg, jag fattade aldrig grejjen. precis som med heath ledger, har aldrig förstått paniken kring honom heller.

anyway anyhow




jag och jullan i ettan när vi var so called dansare på vad det nu hette
blev iallafall sminkade innan men samma kväll blev min kamera stulen
= depp.


sexuellt inaktiv

7 månader om 6 dagar


giant-bebbee

Just precis, jag ska vara en giant-baby på festen på lördag haha jag och matte hittade våra perfekta dräkter på buttericks, han är en blå baby och jag är en rosa, hahaha kommer bli fett ball. hittade perfekta presenterna till vår chef också, honk honk.

nu ska jag lägga mig och lyssna på kate voegele! puss


gosh!



god damn sexy gurl !



hade verkligen inte bangat

Kate



underbar röst den där Kate Voegele

hot stuff

looking for some hot stuff baby I need it




spiderpig

åja


jag i mina väldigt schyssta jobbkläder, looking good don't you think?

majsmåndag

hallå

dagen på jobbet igår var sjukt ball faktiskt, tre favoriter jobbade så inga sura miner inte, de åtta timmarna kändes inte så långa och dryga som de annars gör, appreciate it! Honken, en av mina arbetsledare, gav mig en skräckfilm också, som han har tjatat galet mycket om som jag inte ville se (mest för att jag inte kan sova på flera veckor efter skräckisar), hur som haver, han gav den till mig och utmanade mig att se den innan lördag (då jag ska hem till honom på fiesta) och om jag inte hade gjort det skulle han låsa in mig och sätta på den. hahah!

Så min kväll igår spenderades hemma hos sara o elin tittandes på världens mest störda film, "rec". nu i efterhand känns den inte lika läskig men gud, när jag satt där! haha såna störda människor som hoppade upp lite när som, men se den om ni gillar skräckfilmer som det skriker fail om, då rekommenderar jag den :P


....










jag känner att jag nog har tappat det. innan var jag och min kamera i princip
ett och nu pillar jag bara på den då och då, funderar dock på att få tummarna
loss och köpa mig ett nytt objektiv, i och med att jag har fått lön och allt så kan
jag ju kosta på mig det, då kanske det kommer tillbaka, maybe baby.

rainy sunday

(egentligen fattar jag inte grejjen med att det heter sunday för majoriteten av alla söndagar måste väl ändå vara o-soliga? pucko)

mår faktiskt rätt så bra idag, är bara lite småtrött men inget annat fel på mig :> och det är ju alltid najs. jag hoppas att min klocka går rätt och att min jobbklocka går rätt Oo annars kommer jag för sent, men det tror jag visserligen inte hahah X)

jag babblar för mycket känner jag och jag hade nog kunnat skriva miljoner ord som inte ens hängde ihop om jag inte behärskar mig själv, så nu ska jag äta frukost! Puss


förmodligen det mottot som stämmer mest in på mig
Jag äter inte för att leva
Jag lever för att äta


PEACE


spontaneous

hej!
min kväll blev rätt spontan, jag åt middag med mamma+pojkvän+mosters-gamla-man+flickvän+barn till respektive. det var naajs, trevligt faktiskt :> sen stack jag hem till johanna och hon och nea hjälpte mig dricka upp min baccardi breezer från bryssel, sen begav vi oss till beet (där vi probably inte var välkomna egentligen) satt och chillade med lite folk, några från bjärred, och åkarp och ja. gott och blandat. max försökte äga mig på skitgubbe men han fuskade och jag var inte så full som han trodde så jag genomskådade honom! simon försökte supa mig sönder och samman och det lyckades delvis, jag är lite på lyran och ska upp åtta imorgon, turen är dock på min sida för inatt blir det vintertid (=tiden ställs tillbaka med en timme) så jag får en timmes extra sömn! wuh. puss god natt!


kickass

tjillevippen,
klockan är alldeles för lite och mitt huvud är alldeles för tungt. när jag vaknade hade jag en ledsam känsla i mig, varför har jag ingen aning om för jag har glömt vad jag drömde, kan vara den det beror på. mitt huvud börjar göra ont så ska lasta på mig massa huvudvärkstabletter innan jag åker till jobbet.

- en lördag som kunde varit trevligare


lov!

Jag dissade provet, och så gick jag på lov istället, kändes rättvist för min del :)..
Var och fikade med johanna efter skolan idag, mysigt faktiskt :> väntade dock på
ett samtal halva eftermiddagen (tills jag insåg att du inte skulle ringa) och så var
det med det. Enough is Enough, nu är bollen hos dig cutiepie.

Ikväll ska jag förmodligen bara leka med pojkarna och kolla på film,
försöka tjugga så lite som möjligt och sova mycket eftersom jag börjar
jobba klockan nio imorgon, yippiyey, vill ju verkligen börja mitt lov med att
gå upp klockan sju! hejåhå, nu ska jag gå!



aktiv idag..

okej, så jag har pluggat lite, men egentligen vet jag inte vad jag ska plugga in för det känns som jag kan det, men ändå inte, vissa saker kan jag inte helt utan till, som delarna av djur- och växtcellen, men sen så är provet inte förrän två imorgon så har hela skoldagen på mig att vela, nu ska jag hoppa i säng så ja orkar träna imorgon bitti :) smisssk!



natur

eftersom jag vill imponera på min lärare så börjar ja plugga natur nu, tänkte att om jag känner mig bra nog på det imorgon så skriver jag det, absolutely, finns ingen anledning till att skjuta upp det då, right?



min syster gjorde något jättefint hårband till mig? whoa ska jag ha i skolan
hela dan varje dag eller inte kanske...


that sucks män

jag som tänkte slappa på lovet?
icke, jag jobbar lördag-söndag denna helgen, sen onsdag 12-19, torsdag 12-16, fredag 12-19, lördag 12-16 (har jag för mig) har inte superkoll på tiderna men dagarna stämmer iallafall, wuho. sönderskoj ju, haha jag får pengar iallafall, alltid något..

har ju natur prov imorgon, eller man fick välja imorgon eller 6 november. men när jag och klittan snackade med vår lärare idag så sa hon att hon inte ser varför vi inte skulle kunna klara det eftersom vi har klarat alla moment jättebra, och det lär inte vara några problem alls för oss att klara provet imorgon. så det gav mig en liten tankeställare, visserligen har hon nog rätt men då är det bara att sätta igång och plugga nu? näe, ska ner och hämta syrran nu och sen kolla oth sen får jag avgöra hur pepp jag är. pussiiii


ah

1115 dagar



long time no see
je t'aime

onsdag

hejsvej

efter skolan idag så blev det ungefär som igår, sagan om ringen alltså
inte mig emot eftersom jag i princip är nykär i filmerna igen, eller för första
gången kanske, sista jag såg dom, när dom kom ut ungefär, så var jag livrädd
för orcherna och de andra missfostrena, men nu är jag så inne på frodos
sexiga ögon och aragon som är god damn beautiful, fast sen kan jag ändå
se något sexigt i många av dom som är med, yummieha, fast inte gimli kankse..



jag är så stupid, på fredag har jag prov i natur och ja har lämnat min fina
bok i skåpet i skolan, wuhu smartass lisa! fast om man vill får man göra det
veckan efter lovet istället, hoppas jag får göra det, ska snacka med ulli imorgon

byebye babies nu ska jag se slutet på fjärde säsongen av OTH <3


moron

ibland blir jag bara så trött på mig själv, igår på svenska lektionen satt hela klassen och skrattade åt en idiot som för några år sen hade skrivit om alla 9 alternativen på nationella proven i matte, very funny. sen idag när vi hade marknadsföringsprov, tror ni inte jag är en sån idiot då? det stod med fet stil att man skulle välja ett alternativ av de två olika och skriva om det, men nä så smart var ju inte jag, utan jag skrev ettan och började sen skriva på nummer två, idiot eller vad?

suck och stön
ibland sviker min hjärna mig


tisdagshumör

efter provet idag följde jag med klittan hem till sig, och det slutade med att vi tittade på sagan om ringen, första filmen. helt underbart, det roligaste var att amanda i princip kunde hela filmen och alla alvnamn på allting.. jag citerar:

"Haha, vad heter nu han andra killen? (Boromir)" - jag
"Aah... det får vi veta snart när rådet samlas!" - klittan


vi hittade hennes sagan om ringen spel...
"Vad är lösenordet till Morias port?" -lisa
"Melón" - kitty
"Nä fel, det är vän" - lisa
"Men melón betyder faktiskt vän! PÅ ALVSPRÅK!!" - kitty


ja, det var absolut ingen tråkig eftermiddag inte.



evenstar

majsmajs

god morgon (börjar undra om det verkligen är det)

jag sitter och tänker på gladiatorerna och igår, gladiatorerna kan nog sammanfatta dagen rätt bra faktiskt när jag tänker efter. jag brottades med amanda i korridoren i skolan, och jag vann såklart eftersom jag är ungefär tio gånger större än den lilla loppan. men det var sjukt kul men lökigt.

min superkraft är styrka, fast jag märkte inte av den i morse när jag inte hade styrkan att gå upp, utan snoozade fyra gånger (väldigt ovanligt för min del) nu är jag ännu tröttare och ska släppa ut mitt hunnakräk och sen sticka till skolan för att skriva prov, min enda lektion idag också vilket är nice, så jag kan plugga hela eftermiddagen sen! WIE!


pusss


vill till snön och kylan som fan


wuha

klittykitty är min fru

bättringsväg

tror jag är på bättringsvägen nu, men känner mig fortfarande tjock i huvudet typ hela tiden, hoppas det blir bättre för ja pallar inte mycket mer. har haft helt sjukt drömmar sen några dagar tillbaka typ stressande och vaknar stentrött fast jag har sovit 11 timmar?



är beroende av oth också, har sett fram till halva säsong 4 på typ tre dagar
börjar nog bli galen snart tror jag, hah! nu ska jag göra mig iordning för
åtta timmar på jobbet, börjar ett slutar nio, så ha en bra dag? hörs imorgon

spinning around

gud, allt snurrar verkligen, tänk er att ha suttit i en karusell sen ni vaknade i morse, så är det typ. jag kan inte äta för jag mår illa och jag kan inte vila för allt snurrar för mycket. jag har försökt plugga psykologi men jag kan inte fokusera på orden, jag har inte sagt ett ord till någon på hela dagen och det känns som min hjärna är ur funktion och på lagning.


betty bloooop(ers)



sitter och kollar ugly betty nu, så störtskön! här är lite bloopers, jag är lättroad

music of today



eftersom jag är sjuk, så får from where you are representera min dag

Release me



insane röst, jag är kär

prag

ska nog till prag ändå, man kan ju ändra sig eller hur? hur som helst, sitter och kollar på resa dit nu, hittade billiga resor men sen e de ju skoj om man bor nära andra också, ahha så vi inte bor helt off jämnfört med alla andra X) då blir det ju lite bull.

Sen vet jag inte om jag vill bo billigast möjligt på vandrarhem (med tanke på att jag fick utslag i belgien på vandrarhemmet, tänk då hur det är i tjeckien?) å det är "bara" 700 kr dyrare att bo på tre stjärnigt hotell som dessutom är närmare där de andra bor, så jag ska prata med kitty sen, blir kanske det ändå, känns lite bättre. hm.

såhär ser ett hotell ja har kollat på ut;
U červené židle heter det



i like!

jämnfört med vandrarhem....

 

but then again, vi kommer inte hålla till speciellt mycket på rummet ändå, typ sova och duscha men ändå, det kan ju göra mycket, men min ekonomi mår inte så bra just nu! vet inte var jag ska trolla fram pengarna ifrån. haha


utan dina andetag



underbart

Hola!

Hola!
Min dag idag var väl inte den bästa, dryg dag i skolan men jag lyckades
stanna kvar där ändå, julia fyllde ju år och hon blev thrilled över vår present :>
på vägen hem på bussen fick jag sitta mitt emot två tjejer som satt och stirrade
på min katte-tröja och viskade med varandra i tron om att jag inte hörde,
jag hade visserligen hörlurar i öronen men min mobil var på väg att dö, så
någon musik hade jag då inte på. Halva resan försökte dom komma på vad
Vipan och Spyken hette, "Jag vet att två av de fyra gymnasieskolorna i Lund
heter Katte och Polhem, men jag kan inte komma på vad de andra två heter!"
inte nog med att hon verkade sjukt korkad så var hon liten och mullig, typ så
som jag var en gång i tiden, anyway. när jag skulle hoppa av så ville dom inte
flytta på sig först, och när dom väl gjorde det och fortsatte stirra på min tröja,
så flög det ur mig; Spyken och Vipan, så heter skolorna, idiot.
På något sätt fick dessa tjejerna ta emot all ilska som jag hade byggt upp
under hela dagen, inte riktigt rättvist men visst kändes det bra.

jag är ond, jag vet.


mondaymorning

... å så var det måndag igen :>
min längsta skoldag idag, 10-15
jullan fyller år så jag ska in till lund
20 minuter tidigare och köpa henne
en doggybag med massa gott från
mormors bageri, hope you'll like it.


tjarå

mormor

lite bilder från min dag uppe vid kristianstad
bilder säger mer än ord, inte sant? så bilder är vad ni får.


körde omejkat idag, söndag betyder ju osminkat så


sjön vid mormors hus :)


huset, eller boningshuset, finns typ 4-5 till X)


egentligen vet jag inte vad jag vill säga med denna bilden


pino


kitty




jag har världens finaste och mest underbara vän, verkligen

God morgon, god middag, god kväll



God kväll
gah.
jag är helt död, har jobbat sen elva i morse och jobbade över i två timmar
för att jag tyckte synd om min chef som skulle hamnat i kaos annars.
nu är jag hemma igen och håller på att göra glass i min glassmaskin :>
nice nice! ska ta mig en snus och slänga mig i soffan, puss babies

today



har kittys töjning i mitt öra idag, det är skoj att pilla, pill pill pill X) lawl.
nu ska jag försöka sova en stund, har fortfarande inte blivit färdig till det.

<3


thank god it's friday!

Jisses, längesen jag upplevde en så dryg skolvecka :<. har sjukt ont i min mage, mamma wajnar sönder sig och jag är fett trött, kan det bli bättre eller? ja typ tusen gånger bättre. Ska ha gäster ikväll också, wieho känns ju superskoj! sen ska jag iallafall hem till jonna och mysa, något positivt.
nu ska jag sova.


schoolsis

Idag var jag hos skolsyster och lät henne checka mitt utslag på armen, hon sa att det väl inte såg helt toppenbra ut men att jag inte behöver kolla upp det om det inte blir värre. puuh, lite lättnad.

¨
mitt utslag när det var på uppgång kan man väl säga

Hm, min killkompis som jag var ovän med och jag har börjat prata igen, jag inser nu efter att jag kanske överreagerade lite väl mycket, men det kan ha behövts. fast jag inser ju nu hur mycket jag saknar honom så, I'm a mess och jag tog ut det över allt och alla, crappy lisa.




nu ska jag ta mig en snus, läsa lite organisation och ledarskap och sen kanske skriva lite marknadsföring och till slut läsa min nya bok, igår idag imorgon

byebye babies!

att åka eller att inte åka till prag



inte för min del, och för min frus del dessutom. vi bojkottar prag och drar till något varmt och soligt och fint och mysigt ställe istället och solar och festar och har det söndersoft! Och sen när ni alla ska berätta vad ni har åstadkommit där borta så kommer ni inte minnas ett skit medan vi kan berätta massa fina minnen, hohohehe!

lol, men feel free to join

I hate this part

Hej babes

jobbig dag, varför vet jag egentligen inte? vaknade på helt fel sida och det blev inte bättre ju längre dagen höll på, snart slut tho, tack! Ska snart hem till en tjejkompis och dricka te och snacka massa gojja, ska bli mysigt. Nu är jag alldeles för höst-deppig för att orka skriva mer! 
ciao
 


sometimes, it's all you need to wear

Hade bara en lektion idag, sjukt härligt, så min dag började tio och slutade elva. Mm-mh. sen umgicks jag med min wifey resten av dagen, wuhu (hahaha <3). Nu sitter jag och kliar på mitt utslag på armen som börjar bli värre igen, men kan inte sluta klia X( wah, hoppas det är lugnt med det iallafall.



christina aguileras parfym som jag köpte idag :>



Utkast: BRYSSEL: tobe: ...

BRYSSEL:
tobe: vad är det egentligen för åldergräns?
linnéa: nä alltså, dom har ingen åldersgräns, man räknar antalet sexpartners..
(lollan trodde att vi fortfarande diskuterade hepatit A och B sprutor)

"Jag har i princip haft Jacob Lundbergs kuk i min mun"



För att göra en lång historia kort, Bryssel var underbart. Lite småtjafs här och var, men det överlevde vi nog. Jag hookade en kille sista kvällen som jag sen åkte samma flyg hem som, flyg? äh. awkward som fan var det iallafall! Jag fick utslag på min arm, mina fötter och min kind som gjorde mig misstänksam? Sen slutade jag oroa mig, men började igen när jag insåg att mitt slingrande utslag kanske inte var helt normalt, jag vet inte. Jag har bestämt mig för att vänta med att kolla upp det iallafall, hur dumt det än må låta. Jag gjorde vad jag skulle när jag var där också, åt gauffre, musslor och spagetti bolognese, så min del är gjord så att säga! haha!

nä, denna resan var lätt bättre än Budapest, och då var fortfarande Budapest bra som fan! SP3E FTW! <3

nu ska jag försöka sova lite, min hund väckte mig vid åtta i morse, puss


jag och min baby


grand place


mina nya skoooor <3


på eu-parlamentet


i väntan på tåget till k


söndag 5/10

hoolaa!

idag ska jag jobba - igen, vilar aldrig känns det som, men imorgon är jag iallafall ledig från skolan så kan sova ut (förhoppningsvis) då.

Bryssel då, det var helt galet bra. Finns inga gränser för vem som är med vem i klassen och jag gillare, nu känns allt mycket bättre. Dessvärre fick resan ett obligatoriskt bråk på flygplatsen mellan mig och min vanliga bråkstake. Anyway, vi löste det inte direkt men jag tänker inte lägga någon energi på det idag :)

nu ska jag gå till tåget! pussssiii


uhh

mia madre, jag har så mycket att säga om bryssel
men jag orkar inte nu, är trött som ett djur
<3

bilder säger mer.











SP3E <3

RSS 2.0