thank god it's friday

tjolahopp
jag är jättetrött och det var brutalt svårt att få upp ögonlocken i morse, men det gick.. och nu är jag klar och ska till skolan vilken minut som helst. yay. känner mig såhär gammal ....


hinduism, buddhism och kläder

Hade min aktiekunskap-redovisning idag, jag var jätte oseriös och brydde mig inte speciellt mycket (jag menar.. 88-5 turbo?) sen hade vi religionsprov, som jag tror gick rätt bra faktiskt. vill inte riktigt känna efter för då blir jag besviken om det går sämre än jag trodde :>

sen gick jag på stan med amanda, typ år och dar sedan jag gick och shoppade kändes det som... köpte ett par tights från gina tricot som ser ut som jeans, aaaasnice och jättebekvämt och snyggt på en och samma gång. score. ska bara hitta en skinnjacka också sen är jag fit for fight och smokin hot.

nä nu ska jag chilla sönder, har ingenting jag behöver plugga! SÅ skönt.

puss

ska visa mina jättesnygga byxor/leggings sen


h2o

jag undrar om vatten kan bli gammalt, jag har en vattenflaska som är halvfull bredvid mig och det är alldeles immigt inuti den. så funderar på om jag ska smaka och se hur gott det är, eller inte. kanske senare om jag vill bli vattenförgiftad eller något.

aktiv dag som fan idag. har suttit i fyra timmar sammanlagt och pillat med vår present till linnea, och då är vi ändå inte ens klara, that sux. suger ännu mer att alla inte hinner/orkar vara med och göra det :) när jag själv har prov imorgon och hade behövt plugga hela eftermiddagen men satte detta före. minus nummer två är att folk är snåla och inte är villiga att ens lägga en hundralapp på en av sina närmsta vänner i födelsedagspresent, 18årspresent. minus tre är folk som är otrogna, ja det har jag också varit - i åttan. annan grej nu när vi ska föreställa vuxna människor med vett i skallen, lack of that.


sitter och läser massa religion nu, är inte superskoj men inte dötrist heller. roligare att läsa när man inte måste göra det

cya


KOM IGEN NU BRITTMARIE KÖR FÖR FA-AN



så brutalt mycket sälen det får bli nu.







det var en fett kul vecka. hängde med lite liftvakter och snowboardlärare och jag
åkte i park och hoppade på riktigt för första gången, jag var säkrare än någonsin
på brädan detta året och det kändes fett med nice. på torsdagen drog vi till HC
för att fira nojjan som fyllde 18 och carro som fyllde 19, fett med nice förutom att jag
fick sitta och uggla själv där ett tag, men smällar man får ta antar jag.

JA MÅSTE HÄLSA TILL MORSAN I LINKÖPING

yiho

heja heja, äntligen ska Victoria gifta sig med Daniel. Det var bannemig på tiden!


jag är jättetråkig och pluggar hela tiden och insåg precis att min hund ligger precis bredvid mig, rätt konstigt eftersom jag är allergisk mot henne (?) men inte har märkt något. hm wierd. ändå nice. fast ändå inte. hejleverpastejmedgurka


i'm so fly

skåne

jag är hemma jag är seg jag pallar ente mer


friday the 13th

wuuwuwu scary va, haha. kommer inbilla mig att allt dåligt som händer är bara för det är fredagen den 13e, men jag är korkad. hohe. jag hade bara velat sova hela dageen, är jättetrött. men jag ska jobba, work baby work

hejdå allihopa jag är världens mega nörd

tummyache

hej jag har ont i magen
det är lite synd om mig tycker jag

imorgon åker alla fina pojkar och flickor iväg på skidresa
och jag åker på söndag. jag fick fina kramar av alla pojkar idag
myspys. jag kollade på balklänning idag, som var jättefin. titta ner.
men den får jag inte köpa för min baldejt utan att han har godkänt den
pussy


jag till höger, är kär i klänningen :(


wupp

hej svej
här sitter jag färdig och fin en timme innan jag ska dra
jag fick gå upp klockan sex i morse, eller halv sju kanske det var
för pappa fyller år idag, så vi skulle sjunga. lät otroligt vackert
med min och min systers gomorron-röster, helt underbart.
anyway tänkte jag somna om, men såklart gick inte det heller
eftersom min mobil envisades med att ta emot massa sms
från M, haha vissligen kul men ändå. gah sju på morgonen
är det olagligt att vara vaken i min värld...

sista dagen i skolan idag innan lovet iallafaaaaall och vi ska
hylla buddha i eller på något zenbuddisktcenter, och jag ska ha
o-tajta byxor så ja kan meditera, yes.


hej tuben om du har lyckats hitta min blogg :D jag är inte alls seriös
pusss


hej

idag blev det ingen skola för mig. känner mig halvbra och tänkte att det är bättre att missa skolan än dag än att vara sjuk under hela skidresan, så det kändes inte så jättedumt. ska snart göra en pizza och käka lite, är seg som fan, känns ju som att man borde vara pigg om man sover tolv timmar, men nej. tydligen inte.

puss!

cooold

galet så förkyld jag har blivit, kan typ inte andas så som det är nu X) synd om mig, wäwä. men det som är asnice är att jag inte har något att plugga förrän... typ om tre veckor! :D great som fan. har typ packat klart inför skidorna nu, kom precis till pappa och kommer inte tillbaka till mamma förrän på fredag/lördag och pallar inte stressa då så packade idag, bara saker som jag typ alltid använder som ska ner sen (typ mobil, smink och sånt blabla)

kanske för en gångs skull ska ut och gå ikväll, eller kolla på tv
göra något jag inte brukar göra typ. nu när jag är så jävla rastlös

satt och gjorde fina rim idag på lektionen, tuben fick ett, och rebecca ett :>
tänkte skriva ett till tobe men han lackade ur och blev jättesur för jag skrev
på hans papper.. :( = lisa fick dåligt samvete.


jag vill festa och leva livet (jävla alkoholist lisa, crap)

puss!


bajs

åhh jag har blivit jätteförkyld X( typ jätte snorig och mina ögon är pyttesmå. som pricken över i har jag ont i halsen som fan också.. gah. ska dricka te nu och hoppas på det bästa..

skola blir det iallafall, har prov i turism!

galet

hade så jävla kul igår kväll! helt galet. först mötte jag upp kalle kajsa och mattias vid jobbet och så åkte vi till honken, där vi hade förhäng innan middagen. på middagen satt jag med gustav och honken och snackade om massa grejjer som jag förmodligen inte borde ha snackat med mina arbetsledare med...  blev nästan årets anställd men min chef sa att jag borde ha vunnit ändå. kalle vann, jag röstade på honom :) wie.

sen efter middagen och efter vi hade dansat en del på restaurangen så drog vi till slagthuset, där vi hängde resten av kvällen, hade riktigt skoj, helt sjukt! sen när vi alla hade ont i fötterna och vi var allmänt sena hookade kalle upp oss med en svarttaxi (fick jag veta sen) och så åkte vi hem till honom och chillade, jag och matte fick sängen - igen. score och kalle och kajsa fick sova på golvet!

det var en kort version. :)

CYA nu ska jag äta och sen till klittan <3



jag och min pose som jag satt inne med större delen av kvällen... varför?

WHO LET THE DOGS OUT?

sitter här och taggar till gamla godingar som barbie girl, it wasn't me, pump it up, what is love och så vidare!!! har gjort världens skönaste spellista med 83 underbara låtar. sååååfffttt ska tvinga honken att spela dom på förfesten.. annars.




nu ska jag måla klart mina naglar :) sitter och skriver med höger handen bara,
jobbigt om något

as if


igår kväll var trevligt, massa folk och dom lyssnade på dansband hela kvällen. lite variation av musik hade inte varit fel....



klippte mig igår :) sjukt nöjd.


nea och nutte


jag och babe <3


låter bilderna sköta snacket, sitter och taggar nu inför personalfesten, vår target är sjuk så ska komma på ett nytt offer för spriten. ska vara jättesnygg - såklart.
puss

NAJS

jag har tränat, för ja har tränat, lalala. känner mig jättetaggad på allt nu, borde vara stendöd men nu kom energin tillbaka. är trött som fan i kroppen tho men hela mitt inre bankar bongo-trummor typ, det är najs. Jag ska bara hoppa in i duschen, så jag luktar gott. och sen se på nya one tree hill och gossip girl :)  så naaajs. (a.la. james-stuk)

är så peppad på att komma ifrån skåne ett tag, sälen blir perfekt. min fristad i snön, ska göra snöänglar och kasta snöbollar på främlingar och åka snowboard efter bilen.

puss


jätteseriös!

thursday

whoa, då är det torsdag. fast det har känts som torsdag hela veckan, så jag är lite förvirrad. jag somnade vid elva igår (!!!) och vaknade halv nio = jag har fått sova 9 ½ timme. gah bara tanken gör mig piggare! nä nu ska jag ta min frukost-snus och sen cykla till tåget! pusss


åh

ååhåå vad skolan är seg, började 8.15 imorse, efter den lektionen hade jag håla till 13.15 :> halvskoj ju. sitter här och rullar tummarna nu och funderar på om jag kanske ska städa mitt rum innan jag åker till pappa ikväll, men jag vet inte. får se hur det blir med den saken. det kliar i mina fingrar, vill ut och fota eller bara göra någonting skoj, fast det orkar jag inte, jag kanske ska sova? somnade vid två inatt och uppe med tuppen, galet. det fanns ju den goda tiden då jag kunde somna vid tio på kvällen och va aspigg när jag vaknade, not anymore fer sure. 

på lördag är det personalfest! jag är jättetaggad, jag och mattias har gjort upp vår target, vem vi ska supa under bordet, även om jag är en av dom så gör det inte så mycket, får vara på min vakt som fan. alla nykomlingar ska iallafall ligga och kräla på golvet innan kvällen är slut, den saken är säker! 


natt

jag kan inte sooooovaaa. har legat i snart en timme och försökt natta mig själv, men de går inge vidare. suck ska fan upp halv sju ju!

rap

min lillasyster har gjort en raplåt om vår familj, haha. hon är sjukt cool den tjejen, en sötare kopia av mig, hon kommer bli poppis när hon blir stor fer sure. jag har ont i huvudet, och i magen, och jag är trött. jag kanske ska gå och lägga mig? fast ändå inte. jag är sugen på att se film, många punkter det blev.

punkt . punkt . punkt . punkt .

skulle ha tränat ikväll men det blev inte så, trött och hängig så ja tränar imorgon och på torsdag istället, känner mig redan snyggare och slankare. bara en illusion dock. fast nej, jag kanske inte kan säga så ändå. måste fan sluta skriva nu detta blir ju inte vettigt någonstans.



jag dansar på rosa moln


vardag

Skolan är så sjukt seg, helt galet. Jag och klittan har skrivit ungefär halva vår Pa-rapport nu, fett nice att vi äntligen kom igång. hrm. vill bara få det klart så jag slipper ångesten. FAST om 12 dagar drar jag till snön och då ska jag glömma alla bekymmer under en vecka och bara leva livet, ska försöka sluta snusa den veckan också.. men det vet jag inte än, har inte bestämt mig.


vill ha vår och sol nu.


fn's

svar till rebecca :)
tränar på friskis och svettis, ingenting går ju upp emot att stå och flåsa och svettas med gamla damer och herrar. det är riktigt skoj faktiskt, även om det kanske mest är sånt era mammor går på aha :> billigt och bra iallafall, 100/år för medlemsavgift och 200kr per termin upp till man är 20 :) och då får man träna på hur många och vilka pass man vill inom det området man bor :> så ja får träna i åkarp, lomma, arlöv och bjärred. as nice

off to school!

morn

tjabaaaaa *med god-morgon-röst*

jag är fruktansvärt trött idag, orkar inte sminka mig, ska ändå sola lite på lunchen idag tror jag :> så jag blir lite halvbrun och fin inför personalfesten på lördag. höhö. men kände att jag behövde kompensera min fula skalle med att ta på mig snygga kläder, vet inte om jag lyckades med tanke på att jag halvsover?

återstår att se. CYA :*


casanova

okej jag tar tillbaka allt ont jag har sagt om heath ledger i mitt liv, för det är insane så snygg han var i casanova.


sux

vissa dagar suger bara rent igenom. kom försent till skolan för vi käkade på Mcd. sen kom vi försent till nästa lektion för vi var tvugna att gå från katte -> svane på fem minuter,vilket tar typ tio. sen var det filosofi som visserligen är kul men inte idag.. jag vill träna, träna och träna. jag ska ha min killerbody till sommaren, min killerboy också. I WILL. även om det verkar lite halvt impossible just nu, ingen kontakt alls typ. flingpling

nu ska jag .... äh jag vet inte. göra något annat



jag är vilse i kärlekslandet

g'day mate

Har jobbat hela dagen, eller nästan. Började klockan tio i morse och slutade vid halv sex, fast eftersom jag och min arbetsledare är bundisar så fick jag chilla halva dagen och pressa kartonger, städa lite här och var.. kände mig nästan som askungen ett tag, på ett bra sätt. Kom hem, åt och sen kom klittan, vi kollade på Benjamin Button, hade hört både bra och dåligt om den innan men vi såg halva.. sen stängde vi av den. Den var dryg.

och nu sitter jag här, har precis lämnat klitty vid bussen, vi sprang ut och precis när vi kom fram är bussen 20 meter bort, snacka om lucky day. Imorgon börjar jag elva, så får some good night sleep <3 till slut. har inte sovit ordentligt på typ två veckor.

POUSS

!. om två veckor åker jag till sälen!
!!. har runt 60 skoldagar kvar till studenten!
crazy


RSS 2.0