bra dagar

I'm not gonna lie or even try.
You got my wheel spinning



försöker lägga upp en bild men blogg.se vill inte riktigt som jag vill

kräm


kom precis hem från jobbet, var faktiskt en förvånansvärt kul dag på jobbet idag,
jag var trött-pigg och skämtade och sjöng och dansade runt hela dagen. 
fick beröm av chef-chefen och kände mig som om jag var the king of the world! 

nu äter jag lite aprikoskräm som mami köpte hem till mig från kivik igår :) 
ska snart hoppa i sängen och power-nappa lite & sen blir det förmodligen
ett åk med båten och kvällsdopp med kajjan :) 


puss

tidigt

God morgon

nu börjar helvetes veckan! jobbar 64 timmar på en vecka och jag känner att det inte kommer vara mycket kvar av mig sen, typ ett tomt skal. fyfan. jobbar "glidartid" från 9-16 idag, så jag slutar inte allt för sent, men just nu mår jag illa så trött jag är och hade mer än gärna bara hoppat ner i sängen igen och dragit täcket över huvudet. bläh


peace


mmhm

livet flyter på så bra nu! det funkar på jobbet, jag har slutat bråka lika mycket med min familj och kärlekslivet funkar hur bra som helst. 

jag gillar läget helt enkelt. finns inte så mycket mer att säga



nu ska jag hoppa i säng för sju imorgon ringer klockan och då ska jag OPP Å HOPPA!!

rollercoaster

vaknade vid elva idag och njöt av att jag (för en gångs skull) inte behövde göra mig iordning och åka till jobbet! istället degade jag framför tvn och mamma mia fram till ett, då jag drog hem till P och tog det lugnt, kollade på tv och klipp på datorn. Sen skulle han till Malmö och jag hem så han körde mig (dom 300 metrarna det var att gå typ..) och sen när jag kom hem så tog jag tag i livet och bäddade om min säng, städade lite på mitt rum och gjorde ett kollage till mamma med bilder och beskrivningar av mina killkompisar så hon kan lära sig deras namn någon gång!

ska snart iväg och handla mat med mamma och jag är på förvånansvärt bra humör idag! beror förmodligen på att jag inte jobbar och att jag har haft en hel dag utan några som helst planer, som snart är slut förvisso. 

kanske blir kvällsdopp med P senare, men ingenting är säkert än :) Och med Kajsa, antingen innan eller efter! 

Nu ska jag läsa lite twilight, kommer aldrig någonstans i den boken känner jag, måste ta tag i min allmänbildning.. eller snarare mina fantasier om edward.. suck :) 

puss


sjusovare i min säng hihihihih

översoft

igår kväll drog jag och pojkarna ut med båten och badade, perfekta vågor och precis lagom kallt/varmt i vattnet! sen stack vi hem till mig och krökade lite och kvällen slutade med fint sällskap i sängen :) 

nu ska jag snart åka iväg och jobba. puss

close

var på legoland hela dagen igår, hyfsat drygt att kasta bort 8 timmar på ett dygn av att åka i bil och ytterligare 7-8 för att spatsera runt på ett nöjesfält med 2 ok åkattraktioner. men jag överlevde.

drog till oggie när jag kom hem och stötte på baby utanför. hehe. sen åkte jag med oggie, tim och kim till donkan på midhem och jag softade i bilen med oskar medan tim & kim gick in och köpte mat. blev lite deeptalk om kärlek, det var mysigt. 

ikväll ska jag försöka hålla mig nykter medan de andra krökar i mitt hus, och imorgon ska jag jobba 16-24. bk äger mig och min kropp har jag insett, ja jag är rätt trög så jag inser det typ nu. från och med fredag jobbar jag 8 dagar i rad varav 7 av dom är åtta timmars pass och en dag 7 timmars pass. jag överlever nog

jag ska köra skift själv. mamma mia?


nu ska jag läsa vecko revyn och sen ska jag åka in till stan och kolla på Ice Age 3 med mina systrar och min mor. Puss! 


mmhm

vill man, så kan man. 

och jag vill. ha dig 
hehehehe

awkward.....

FAN VAD JAG VAR TAJMAD IGÅR. Helt galet egentligen.
Stängde på jobbet och när vi väl har stängt brukar det ta upp till en halvtimme att få allt klart, men eftersom jag var så jävla bra och hade förberett allt som gick att förberedas så var jag nere i omklädningsrummet FEM minuter efter. eheheh jag är så bra vaa. Sen duschade jag i räzerfart och gjorde mig iordning och klunkade mina cider undertiden för att sen bli körd av min arbetsledare till åkarp där jag begav mig till rybergs. 

Träffade mattias som varnade mig om att både J och P var där, hahaha. Var lite player-aktig för någon vecka sen och träffade J och sket i det sen och träffade P istället haha. så det kändes ju sjukt härligt att båda var där.. not.  anyway så krockar jag såklart med J och blev tvungen att hälsa på honom, för att sen hoppa vidare ut på dansgolvet. Sen var jag helt fokuserad på P hela kvällen och allt blev bra, sen fick jag veta att iallafall J visste om att jag träffar P nu och då kände jag mig tvungen att berätta för P, som redan visste det men det var ändå bra att jag sa det. hm

Haha, kvällens mest awkwarda moment var nog när J ber om att få snacka med mig och drar iväg mig bakom huset och frågar om jag är sur på honom eller något, COME AGAIN? tänkte jag. Nej det är jag inte sa jag och gick därifrån, sen kom P och höll om mig och då kände jag mig som om jag dansade på rosa moln, snarare ravade iofs. 


idag vaknade jag upp yr som fan hos kajsa, vi stack till donken och köpte mat, åt maten och kollade på sex and the city, stack till ip och träffade killarna, bestämde oss för att åka ut med båten, åkte ut med båten i DOM SJUKA VÅGORNA som var ENORMA. trodde jag skulle välta båten där ett tag. vi badade, åt på viking och åkte hem. och ikväll blir det nog chillkväll hos kajsa, ska åka hemifrån sex imorgon till legoland? va? ja ni läste rätt.


LATER


omotiverad

jaha, då var det lördag. har haft ångest för denna dagen hela veckan.
vaknade vid tio och hade huvudvärk för jag hade sovit för länge tror jag?
håller på att städa mitt rum lite smått nu, sen ska jag jobba från fyra till 
tolv och stänga då, efter det ska jag på fest.. blir körd av min arbetsledare xd haha
så jag hinner nog tillbaka till åkarp vid kvart i ett -ett. ändå trist
men då ska jag var stupfull när jag kommer dit, ska klunka i bilen. jävla fjortis.


nej men nu måste jag packa och organisera allt så jag slipper panik ikväll,
det är något jag helst undviker.



majs


suck. det är ju inte min dag idag. min klocka ringde klockan sju, och snart
ska jag cykla genom hela åkarp (tar faktiskt en stund) för att ta bussen. 
känner att jag inteeee riktigt orkar det. men någon dag ska jag bannemig
cykla ända till jobbet. bara för att. 

jobbar från nio till fem 
och sen dör jag

puss

grrrrrrounded

natten igår var trevlig, nykter och underbar. slutade i kaos och halv-utegångsförbud dock.


nu ska jag jobba

confused

haha, det är helt jävla galet så förvirrad jag blir när jag är full. verkligen, vet knappt vad som är upp och ner och det bästa av allt är att jag alltid tror att alla andra är stupfulla precis som jag, även om de säger att de är nyktra. haha

hade en sjukt kul kväll igår dock, trots att jag blev kallad uteliggare eller alkoholist eller vad de var av mister cool.

MEN DET ÄR OKEJ ÄNDÅ! 

pusss

"utropstecken"

WOW, en puss mitt på ljusa dan! 
This must be my lucky day

dagens citat "2 barn och en pinne"
jävligt internt.



beauty in ugly


kör på softa kläder idag.

förvirrad

jag har verkligen gått från att ha varit en sjukt organiserad person till att vara en sjukt FÖRVIRRAD person. Igår kväll var jag hemma hos jonte med pontus och några andra killar, pappa smsade mig under kvällen och frågade om jag hade nycklar, "klart" tänkte jag, och svarade honom att jag hade det. när jag väl ska gå hem och är 50 meter ifrån mitt hus börjar jag leta efter mina nycklar, dom var inte där. skrattade lite åt mig själv och tänkte att nu var jag nog lite lullig om jag inte hittar dom. så jag sätter ner väskan och letar igenom hela, men min lilla väska som hade legat i med nycklarna i var inte där. AWESOME. så jag gick runt lite och funderade på vad jag skulle göra, men jag lyckades komma in i huset iallafall och ska försöka fixa tillbaka min väska idag haha. 

orkar inte med mig själv ibland.


äntligen lite sol en dag jag är ledig :D YE.

on the road!

Igårkväll hade jag, sara och johanna myskväll :) vi lagade mat och åt middag och sen kollade vi på hancock, awesome film och awesome kväll! jag sov över och när vi hade vaknat så åkte jag in till lund och fikade med rulle :) alldeles för längesen sist! 

sen kom papi chulo och hämtade upp mig och vi åkte till mediamarkt och hämtade ut mina tackkort till studenten (bättre sent än aldrig...) och pappa köpte lite andra skojjiga grejjer, bland annat massa tomma cd-skivor åt mig så jag kan bränna igen :D  ehehe. 

sen åkte vi hem och vände snabbt, hämtade upp syrran och sen åkte vi ut på vägen igen. för att övningsköra. började på rustas parkering men insåg att varken jag eller min syster hade våra leg med när en polisbil svängde in på parkeringen, så efter att jag fått en liten panikattack så åkte vi hem och hämtade dom och åkte sen till ett industriområde i arlöv. körningen gick väl sisådär för mig i början men sen, DÅ JÄVLAR. pappa vågade till och med släppa ut mig från parkeringen (min syster också btw) och vi fick köra på trafikerad väg, wuhu. haha gick mycket, mycket bättre än jag trodde :D så nu är jag happy. ska fan fixa med körskola nu, nu är jag taggad! 


ska fortsätta göra mig iordning och sen träffa en söt påg ikväll. bio var föresten lyckad. 

pusssss

såhär snygg är  jag nu!

early morning...


Åhhh fy. När min klocka ringde 07.25 idag kom känslan av skolmorgon tillbaka,
känns onaturligt att jag ska behöva gå upp så tidigt när det är sommar, men å
andra sidan är inte detta något sommarlov heller, inte ens frihet. Bk äger mig.

Jag ska då jobba, vilket är anledningen till att jag är upp i ottan. Börjar nio och 
slutar (förhoppningsvis) fem. Ska nog komma en snubbe och testa ALLT på hela
restaurangen (ja det räknas som restaurang) och sen får vi betyg för service och 
renlighet och snabbhet and so on. Så det blir alltid lika panikartat när vi tror att
han ska komma, för man vet inte helt säkert. hahah. Hur som helst trodde vi att
han skulle komma igår, men det gjorde han inte. Så risken finns att han kommer idag,
det ultimata hade dock varit om han kom imorgon... när jag är ledig.. hehehehe


nu ska jag kila!

måndag? tisdag? fredag? va?

Har HELT tappat detta med dagar. jag var hundra på att det var tisdag idag, när jag insåg att det var fredag. allt jobb har stigit mig åt huvudet. haha :(

ska iväg till jobbet om två minuter, så detta får gå snabbbbtttt, sen ska jag nog på bio-date ikväll. ehehehehehe


pusss

jag och simon på studentveckan :) 

TRÖTT

Jag är sjukt trött, och ska snart bli körd till stan av pappa och sen jobba i 9 timmar. är inte speciellt taggad alls faktiskt, hade varit mycket skönare att gosa ner mig i sängen och sova några timmar till, imorgon börjar jag inte förrän tolv dock. Så jävla awesome.

puss


punkass

ett ord just nu.


svin.

kväll

sitter här och tittar på tv, lite små seg. ska träffa J sen och ska tvinga honom se på a beautiful mind, jag köpte den igår och vill se den. moha. fick sluta tidigare från jobbet idag! slutade vid två istället för fem, sweeet.


natti

nu ska jag sova :) ska trots allt upp vid halv nio och lär inte vakna glad om jag inte får mer än tre-fyra timmars sömn. plus att jag ska orka vara social på kvällen efter att ha varit effektiv på dagen. jag blir trött av bara tanken. GODNATT!




imorgon börjar helvetet


imorgon börjar jag jobba, jobbar 7 dagar i rad, ledig tre dagar och sen jobbar
jag fyra dagar i rad. det blir nog ett rent helvete men när pengarna ramlar in
kommer det kännas awesome. 

samtidigt som jag slutar jobba imorgon kommer J hem också, och han har 
planer på att komma och hälsa på hemma hos mig efter det, (efter total
rengöring av mig själv såklart). berättade för pappa som skrattade och började
retas direkt, och hans flickvän började prata om att det var något nytt 
(att jag ens pratar om pojkar och nu funderar på att TA HEM en. haha) 
hur som helst såg hon fruktansvärt lurig ut när jag sa att jag inte har träffat någon
ändå på länge så, haha. nu yrar jag.

ska hitta på något chill att göra och försöka lägga mig hyfsat tidigt :) 

puss

skeppsbron

igår kväll var en trevlig kväll :) förfestade med elin w och johanna för att sen dra oss ner mot tåget till malmö, där vi träffade några andra killar från åkarp som också skulle till malmö. sen på tåget träffade vi puya och massa andra som skulle till skeppsbron så vi hängde på dom, och jag kom in fast det var 20års gräns, men det var nära ögat hahah! 

var en mysig kväll iallafall :) precis lagom!



nu ska jag iväg med familjen tror jag, och förhoppningsvis träffa amanda ikväll

puss

sophie kinsella

köpte fortsättningarna på "En shopaholics bekännelser" idag, ska bli ball att läsa.. när jag får tid vill säga :) Det blir något festligt idag ändå! Vi är inte säkra på riktigt vad än, och jag har problem med att bestämma mig för om jag ska ha på mig mina nya skor eller inte. hm?




snälla lilla krumilur..

Jag tror jag håller på att bli vuxen... jag insåg idag att:

1. jag träffar en kille som är 3 år äldre, vilket är den största åldersskillnaden jag någonsin haft 
2. jag blir eventuellt befodrad på jobbet
3. jag köpte BÖCKER idag. Frivilligt.
4. jag köpte en ny kalender så jag kan ha bättre koll på mina jobbtider. jag försöker vara organiserad.
5. jag städar mitt rum och hus frivilligt
6. hjälper till med maten i mycket större utsträckning än jag brukat göra. också frivilligt
7. jag funderade på att gå en matlagningskurs häromdagen?

hallå lixom? när hände detta? jag brukar inte köpa böcker? jag kan inte laga mat? varför vill jag lära mig laga mat? hur kom det sig att möjligheten att bli befodrad dök upp? har jag förtjänat det? varför städar jag frivilligt när det finns massa meningslösa och onödiga grejjer att göra? va? va? va?


köpte en ny klänning idag, från invouge


..och skor som jag har suktat efter i tre månader



skulle egentligen ut ikväll, vilket var anledningen att jag letade mig igenom
varenda butik på obs för att hitta något att ha på mig. men det blir ingen utgång, 
vilket är både skönt och tråkigt. men jag överlever! kände bara för att släppa
lös mig själv i och med att jag snart börjar jobba igen, men sånt är livet :)



tröja som jag köpte igår, gotta love it


tjoflöjt nu ska jag hitta på något att göra!!

smile like you meen it


Såhär ser jag ut idag.

Har bara kläder från gina på mig och har ett fett leende på läpparna




livet leker just nu, det går bättre än på länge. jag saknar någon som kommer hem snart. jag var på jobbet igår för att kolla hur jag jobbar nästa vecka i och med att min semester tar slut snart, jag jobbar från och med söndag till nästa lördag, varenda dag i 8 eller 9 timmars pass. mycket fritid JAAAA hahaha. 

nu ska jag åka och handla något att ha på mig ikväll när jag ska ut och röja

quick update

hej!
har ingen ork kvar i kroppen för att skriva ett vettigt inlägg, men grekland var un-der-ba-rt!!! när jag kom hem hade jag en paus-dag och sen drog jag upp till lerberget med min familj och tog det easy. det var skönt att komma iväg lite faktiskt :) 

nu är jag bränd som en kräfta och svettig som en lök, så de blir duschen! 
puss

RSS 2.0