new years eve

tudiluu

nyårsafton idag, galet ju! jag köpte en dösnygg klänning i förrgår som jag ska ha på mig ikväll, den är typ rosa/lila metallic, haha jättesvårt att förklara så det låter fint X) men den är sagolik anyway. ikväll blir det middag med tjejerna, och sen fest här i Å. har inte sagt det till killarna än though, eftersom dom först bestämde middag med oss och sen helt plötsligt lämnade oss i sticket, och nu vill dom vi ska komma till dom efter, men vi låter dom plågas lite :) lite dåligt samvete skadar inte hah.

om två dagar fyller jag år! det är insanly snart, jag minns när jag började räkna ner när det var typ 80 dagar kvar, och helt plötsligt blev dom 80 dagarna 2. jag vet en sak jag ska få redan, men säger inte vad det är för då förstör jag ju överaskningen lite grann, även om den redan är förstörd.. jag vet iallafall att nu blir jag inte besviken och jag kommer bli uppriktigt glad iallafall, fast jag vet vad det är!


idag på dagen ska jag jobba lite grann, från tolv till tre. inte speciellt jobbigt eftersom alla mina favoriter i princip är på plats! :D it's gonna be lovely.


puss på er och vi hörs nästa år!!


whoa

igårkväll smsade något rötägg mig om att något kommer hända mig på min födelsedag, hade inte numret och det var kontantkort så kunde inte kolla vem det var. bara jobbigt.

ska snart åka till jobbet, hoppas jag piggnar till när jag kommer ut i
friska luften... puss

julhelgen är över!

fick guitar hero av min pappa i julklapp :> så någon sitter och trycker på gitarren som fan nu!

har jobbat hela dagen, galet mycket att göra! är ju mellandagsrea nu så alla springer och armbågar varandra överallt, hi-iga som satan ju. jag är rätt så glad att jag jobbar under hela rean, både för att jag hade fått spel på alla som bara trängs och knuffas och för att jag sparar min lön som jag fick i början av veckan, och fortfarande inte ens har kikat på. känns bra! håller mina pengar på rätt ställe än så länge, och i början på nästa år så ska jag öppna ett nytt konto, så jag kan lägga undan delar av jobbpengarna till resor och sånt skoj. måste ju bete mig vuxet nu när jag fyller 18 om en vecka!

nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på tv, puss


X-mas

GOD JUL!

crejzy att det är julafton idag, jag vaknade klockan fem och låg och vred mig fram till nio. barn på nytt? maybe. I vår familj har vi paketkalender under hela december, var tredje dag hos mamma (systrar och jag) och varannan dag hos pappa eftersom det mest är jag och min lillasyster som är där. idag fick vi alla tre en present. jag och min storasyster fick varsitt paket kondomer (väldigt fint paket, läskigt att få av pappa bara) och 500 kr var :D oh happy day. lite awkward att få kondomer av sin pappa? men samtidigt så antar jag att det betyder att dom finally tycker det är ok att vi har sex, haha. Som om det inte räckte med det sex-snacket jag fick av mamma häromdagen, där som sa att någon gång ska ju vara den första.... hon kunde lika bra ha frågat om jag var oskuld eller inte för jag visste att det var det hon var ute efter.

nu ska jag njuta av min sista snus och skicka god-jul-sms!
puss




uppesittarkväll


hejsan svejsan i stugan

kom hem till pappa idag, och vi har klätt granen (ute i sista stund...)
och hm.. ja det är väl vad vi har gjort praktiskt taget. skolkatalogen
kom idag också, så ska sitta och titta lite i den ikväll. De andra ska
slå in presenter och jag är klar så det blir inget för mig..


sugen på att börja fota lite mer igen, har jag sagt hur många gånger som helst
dock, och det blir inget av det. just nu har jag runt femhundra bilder på min
kamera som jag väntar på att få lägga in på datorn, min är ju på lagning.
och efter jul, ska jag köpa ett nytt objektiv för januari-lönen tror jag.
jag har fått höjd lön dessutom. från 70/h till 96/h. rätt så skönt.



"kristin om du nu tycker det är så kul att sjunga, varför e du inte med i idol då?"
min lillasyster till min storasyster precis, när den sistnämnda gick och sjöng.


PEACE

dan före dopparedan

Har varit helt off från internet-världen ett tag nu, rätt så skönt, har fått så mycket annat gjort och har umgåtts med amanda. Hon fyller år idag, amanda, så grattis min flicka.

Imorgon är det julafton, är det bara jag som har ångest över att året har gått så fort? snart är vi gamla och går med käppar och pallar inte trycket, jag fyller fan 18 om 10 dagar, lite läskigt måste jag erkänna att det är. även om det är en mäktig känsla att veta att då får jag:
adoptera barn
köpa snus
köpa cigg
köpa 3,5or på frestaren
gå ut och klubba
stänga på jobbet
höjd lön
deklarera själv
gifta mig

och så vidare, inte för jag har några som helst planer på att uppfylla alla dessa grejjerna, får jag väl tillägga.


mitt lov blir inte särskilt lugnt, jag jobbar från och med fredag till nyår (nyårsafton) och i och med att det är långa pass jag jobbar så lär jag väl inte göra överdrivet mycket i övrigt. Men har en födelsedagsmiddag inplanerad för Amanda, och en för mig själv i början på januari. Jag och Amanda ska försöka få bukt med vårt projektarbete tror jag och till sist ro båten i hamn?

men idag ska jag bara slappa : )

God Jul


plugg

usch. det är kallt i mitt rum och jag fryser om mina fötter.
Sitter och läser organisation&ledarskap (förmodligen den mest onödiga kurs jag någonsin läst) men okej. det handlar om ledare och hur man ska vara som ledare och olika typer av ledare, inte speciellt rolig läsning men jag står ut. inte ett tungt ämne direkt heller, och trots att det är 26 sidor så blir det inte så köttigt tror jag, mest massa fördelar och nackdelar med allt som jag måste trycka in i skallen.

nog med detta, åter till mina läroböcker :)
ciao bello/a



day off

på tisdagar har jag ju bara en lektion, vilken var inställd idag = jag var ledig. hade varit skönt om jag inte hade vaknat av jordbävningen imorse (Strax efter sex), som går att läsa på vilken internet-tidning som helst i princip, och låg och vred mig fram till klockan tio innan jag gick upp.

vissa personer fortsätter att förundra mig, hur man kan känna så mycket hat mot någon som inte har gjort någonting exempelvis. jag är hatad i denna situationen, and I just can't figure out why. men visst, det stör mig som fan! men jag tänker inte lägga min fritid på att grubbla över det problemet direkt :>


söndags var amazing. som om gamla stunder blev pånyttfödda.


om en vecka fyller min kitty år, om åtta dagar är det julafton, om femton dagar är det nyår och om sjutton dagar fyller jag år. sen när vi har kommit till min födelsedag... är det snart skola igen, och vi påbörjar vår allra sista termin på gymnasiet. det om något är insane, jag känner mig fortfarande som en liten femtonåring utan hjärna, och snart är det jag som ska springa ut för trappan och sjunga om studentens lyckliga dar.



sunday

då var min vecka slut. och jag är också slut på krafter.
tung vecka av någon anledning, och den sista lär bli rätt
så saftig den också.
summering:
En av mina bästa vänner har tydligen gått och blivit
o-singel utan att ens viska något om det. Jag har
haft ångest som fan över PA. Festat med mammas
kompisar och det slutade med att min moster bjöd
hem Sebbe och Oskar på förkrök innan mejeriet.
say wh0t. har varit en galen men rolig vecka

ps. har nästan träffat A också, blev dock inte så. och  nu åker
han till irak i tre veckor, och vem vet om han blir mördad eller bortgift?
man kan ju alltid hoppas på att han kommer hem igen. nygammal kärlek typ
puss

broke

min dator la av för drygt en vecka sen, lite småtrist. men jag klarar mig bra ändå.
jobbade hela helgen, lördag-måndag. puh. provade studentmössor igår och gjorde våra beställningar! (katte är lite trögt).. framtill har jag min mössa helt clean, bara programbandet som går runt, och i nacken står det SP3E och katedral på det vita med vit brodyr. blir nog fint I think :> köpte till en visselpipa, en penna och ett champagne- glas också med mitt namn på :)

hm. ungefär såhär ser min vecka ut:
onsdag: matteprov, PA-möte, fika med saba <3
torsdag: plugga natur
fredag: naturuppgift med bok, glöggfest hemma hos mamma på kvällen
lördag: personalmöte klockan 09.00, sen jobbar jag 12-16
söndag: jobbar 13-17, sen plugga lite natur igen

puss på er

walking in a winter wonderland

då var det vitt utomhus - igen. inte för att jag har något emot snö eller så, men när det var som idag, och det snöar galet mycket men det lägger sig inte, utan blir till slask. då kan jag lika gärna vara utan det! men fluffig snö i en skidbacke i fjällen, mmh'mh gotta love it.

ska nog kika på PS. I love you ikväll
har aldrig sett hela, så får väl göra det nuråå

åska

klockan fem i morse vaknade jag av att min mage eller lungor eller var det var, gjorde fruktansvärt ont. ja, jag började till och med grina. jag somnade om, till slut. och vaknade igen vid 7-8 av att hela huset skakade, av nån sjuk åska? har inte varit med om det sen... sen jag bodde i mitt gamla hus tror jag. mys-läskig känsla.

har fortfarande ont i magen, och mitt inre och min hjärna stämmer inte överens utan jag känner att allt går mycket fortare än det ska. händer ibland, mest innan då jag var jättestressad hela tiden. och nu har det jobbigt tillbaka yey. så alla lugna låtar jag lyssnar på känns typ som techno, alldeles för fort. fuckfaced. jag orkar inte!

bort

mössprovning



jahapp. på måndag är det mössprovning för oss treor,
då känns det ju verkligen som att vi ska ta studenten? uh.
lite scary över det hela, men det fixar vi.
jag provade balklänning med kitty idag också, säger ju
såhär: jag ska inte ha rosa balklänning. ain't gonna happen
hahaha! men kittan såg ut som en prinsessa ur en saga <3


pusss

love and other disasters

8 månader på fredag. crap jag är nunna fer sure nu. tråkmåns-igt.

idag hade jag bara en lektion i skolan så jag gick på stan med kitty, och sen med kitty + johanna, var smakråd när J skulle köpa kläder till FN-rollspelet som samhäll B & C eleverna har på torsdag, funneybunney. något som inte är lika kul är att jag vaknade av sms från amanda i morse där hon skrev att hon hade tagit fel på dagen, trodde det var onsdag, och var i skolan 8.15 istället för 10.00. hon tvingade in mig och jag gick med på det även om jag bara hade varit uppe i en kvart. det regnade ute, och det har det gjort hela dagen. skånsk sommar. skånsk vinter. skånsk midsommar. skånsk valborg. men det ska fan inte få bli skånsk nyår!!!

puss suckers
nu ska jag vila huvudet
<3


1 december

Tiden går alldeles för fort, tycker jag. Det känns som att det bara var nån vecka sen vi kom tillbaka från sommarlovet, och om bara tre veckor är det jullov? insane or what?   
Det betyder att det är exakt en månad till min 18års dag imorgon också, och när det väl har blivit jullov går tiden i rasande fart och sen fyller jag år och sen är vi tillbaka i skolan igen för vår sista termin på Katedralskolan någonsin.
Jag är lite (ganska mycket) rädd för studenten, visst är det underbart och allt det där och man är fri och blablabla, men att inte ha någonting att höra till skrämmer mig lite? jag vill inte vara ensam där ute i stora vida världen. okej jag är ju inte ensam. men ni fattar grejjen? lost in nowhere.



Idag börjar jag halv ett, har ingen svenska. vår lärare var btw borta som jag har nämnt, och jag linnéa julia och amanda skickade en jättefin blomma hem till henne, och vi fick tack-mail så jag antar att det uppskattades :>


Sitter och lyssnar på twilight soundtracks, och har tittat på youtube hela morgonen. är faktiskt sugen att gå och se den igen, så bra var den.


nyår förra året

PUSS

RSS 2.0