F&S

Var och lökade på friskis&svettis (!!) idag med kajsa, kan säga att det inte var många ställen på min kropp som var torra efteråt. helvete vad jag svettades, men det är väl något bra hoppas jag. efter det tog jag och sara en timmes promenad, så jag har inte mycket energi kvar i kroppen känner jag. är helt mör, och jag lär ha en mördande träningsvärk imorgon, men det är skönt. då vet man att man har gjort något vettigt med kroppen!!!
nu ska jag duscha av mig och sen träffa johanna en stund :) puss

awesome!

igårkväll var så jävla bra!

började med att se på bio med pojkarna, efter bion begav vi oss upp till arimans och tog några öl, några timmar senare funderade vi på att ta oss till åkarp. men varken bussar eller tåg gick hem. vi raggade upp en taxi och satt och trängdes i bilen för att sen hamna vid tågstationen i åkarp. 

vi drog ut på åkrarna i åkarp och började brottas med hö-balar. vi rullade ihop sex stycken så att dom stod precis vid varandra och sen hoppade vi upp på dom och softade :) 

var lätt en av de absolut skönaste sommarkvällarna i år!!!



ikväll blir det antingen vin med kajsa med flera eller hemmakväll med film och hoppa tidigt i säng, som det är nu är jag jävligt sugen på att gå och lägga mig redan nu. men så trist kan man inte vara heller, jag ska nog ta en liten nap efter jag har duschat och sen är jag fit for fight!


nu kör vi

god morgon

ska börja dagen med att ta en rejäl powerwalk med kajsa, sen får jag se vad som händer!


sent

blev en sen kväll igår, slocknade vid halv fem med oggie vid min sida och mattias våningen ovanför hos min......
hahhaha! vaknade vid elva, gick upp och spelade guitar hero i väntan på att de andra skulle vakna. sen drog vi till vellinge och provade ut skridskor till oskar, åkte till lomma och badade. härlig dag som fan.

sitter nu och dricker vin med min syster (gjorde iallafall, nu yrar hon runt) 

jag är glad trots småbekymmer

ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. tar det som det kommer! 
imorgon ska jag ut med kajsa iallafall! blir skoj!

beat it

har städat mitt rum! knäckte nog ryggen någongång där undertiden, kan knappt sitta rakt upp längre. den är helt pajjad, borde ta mig tid att boka in en massage men vet ju inte hur jag jobbar så det blir svårt... 

hur som haver. imorgon tänker jag dricka lite vin och hoppas på att min syster är snäll nog att dricka vin med mig och laga mat. jag vet nog att du gömmer lite vin på ditt rum och att min flaska står helt oöppnad här i min bokhylla. dom ska visserligen bli bättre med åren, men jag tänker skippa den teorin och lita på min med-massa-vin-blir-man-fin-teori :) i like.


!??!?!?!

jobb

hejsvej!

jobbade till fem idag, gjorde mig iordning och åkte sen ut till bunkeflostrand med mami och syrran, åt sjukt god middag hos mammas pojkvän och lekte med de små liven.

sen blev jag körd tillbaka till bk där jag nu har spelat kort med kajsa och matte, kom in några killar som handlade och sen ville en av dom möta mig i "stress"... dåligt val av den stackars pojken som blev totalspöad av MOI. hehehehe

nu sitter jag här och hänger alltså, för jag har inget bättre för mig. och jag inser nu hur tragiskt detta låter att jag faktiskt hänger på bk på min fritid. när det finns så mycket annat att göra. hur som helst bor jag ju nästan här ändå så det gör väl inte så stor skillnad? nu yrar jag lite i natt(kvälls)mössan!

så jag s-s-ska gå upp och klå några nya gäster i kortspel!


slut för idag, tack för idag

inget mer jobb idag! nu ska jag göra en kopp te och spela guitar hero med mami och syster :) sen blir det en tidig kväll! 

puss

blä

Har inte orkat dra mig upp ur sängen riktigt än, känner på mig att det blir en seg dag idag. Börjar jobba fem och slutar tio, så ikväll lär jag inte göra något annat än att jobba. Något känns jävligt fel, men jag kan inte sätta fingret på vad det är. 


vill hitta tillbaka till mitt humör för en vecka sen

bra dagar!


Igårkväll var  b l o o d y   a w e s o m e !   

Träffade pontus, drog med oggie till bk, åkte och nattbadade med kajsa matte oggie jocke tim thomas danne. åkte med kajsa till sturup och hämtade hennes killkompisar. allmänt skön och långkväll. var i säng vid halv fem och gick upp vid halv ett idag.

mötte kajsa vid tåget halv två och vi åkte till malmö för att gå runt lite på festivalen. min första dag där detta året, vi åt på thaithai-ståndet där elin jobbade. mumsigt. sen gick vi till folkets park, mest för att kolla vad som fanns där. träffade sofie som gick i min klass och vi fick fribiljetter till karusellerna, som vi i och för sig inte behövde använda för hon fixade så vi fick åka gratis på det vi ville! :D är fortfarande alldeles dåsig i huvudet efter allt snurrande, trots att det var någon timme sen.

ikväll vet jag inte vad planen är, men jag hoppas det blir en lika trevlig kväll!

all bitterhet och trötthet blåste bort när jag åkte karuseller, känner mig som en 10åring igen, utan några som helst bekymmer! såhär ska livet vara!


happy


puss.

jobbbbbb

kom hem från jobbet - sov - vaknade - ska åka till jobbet igen.

det är så livet ser ut just nu, typ. lär bli något i samma stil ikväll.
SUCK. men sen är jag iallafall ledig tisdag + onsdag yay...


score

kräftskivan igår var så jävla  a w e s o m e! hade riktigt trevligt och det var en skön blandning av folk, skulle ju egentligen jobbat tio timmar, men när klockan blivit ett och det inte var något att göra så fick jag paus till fyra, passade på att åka till obs och handla grejjer inför kvällen med kajsa :) sen åkte jag tillbaka, jobbade i en timme och sen fick jag gå hem igen för det inte var något att göra! 

Idag däremot mår jag inte helt ok, är seg i hela skallen och ska åka till jobbet om typ en timme och käka bakismat... stabilt? jag ska dessutom stänga så har inga möjligheter att få gå hem, plus att risken finns att det blir  r ö v m y c k e t  att göra i och med att det är festival.... bajs. 



oh, man!

jag är verkligen sämst på det här med självkontroll. pojken kom hem inatt iallafall och ringer mig och frågade om jag var ledig imorgon (idag), eeh naaeeejj de e jag inte vaa, men trots att jag börjar röv-tidigt idag så gick jag och träffade honom en stund. det bästa som hänt denna veckan typ. 



nu blir det jobb. suck

kli, kli, kli!


känner mig sjukt sexig... å andra sidan förtjänade jag att bli lite ompysslad! 
har fått massage av syrran idag och nu sitter jag med en ansiktsmask och 
ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll :) min pojk har inte kommit hem 
än :( inget ljud från den fronten, hoppas han lever fortfarande! hahhah.

pusssssssssss och godnatt

imorgon blir det föresten jobb 9-19 och sen kräftskiva hos kajsa, även om det
slutade med att det bara är hon, jag, lite kräftor och margarithas så är det okej! 


puss, som sagt.


ännu en höst

 
varje gång jag tittar igenom alla bilder från studenten och balen fylls jag av
en lust att vilja gråta och skratta samtidigt. studenten var den bästa dagen
i mitt liv, men jag har nog aldrig känt mig så tom efteråt. nog för att jag var så
jävla glad att jag klarade mig helskinnad, eller nästan iallafall, ur gymnasiet
men jag saknar alla mina fina klasskompisar och att gå och köpa nya block
och pennor och ladda inför skolan. nu blir de inget mer, bara bk bk bk bk bk...

tills jag stupar.




make a wish

kom hem, nu.

stuuuck

hahahah, pontus är fast i bordeaux sen igårkväll och hans flyg hem blev precis inställt. triiissssssttttt faktiskt



ska jobba 17-21 idag, hyfsat skön tid faktiskt :) har jag tur får jag sluta tidigare
också. inte heeelt fel. imorgon har jag mördartiden 9-19, tio timmar på bk
är inte min högsta önskan direkt.. men sånt är livet :) smällar man får ta! 

happyface


var på obs en sväng med linnea innan och fikade, eller vi hängde mest på 
donken, träffade på osman för första gången på riktigt länge, trevligt :) 
sen satte vi oss på espresso house och jesus joinade oss, sen promenerade (!)
jag och syrran hem till åkarp, puh. lökigt.

har suttit och pillat med ett fotoalbum från greklan den senaste timmen och
är  ä n t l i g e n  klar! har lim överallt känns det som, men det blev klart iallafall :)

ikväll blir det nog en rätt lugn kväll, film och mys eller bara hänga med de andra,
sen kommer en viss person hem inatt :) wiehooo.

nu ska jag försöka vila ögonen lite, tror det behövs faktiskt! 

peeeejjzz

knäppa drömmar

Hade en jättemärklig dröm idag på morgonen, ni vet när man drömmer om personer man känner, men dom ser inte ut som i verkligheten? Så om jag hade drömt om amanda, så kan hon se ut som någon helt annan person i min dröm, men jag vet ändå att det är amanda. hur som helst drömde jag om pontus men i min dröm var han inte sig själv, utan en kund som kom in på jobbet igår (??) hade tagit hans plats, typ flintskallig 30-35årig man som inte alls var attraktiv.. rätt trist faktiskt. hahaha

hur som helst funderar jag starkt på att gå och lägga mig igen, eller vänta tills min syster/pappa/lillasyster kommer hem och hoppas på att någon vill massera min rygg lite, har onaturligt ont i den. :/


sitter i mitt uterum och regnet knattrar mot rutorna, underbart! 



baby

den senaste veckan har varit en sån berg-och-dalbana att det inte är sant. allt från bråk hemma till olyckor har förstört mitt humör. helgen gjorde allt värre när jag satte mig själv i en kass sits, vilket jag inte var medveten om förrän jag fick mig en utskällning efteråt att jag borde ha vetat bättre..

hur som helst, snart är det onsdag och jag hoppas att allt löser sig då. iallafall helg-biten. räknar inte med att bråket hemma löser sig inom snar framtid så det är bara att hålla ut.

något som gjorde mig glad idag var när jag räknade ut mina timmar på jobbet och insåg att jag får ut runt 8000 denna månaden och runt 12000 nästa, känns gött! något att hurra för iallafall, för nu kan jag börja byta ut plaggen i min garderob


Melissa Horns röst är bara helt crazy. jag vill bara borra in huvudet i kudden, 
lyssna på hennes röst och försvinna sakta bort. fan va deprimerande det lät, 
men jag menade det på ett bra sätt, faktiskt.


nu ska jag hitta på något annat att göra, tror jag ska titta på film faktiskt :) puss

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

galet


Jag hade en sjukt bra kväll igår! Började med att bli upphämtad av Kajsa 
och så åkte vi till obs för att leta grill till hennes pappa, sen åkte vi hem till 
henne och hon gjorde sig i ordning och sen satte vi oss på hennes terass
och drack vin och pratade om jobbet. Supervuxet. Sen kom linnea, jessica
och iza och vi bestämde oss för att dra ut så vi körde snabbt som fan hem till
iza som skulle byta om och efter en tio minuters förfest var vi på väg till malmö
och hade en jävla kul kväll.

vid två-tre tiden gick jag och kajsa till bk och fick gratis mat när vi nämnde
maggeds, som är högste chef, namn. det var rätt soft. så åkte vi hem och käkade
på bussen och jag trillade in i en buske (någon som blir förvånad?) på vägen
hem och pratade med baby i telefon. Jag ska bli ihjäl-kysst när han kommer hem?
Låter rätt nice. 

Nu ska jag sova middag och sen blir det fest ikväll! 


Puss

piss dag


hallååå
är hemma från en piss-dag på jobb, är helt slut i kroppen och dagen började
bra och jag var på något konstigt, galet humör och skojade massor. sen brast
det och det blev klyddigt och jag stod där och fattade ingenting. var halvtjurig
sista timmen tills jag äntligen fick gå hem! 

gick ner i omklädningsrummet och hade fått ett sms där det stod 
"sitter på en restaurang vid stranden och dricker en stor öl och tänker på dig :) puss"  det gjorde min usla dag mycket bättre, och jag gick till och med därifrån med ett leende på läpparna :) 

håller på att maila amanda bilder från bal och student, vilket tar en jävla tid, men när det är klart ska jag hoppa direkt in i duschen, känner mig sjukt ofräsch


puss


Uppgraderad!!

Wow, awesome dag på jobbet. Allt flöt på även om det var lite att göra och smått drygt emellanåt... hade ett möte med Elin och tjoflöjt nu ska jag bli produktionsledare. whatta???


efter jobbet drog jag med sara och linnea till västra hamnen där vi träffade saras pojkvän och hans vänner, grillade och spelade volleyboll :) riktigt mysig kväll! 

nu ska jag hoppa i sängen och förhoppningsvis köra lika satsig morgon som idag, eh. kommer nog inte hända iofs, men då tar jag det efter jobbet!!! puss 


duktig


godmorgon! 

känner mig faktiskt sjukt duktig just nu! jag gick och la mig halv tio igår och 
somnade direkt, ställde klockan på kvart i sju och gick upp och tog en 
powerwalk och nu sitter jag här och ska snart gå ner och äta frukost för att
sen åka till jobbet :) har suttit och letat på friskis&svettis hemsida om när
träningen börjar igen, men hittade ingenting. men när det börjar, då jävlar!

ska bli lite hälsosam igen, haha. all bk-mat lär ta kål på mig annars! 


puss

avslagen lisa

Var på etage igår med tjejerna, blev en sen utgång men jävlar vad kul vi hade! Gick och la mig vid fyra och skulle upp igen tjugo över sju, var inte allt för pigg... cyklade till bussen och träffade mattias och vi åkte till jobbet där jag slet och svettades i åtta evighetslånga timmar tills klockan slog fem och jag fick gå hem (det rimmade hiihhih). Dessutom sa min personalchef att hon ville prata med mig, antingen idag eller imorgon. och det blir imorgon. är lite nervös ehe.

Bara tre dagar kvar sen är jag ledig i en dag! WUHU hahah. 
funderar på om jag ska sova nu, och ta igen alla sömntimmar
jag har missat dom senaste veckorna :) 




yeeeah, nu kör vi


sjukt taggad!! 


lättövertalad


jag är så lättövertalad. de andra ska dra ut ikväll men jag börjar 9 imorgon,
trots det så gick jag med på att hänga med. o'boy vad jag kommer vara död imorgon.

men det får jag tänka på då!

olycksfågel


som sagt. jag drar till mig olyckor.

jag tror faktiskt att jag håller på att bli kär. jag är lite lost angående allt detta
och förvirrad x100. men jag hoppas på det bästa :) 

nu ska jag nanna, imorgon fortsätter min helvetesvecka och jag ska få lite ansvar.
höhö. hur det nu ska gå


BTW!!! Världens överaskning idag!! Sitter hemma hos Sara och Elin och kollar
på the Hangover när sara åker iväg för att lämna nycklar till en kollega (sa hon
iallafall) 20 minuter senare är hon tillbaka med Sara (bästa vän från lux) 
jag tappade bokstavligt talat hakan, helvete vad förvånad och glad jag blev!
hon stannar dessvärre bara till imorgon kväll och jag jobbar ju hela dagen :/
men hon är tillbaka den 17e!:D puss



skojaaaaaaaaar du

jag känner att jag verkligen drar till mig skador.. först min tå och nära-amputering innan grekland som slutade med antibiotika. nu är mitt finger infekterat och jag har inte trott det var någon fara, förrän nu när det är varigt och rött runt omkring och gör ont som fan. började till och med gråta när pappa bara rörde fingret, så ont gör det.

blir väl lite undersökning

snart åker baby <3 buhu

<3

gick och la mig vid elva igår, var helt slut i huvet. men när klockan var halv ett ringer min mobil och jag svarade yrvaket och pratade lite med baby. han ville ses innan han åker (imorgon) och ja bara jaaja men de hinner vi nog och mumlade lite, men han menade precis. just. då. så han ringer upp mig en timme senare och säger att han är på väg till mig och är där om 20 minuter, och jag bad honom ringa upp igen för jag kunde inte garantera att jag höll mig vaken. kändes som att jag stängde ögonen och att mobilen ringde direkt igen, och sen var han där och jag fick gå ut. 

var i och för sig väldigt mysigt, kommer sakna den lilla pysen. å andra sidan har jag 9 dagar på mig att ta igen all sömn jag varit utan under några veckor. ehhe.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska upp och jobba 9-17 imorgon, och tisdag, och onsdag, och torsdag.. och fredag. kommer vara helt utmattad på lördag känner jag på mig. suck och stön

fick iallafall ledigt 24-31 augusti. alltid något att trösta sig med! 


nu ska jag försöka få i mig lite mat PUSS


emot mig

gaah. 
inte nog med att jag behövde gå upp i ottan idag så hade jag en pissdag på jobb. hade tyrannen som skiftledare och hon vet varken ut eller in. I went bananas när hon lämnade mig själv i köket med tre kassor öppna och jag kände att paniken steg mig över huvudet. försökte kämpa på med att hålla humöret uppe men när två andra fick gå hem tidigare än mig trots att jag sagt till först om att jag ville gå, då orkade jag inte ens anstränga mig mer. 

meeen kajsa är en räddare i nöden och meckade så jag fick gå hem. sen var det ju bara lite trist att jag fick stå och vänta i typ en timme på bussen och bli petad på av en uteliggare.. som sen följde med mig på samma buss. lite tokigt. 

nu sitter jag här halvt medveten om vad jag skriver och gör och funderar på om jag ska orka gå iväg till P eller inte. försöker i och för sig få honom att komma hit. och nu inser jag hur lat jag är, det är trots allt bara 300-400 meter att gå. hm



nä, fy.

God morgon

Är så trött idag att jag känner illamåendet i halsen och att benen viker sig under mig. Somnade vid halv tre och har väl fått fyra timmars sömn, precis som kvällen innan. Fan vad jag ska power-nappa när jag kommer hem idag.. Igår var jag, Kajsa & Jessica ute med båten, sjukt höga vågor! Sen stack vi tillbaka till åkarp och kollade lite SATC hos kajjan :).

När klockan var runt elva tänkte jag dra hem men blev in-lockad till grannhuset där Jonte bor och dom spelade Beer-pong. Jag fick vara med och ägde sönder Pontus och Victor :) hihihih. 

Sen vid ett påbörjades vandringen hem som verkligen är något att snacka om, Pontus och Marcus hoppar och slåss hela vägen och det roliga slutar när Macke flyger in i en buske och inte gör fler ljud ifrån sig :P till slut lyckas jag dock dra ut honom i foten och han var tillbaka i verkligheten igen. lite småsur dock.

Hur som helst var det en trevlig kväll med en godnattpuss som gav mig en stöt genom hela kroppen.
NU SKA JAG JOBBA. fy








RSS 2.0