imorgon, domani, tomorrow!!!

gah. om ett dygn är vi snart framme, imorgon klockan tolv landar vi på zakynthos. men då är klockan ett där, tror jag. hur som helst ska det bli awesome och jag känner redan nu att jag inte kommer kunna somna inatt. sara landar NU på kastrup och är här om typ en timme :D ska bli sjukt kul att träffa henne igen waaah! <3

en sak som hänt sen jag skrev sist; min tå svullnade upp och blev blå/lila, där jag hade ett skavsår innan och det gjorde så ont att jag inte kunde gå (fick rida på kompisars ryggar lite då och då igår). detta hände i förrgår och då ringde mamma till pappa och sen får jag sms av pappa igårmorse om att han är och hämtar ut antibiotika till mig, fan fan fan tänkte jag för detta trodde jag skulle förstöra varje-dags-fest på zante, men de gör det tydligen inte. man kan dricka och äta vad man vill och ingenting händer, så länge jag inte spyr upp tabletten skulle jag tro. 

hur som helst ska jag ta den jävla pillan morgon och kväll och jag hoppas att jag inte glömmer bort det hrm.


nu ska jag packa klart så ALLT är klart. sen packa väskan till helsingborg också, detta blir så awesooome. pusss



vill också

amanda köpte the sims 3 igår, det ska jag göra direkt när jag kommer hem och installera direkt och spela sönder mig uppe i lerberget hela veckan jag är där. jag var nog den största sims-nörden som fanns när jag var yngre, satt i dygn och spelade utan att äta ordentligt, typ som när killar lanar. då spelar jag sims istället.

tre dagar kvar till zante och väskan är HELT klar nu, handbagaget också, ska bara lägga ner smink och min mobil+laddare men det gör jag sista kvällen :) tog tag i mig själv och packade väskan till helsingborg också, eftersom jag åker dagen efter jag kommit hem igen xd intense.

min dator är slow as hell när det gäller att ladda upp bilder här så därför blir de typ inga, vilket är trist.



zakynthos vs bakfyllan

har gjort två spellistor till resan, med rubrikens namn. ehhe. och jag sitter och lyssnar nu, försöker att inte tjata ut låtarna men de blir iofs lite svårt när det är över 300 st haha, men men. 

var på stan med amanda idag och fixade det sista till resan, köpte resorb, växlade pengar och köpte snus och en ny kjol xd haha. borde inte shoppa meeen den kostade bara 100 kr så jag slog till, 99 kr till och med.

nu sitter jag här och det händer i-n-g-e-n-t-i-n-g och jag drygar sönder mig, har packat om min resväska - för fjärde gången - och nu var det fjärde gången gillt eller något, väskan är precis lagom stor, blir säkert jobbig att bära men det är smällar man får ta! om 4 dagar drar jag och jag kunde inte vara mer taggad



creds

började min dag med en 1timmes städning i badrummet, shiny shiny efter det, tror inte det är lika fint nu dock. hrmpf. efter det så damsög jag praktiskt taget hela huset (vilket du städade om sen kira. hrmpf) sen övergick jag till att packa om min väska, för tredje gången och har nu kommit till den minsta storleken av alla jag har provat. och det blir den väskan, för det är awesome att jag lyckats prega ner alla grejjer där och för att det är en lagom storlek. hm (inte lagom för att köpa med sig grejer hem dock) 

sen drog jag till kim och spelade krocket med pojkarna och sen blev jag körd till skolan där jag efter många om och men hämtade ingrid. nu sitter jag här på min stol som är hård som sten och funderar på vad jag ska göra härnäst. hrm, ska nog damsuga lite till. desperate housewife? utan man och den desperata delen. 


balen

sunday

härligt att det är sol igen! blev överlycklig på ett konstigt sätt när jag insåg att mitt rum var en bastu och jag vaknade helt lökig, men det kändes bra för nu vet jag att sommaren är på G tillbaka! :D och ännu bättre, om en vecka... ÄR JAG PÅ ZAKYNTHOS i laganas nu :D ehehehehe hur mycket bättre blir det? det blir inte bättre.

idag ska jag iväg med papi och mami och välja ut en kamera, fick det i studentpresent :) sen förhoppningsvis hitta en resväska också innan jag åker, även om den jag har nu är sjukt cool för den är så ful och GIGANTISK!!!


igårkväll var jag hos thompa med pojkarna och kollade på tv, vi zappade mellan 3-4 filmer på tv för vi inte kunde bestämma oss för vilken vi ville se på och alla ville se olika. så vi kollade lite på life aquantic with steve zizzou (riktigt värdelös b-film), värstingarna (RIKTIGT AWESOME) rocky, och någon på ettan som jag inte minns vad den heter nu. allt slutade dock med att mattias och jag satt och kollade på värstingarna där nere och thomas och jocke på life aquantic... där uppe. :)

sen när filmerna var slut så visste vi inte vad vi skulle göra riktigt, så thomas slängde ut frågan om vi ville kröka lite, så de blev så, lika bra att hjälpa hans stackars föräldrar dricka upp alla de flaken som stod i garaget efter studenten... haha! 

fan nu blev det inte kul längre och jag har ont i magen, hur som helst slutade kvällen i en enorm fylla som jag inte ångrar ett dugg. jag lever idag





de é över nu

Idag var det skolavslutning. var hyfsat sliten när jag gick upp tio och somnade vid fem och hade festat hela natten, men det var bara att bita i det sura äpplet.. vi satt i aulan i en timme och lyssnade på kören, rockbandet och lyssnade på rektorn när han snackade och delade ut stipendium hit och dit.. sen blev det samling i klassrummen för alla klasser, vi pratade lite om vad vi skulle göra nu i sommar och så, och vår mentor sa några fina ord om oss i klassen, sen blev det dags att lämna ut betygen och när sofie som satt framför mig öppnar sitt så ser vi att det ligger massa bilder i, minnen från olika grejjer vi i klassen har gjort tillsammans, då brast det för mig. tårarna bara rann och rann och rann och ville inte ta slut, ungefär som regnet utanför..

det är så sorgligt, att vi inte längre är SP3E, vår kickass klass kommer att splittras och folk kommer resa iväg, börja plugga, jobba and so on. många kommer man nog aldrig se igen, vilket är den sorgliga biten :( men jag tog tag i saken och skickade runt ett papper där alla fick skriva sitt namn och personnummer så man kan hitta alla senare för att ha klassåterträff, ifall folk byter namn, kön whatever! haha :) 

sp3e, en riktigt awesome klass och jag lovar, verkligen lovar er, det kommer aldrig finnas en till klass med SÅ MÅNGA UNDERBARA personer i en och samma klass. jag lovar. det går inte. 

jag älskar er, jag älskar min klass, jag är så glad att jag fick tre år med världens bästa



studenten

igår var den bästa dagen i mitt liv. går ju inte ens att beskriva känslan när man sprang ut från trappan eller stod och taggade i matsalen och lyssnade på svante när han ropade upp klass efter klass. hela dagen igår var ovärderlig, precis som min klass. fantastiska människor varenda en av dom och jag blir alldeles ledsen när jag tänker på att vi inte längre är en klass efter imorgon, sista avskedet för många personer i guess, finns de personer man kommer fortsätta umgås med och de man inte kommer göra det med. 

igår var en underbar dag, idag har jag ångest och är sjukt ledsen. 
jag vill leva gårdagen om och om igen.



STUDENTEN

VI SES BITCHES, FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!

så sjukt

så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt så sjukt ... DET ÄR SÅ SJUKT

IMORGON TAR JAG STUDENTEN! JAG OMFAMNAR FRIHETEN MED ÖPPNA ARMAR!



GAAAALET


effektiv dag idag, jag gick upp halv åtta. städade rummet. duschade och tvättade håret. brände cdn till flaket. sydde på axelband på en klänning. plockade ihop mina grejjer. informerade alla om champagnefrukosten imorgon. åkte till skolan och lämnade in böcker. träffade johanna och solade. åkte hem och städade toaletten. förberedde lite såser och så inför imorgon. nu sitter jag här och gör mig iordning för kvällens studenter! 

ska in till lund vid halv tre och kolla på polems utsläpp, elin simon matte sebbe max malin sara osv osv tar studenten! awesome, ska åka flak och skrika mig hes igen, sen ska jag hem till åkarp och vandra runt bland dom olika mottagningarna :) ska bli mys, och sen ska jag hem vid tolv-ett och sova, imorgon är det ju jag.. JAG??!?!?!?

aaouch

idag var jag i södra sandby med tjejerna jag ska åka flak med, och fixade lakan, åt lunch och drack vin! det var sjukt mysigt och trevligt :D sen när jag skulle åka hem var jag smått snurrig och tappade mobil och grejjer på bussen, men det är sånt som händer.

btw. sjukaste idag var nog när jag åkte buss dit och det stod "Blåmesvägen - passeras om 28843 min" hahaha crazy, jag vet att jag var på landet men JÄVLAR I DE VAD DE TAR TID VAAA :D


nu ska jag duscha och lägga mig i sängen och sova lite

awesome

har haft dom bästa dagarna på länge nu denna veckan! i onsdags var det bal, och det var verkligen underbart. alla var uppklädda till tänderna och alla såg perfekta ut. i torsdags tog både sara och oggie studenten så jag firade dom och sen drog vi ut på kvällen, underbart gäng och det var verkligen ASBALL! igår tog patric och pascal studenten så var hos dom och firade, galen kväll :P massa öl, djupa samtal, massa dansandes och en och annan dans med en gamling. haha jag networkade sjukt hårt och skaffade mig massa nya nummer ehehehehe..

idag har jag jobbat och konstigt nog är jag fortfarande pigg som en mört! får se till att hålla lågan uppe hela nästa vecka också, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN



dator!

jag är tillbaka i internet-världen, jag hämtade ut min dator igår och jag förväntade mig flera timmars av installation, men det gick på en kvart. haha! 

var inte i skolan igår, var på ett möte med facket från nio till typ tre, det var soft och ett plus att jag fick 728 kr skattefritt för det! :) i och för sig gör det inget att man inte är i skolan nu eftersom lärarna ändå inte räknar med att vi är där, ska dit på första lektionen idag och få tillbaka en uppsats och få mitt betyg i svenska :) hoppas på mvg i och med att jag får det i betyg då,och det skulle vara så jävla nice att få det i en 150p kurs. men men, blir de inte så , så blir de inte så!

hm, har haft en sjukt skön helg och föregående veckan var nice som fan, var ute och chillade med oggie rätt många dagar och åkte runt i hans bil, sen var vi och badade i havet här om dagen och har haft det allmänt skönt. 

NU BÖRJAR DET, från och med imorgon börjar allt. Balen imorgon blir startskottet för allt, sen är det studenter, studenter och studenter, sen min student!! jag må vara trög, men jag har fortfarande inte fattat att jag tar studenten om 8 dagar? 



RSS 2.0