slit

jag kan helt ärligt säga att hade det varit så mycket att göra på det gamla bk - som det var på det nya igår, då hade jag varit så jävla grinig till slut. men mina nio timmar på draken blåste iväg som om det bara varit en eller två. jag hade så jävla kul, låter kanske fel att tycka det är kul att nästintill stressa ihjäl sig och kuta in i folk till höger och vänster. men det det riktigt kul. lite organiserat kaos där. skulle egentligen inte jobbat idag, insåg när jag vaknade att jag hade haft både ljudet och vibrationen av på mobilen så det var en jävla tur att jag vaknade av mig själv fem minuter efter bajsen hade ringt mig och skullat säga att jag skulle jobba idag. here we go! efter det blir det middag hos pappas girlygirly

svärmor

"En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner." Pål, 6 år


idag har jag ätit gröt till frukost. jag vill ju inte må dåligt första dagen på jobb. nu gäller det! lite ont i magen har jag, hoppas jag kommer i mina resårbyxor <3 hahahah

faith, faint, fault

jag var på det nya stället idag, lärde mig kassan och så. rätt som det var svartnade allt för ögonen och jag sa till kajsa att om jag svimmar, får hon fånga mig. ye right. som om det hade funkat så bra insåg jag sekunden efter, jag stod upp så länge benen höll mig sen gick jag in på toaletten och la mig ner i fosterställning. gick ut och in från den jävla toan 2-3 gånger för att prova lyckan men det gick sådär. helt plötsligt var allt inte kolsvart längre, utan typ svart och vitt och allt såg ut som en enda jävla stor tecknad serie. till slut fick kajsa nog och tryckte en cola i handen på mig och jag gick ut och satte mig utomhus, sakta men säkert kom färgerna tillbaka och jag kunde urskilja några bilar på parkeringsplatsen. helvete. varenda jävla parkeringsplats var ju upptagen, alltså måste hur jävla många personer som helst sett mig sitta där på marken och se helt avslagen ut. tramp. haha! nu ska jag köra lite bil

ett jävla mirakel

det blev inte riktigt den onsdagskväll jag föreställt mig igår.. jag går hemifrån och möter kajsa, cyklar till mathuset - så långt var kvällen som den skulle - sen kom vi fram till mathuset och jag böjer mig ner mot pakethållaren för att ta min plånbok. den var inte där. DEN VAR INTE DÄR!. så jag och kajsa cyklar tillbaka och letar som idioter efter min plånbok, cyklade ända hem till mig och sen hela vägen till mathuset igen och sen efter vi hade handlat godis så gick vi hela vägen tillbaka också. ingen plånbok. pappa gick också ut och letade. men ingen plånbok. jag hade inget annat val än att ringa och spärra mitt bankkort, eftersom mitt leg låg i plånboken och nycklarna också. jag ringer och spärrar kortet.

en minut efter jag lagt på telefonen ringer den igen, just när jag sitter och skriver ner på en lapp vad som var i plånboken. världens underbaraste människa ringer. smart som jag är svarar jag med "Hej det är Elisabeth Sjöberg" och hon säger "Hej jag heter ..., du har möjligtvis inte tappat bort din.. " Jag hinner inte ens lyssna klart innan jag skriker av glädje. HON HITTADE MIN PLÅNBOK OCH GOOGLADE SÖNDER MIG OCH HITTADE MITT HEMNUMMER, FAST JAG INTE ENS STÅR PÅ DETTA NUMRET!!!!

halleluja, jag hoppade bokstavligt talat upp och ner av lycka, sen körde vi dit och jag försökte trycka på henne lite hittelön men nej. de ville hon att jag skulle köpa mig något fint för istället, vilket nog var bra. för då har jag råd att äta lunch på subway idag, eftersom jag får leva på mina 90kr nu fram till måndag. det blir lite jobbigt.
hell of an adventure var det iallafall

alla ser likadana ut

somnade och sov bort halva dagen. oggie ringde och väckte mig, men jag trodde det var ett alarm så jag "stängde av" det, när jag i själva verket la på. han ringde upp och skällde lite. ikväll ska jag mysa med kajsa, det blir onyttigheter, greys och lite coco chanel.

du flyger högre än oss andra

här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut.


kom hem för inte allt för längesen, vid ett inatt kollade jag i min kalender och *bombompow* jag hade tydligen körlektion idag, som jag trodde var på torsdag. lite halvpanik där eftersom jag inte hunnit köra med någon av mina föräldrar sen förra lektionen för vi har haft mormor här + alldeles för alkoholhaltig-helg för att kunna köra då. hur som helst drog jag mig ur sängen vid halv åtta och begav mig in mot stan. det gick bra idag, eller ja, rätt så bra. lite små tillsägelser här och där blev det.


idag vet jag inte alls vad jag ska göra, påbörjade så smått en städning av mitt rum, men kom inte så långt, tar ett steg i taget. är så jävla seg i huvet, tror jag ska sova lite.


vem lämnade vem

jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå


du om någon borde förstå

det känns som om jag länge har balanserat på en smal klippa och hela tiden förberett mig på att snubbla till. jag vet inte mycket i nuläget men jag vet att jag måste försöka ställa upp och finnas där för min feminina sida av min familj.

mormor har precis åkt.

jag ska snart jobba och idag är det min allra sista dag på bk, det känns lite. en krypande känsla som jag hoppas fortsätter att bara vara en dimmig känsla och inget som bryter ut i panik. det kommer bli grymt det här. jag behöver en förändring.

lilla bajsen

du är en fin vän. jag är glad att vi passerade det där shit-vad-awkward-det-känns-att-sitta-här-själv-tillsammans-och-hänga-nu-stadiet.

GRYMT!

Min helg har varit så jävla grym! Hela kvällen igår går under ordet kick-ass. Härlig kombination av människor och alkohol är lika med en jävligt lyckad kväll, de ska sägas. den där gamla pinglan som stal si sådär två månader av min tid i somras gjorde en comeback igår. confessions och ibland förstår jag mig inte på mig själv. jag smälter inte ofta, men när jag väl gör det. då är det rejält. klumpen har en tendens att göra mig svag, jag gjorde inget motstånd men hade jag velat det, vet jag inte om jag hade klarat det. har bestämt mig för att bara släppa alla tankar och se vart allt leder mig till. känner ingen skuld.

kostym

min kostym hänger på min garderobsdörr. mamma kom in igår kväll och tittade på den och frågade var det var, jag fick förklara att det var min kostym, och inte ett klädesplagg som jag funderar på att gå runt i var och varannan dag till vardags. hon frågade om vi skulle vara snögubbar (kunde gått) men jag fick förklara för henne att vi faktiskt ska vara får. hon var tyst i några sekunder och sen sa hon att det kunde hon faktiskt ha sett. alltså funkar vår får-kostym.

idag blir det tre timmars jobb mellan tolv och tre, sen beger jag mig ut på stan för att förhoppningsvis hitta ett par skor att ha på mig ikväll, därefter hemåt och göra mig iordning och ikväll blir det david guetta på slagt. riktig killer-helg och jag hade mardrömmar om jobbiga möten på slagt ikväll, så om något händer är jag förberedd!

i rom, i rom, i rompan på en ko

jag ska snart åka till jobbet. ska gå in på frestaren och köpa godis först hade jag tänkt. och snus. och sen jobba. och sen efter det ska jag, kajsa och elin fixa våra kostymer till lördag ;) nu får jag bege mig

jag vet vem jag är

jag har inte sagt till någon att du blev kvar här igår
men de e svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går
för jag vet vem jag är när jag är hos dig



stadigt grepp

klumpen i magen och klumpen på slagt. så kommer det bli på fredag. min anledning att hålla kajsa hårt i handen hela kvällen gjorde precis en hel-om-vändning. jag vill stå med båda fötterna på jorden (i luften emellanåt) och leva i nuet. jag tänker inte tillåta mig själv att gräva upp gamla känslor som inte längre existerar, delvis inte existerar längre. jag håller ett stadigt grepp om kajsas hand på fredag, det är en sak som är säker.
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.

den här platsen är någon annans

Nu är det bara fem dagar kvar att jobba. sen är triangeln long gone. jag lämnar ett av de bästa teamen bakom mig för att anta en ny utmaning, vilket också kommer bli awesome, även om tveksamheten lurar där i bakhuvudet någonstans. Men, nu är det enda jag vill fokusera på helgen, som kommer bli GRYM!

som ny

gick upp ur sängen sju i morse, var i koma den första vakna timmen men sen, då jävlar vaknade jag till. åh jävlar vad jag kände mig som en ny människa. all sömn dom senaste dagarna har väckt mig till liv igen, nu är jag redo för alla utmaningar jag sätts inför. till och med körlektionen imorgon, med en annan lärare, känns helt okej. som jag våndades lite inför förut. fan vad bra jag mår







dagens fem.

1.
2.
3.
4.
5.
1. pingla och kung på singstar
2. jag dedikerar en kärlekslåt till kajsa
3. charmigaste bilden på länge
4. bara obehag
5. jag softar

kom hem när du vill

jag brydde mig aldrig speciellt mycket om att ta körkort, var aldrig ett stressmoment för mig att jag inte hade börjat köra när hälften i min omgivning hade fixat körkortet. men nu. ja nu jävlar passar det. nu ligger jag nästan konstant och tänker på hur skönt det hade varit om jag hade haft körkort, kunde kört till jobbet ikväll och därmed också kunnat köra hem. att jag kunde kört och handlat godis igårkväll när jag var så fruktansvärt sugen.

sen kan mycket också berott på att jag alltid haft någon runt mig som kunnat köra. så man blir lat. jag kände inget direkt behov av att behöva köra själv, tills nu. när jag vill återgälda alla dessa bilturer. fan vad mycket bensinpengar folk har tvingats lägga på mig?

pigg som en mört

det var längesen jag vaknade och kände mig utvilad. jag gjorde det idag. jag är redo för alla utmaningar kvällen har att erbjuda. typ. har lite halv-ångest inför att jobba på en ny restaurang, jag och förändringar brukar gå ihop, mitt största bekymmer är att jag ska hamna med något stolpskott till medarbetare idag och inte ha något att prata om i de sju timmarna jag ska stå där. hur ska det gå?

jag är än en gång förälskad i melissas röst. jag andas in, och det känns som första gången. jag ser fram emot helgen. det blir en stor utmaning för mig både på fredagen och lördagen. en prövning att hålla mig i skinnet och inte göra något jag ångrar dagen efter, jag har en tendens att smälta med lite alkohol i blodet. jag vill känna likgiltigheten igen på den fronten.

lät du henne komma närmre

har varit en skön helg, i fredags tog jag det lugnt hemma hos kajsa och såg på idol och spelade sen när&fjärran. jag och spel är inte alltid en bra kombination, kan bli förbannad ibland. vilket jag blev. mest för jag kände mig sjukt trög och oallmänbildad. vilket jag i och för sig är. oallmänbildad då. i lördags blev det personalfest, skönt whoppergäng vi är :) blev en relativt tidig kväll för mig och mattias, varför minns jag inte riktigt men vi hade iallafall ett jävla flyt på hemvägen. igår blev det film-deg med kajsa och elin och x antal cheeseburgers.
idag ringde klockan sju, jag drog mig ur sängen och åkte in till malmö för att köra bil. vilket gick alldeles utmärkt. åkte hem och degade framför tvn innan det var dags för nästa tåg-trip. till lund denna gången och fikade med rutger och johan som jag inte sett på evigheter. sen blev det rally på vägen hem och bråk med en navigator i rutgers-pappas-fräsiga-bil. gud vad jag har saknat dig.
nu ska jag försöka komma på något att göra, ta en promenad kanske? sen ska jag försöka ta igen alla timmars sömn det känns som jag har missat de senaste veckorna.. månaderna kanske. imorgon ska jag stänga på kronprinsen och nu orkar jag inte berätta mer för helvete vad mycket text det blev.

p-party

sitter här nyduschad och redo att göra mig färdig för kvällen. har aningen
beslutsångest över vad jag behöver ha med mig, trots att jag skrev en
kom-ihåg-lapp igår, som jag i och för sig tappade bort lika snabbt. borde
ha haft en kom-ihåg-lapp för att komma ihåg var jag la kom-ihåg-lappen.
rörigt.
NU KÖR VI! jag är så himla taggad

JAA!

Camilla åkte ur idol! skrek som en gris av lycka. 

sjukt. helt jävla sjukt.

som det var förut

jag bygger upp en konstig fasad runt mig, för att slippa falla och hamna på botten igen. släpper nästan ingen innanför mina murar, det händer ytterst sällan. men om du vill, får du komma in.

jag mår sjukt konstigt idag, min hals är svullen på ett icke-förkylt-sätt. jag börjar få lite jobbigt att andas nu, men jag hoppas att det går över. imorgon blir det möte och sen personalfest! here we go.

kär i din röst

stressig dag på jobbet, kajsas fina pojkvän kommer in och ger henne melissas nya album, jag blev sjukt rörd å hennes vägnar haha. så fint gjort. jag vill också ha en pojkvän som köper melissas album till mig. hur som helst kommer jag hem vid sju efter en tung dag på jobbet, på min säng ligger vadå..? melissas nya album, signerat! hade lust att hoppa upp och ner, har fortfarande inte hunnit lyssna på det än dock, körde från mami till pappa och nu sitter jag här, redo att koppla in stereon och spela på högsta volym. sen blir det greys och tidig kväll, ska upp sju och åka på personalmöte </3. suck!

ajjjj

har världens huvudvärk, kände av det redan i morse och nu är det ungefär tio gånger värre. vill bara gå och lägga mig men det kan/ska jag inte. ska snart äta, förhoppningsvis släpper det lite då, sen ska jag träffa fröken ryberg och fixa lite hihi. nu ska jag powernappa i några sekunder

vill man så kan man

jag tror helt seriöst jag kommer svimma av trötthet snart. jag sitter hela lealös i min säng och orkar inte röra en muskel. påbörjade tappert en städning av mitt rum som ser ut som en krigszon, gick sådär, bytte örngott på kuddarna och satte på nytt underlakan på sängen, men har inte orkat ta mig an täcket än.. om jag ens kommer orka det at all. snart kommer mamsen hem och då ska vi köra en liten runda, jag börjar bli bra på detta. mitt liv känns så organiserat och fint nu, väntar bara på att någon ska komma och röra ihop allt igen. bulletproof bulletproof. 


jag har funderat på en grej, kan man ha ett internskämt.. med sig själv? för isåfall har jag en jävla massa skämt som bara jag fattar och som bara jag hade tyckt va roliga också. så jag tror man kan det. eller så uppfann jag det. något sånt

up and awake

har kämpat mig ur sängen nu, efter 6 timmars sömn. jag är hur trött som helst men nu var det jag själv som bokade körlektionen nu på morgonen, så jag får skylla mig själv. ska försöka komma ihåg att boka fler lektioner dessutom. mitt minne sviker mig, borde klottra ner armen så kanske jag minns det.
sen blir det cheeseburger-deg-dag-med-kajsa

:)

fick fint nattbesök, slocknade vid tre någon gång och fick faktiskt åtta timmars sömn tror jag? sen hämtade pappa upp mig och så körde vi (jag) till arlöv till industriområdet för att jag skulle få öva lite på att starta i motlut och backa runt hörn och massa annat skoj. det gick faktiskt jättebra, fickparkerade också, haha pappa letade upp några träpallar på parkeringsplatsen och satte ut dom i fickorna bredvid den jag skulle köra in i, för att jag skulle låtsas att det var bilar. jag har nog aldrig kört så bra, så jävla klockrent!
ikväll blir det stängning med matte och det ska bli så jävla gött! nu drar jag

hata bk

jag är så jävla förbannad. jobbade stängning idag som sagt, var hyfsat dött hela kvällen, rullade på lite grann. började sikta in mig på stängning och att hålla ut dom resterande 40 minuterna. Vad händer då? Jo då passar alla jävla idioter på att komma in på bk. halv tolv väller det in folk och vi har kö ut till dörren. gustav kommer in och försöker lugna mig som står i panik inne i köket och knallar mellan rullfrysen och bordet hela tiden. kändes som en mega-lunch en lönelördag, så stressad var jag. när klockan är kvart i är det lika mycket folk och jag frågar gustav om jag inte kan låsa dörrarna tio-fem i om det fortsätter vara lika mycket kö? inte de nä. så jag låser dörrarna fem i och vi står och kämpar till tio över då den sista gästen går. jag var redo att ta livet av mig då, rent teoretiskt.
tur som jag har, så hämtade min mamma mig och jag bjöd henne på kingwings, det var hon värd för att ha släpat sig upp ur sängen i nattlinnet och kört till malmö och väntat en kvart på mig. imorgon blir det stängning - igen. med mattias denna gången och det kan bara bli awesome, de kommer bli underbart.

nu ska jag försöka få lite sömn innan jag trillar ihop

butterfis

har varit hyfsat dött hittills... stänger med anna som är bitter över att hon missar matchen ikväll, jag bryr mig inte ett dugg faktiskt, men hon beklagar sig över sitt öde så ofta hon kan. alltid kul

nu ska jag kränga min sista morot och sen återgå till verkligheten en våning upp

detta känns ju stabilt

Är helt slut i kroppen. Mamma drog upp mig ur sängen nio i morse och jag var en zombie några timmar framöver. höll på att somna i bilen mellan alla växtaffärer jag drogs med i. suck-och-stön. nu är vi hemma iallafall och om en halvtimme ska jag börja bege mig mot jobbet för att tacklas med min andra egna stängning. det gick förvånansvärt bra igårkväll faktiskt, fick till och med ur rusen flera meningar och hade ett väldigt givande samtal med henne.

en annan grej är att jag måste lära mig tyda mitt beteende och tacklas med mina känslor. fast de känns bra, bättre än på länge. faktiskt

not too bad

känns inte allt för jobbigt att hålla i skiftet själv after all. rätt skönt att kunna bossa lite, höhö. nu är klockan nio och det är bara tre timmar kvar! nu kör vi!

riktigt mycket livet.

känns som väggarna krymper runt omkring mig. jag är så trött att jag blir gråtfärdig av minsta lilla grej. ska ju stänga ikväll som sagt, och mamma upplyste mig precis om att jag måste gå upp nio imorgon för hennes moster ska komma hit och vi ska vara bärhjälp när hon ska handla blommor och växter. what? jag orkar verkligen inte. och jesus får slippa undan för hon ska "vara borta ikväll och imorgon bitti" JA MEN JAG DÅ? JAG SKA STÄNGA OCH KOMMER HEM VID ETT I NATT OCH FÖRMODLIGEN INTE SOMNA INNAN TRE!?!? MEN DÅ SKA ÄNDÅ JAG GÅ UPP KLOCKAN NIO!? jag är så fly förbannad att jag inte orkar med mig själv. inget illa mot dig jesus men jag är jättesur på mamma. Räcker det inte med att jag redan är stressad över jobbet och körningen, måste jag vara trött och cranky hela dagen imorgon OCKSÅ? suck. riktigt mycket livet.

nervs

nu börjar nerverna vakna till liv. ska köra mitt första skift idag och jag är så helvetes jävla nervös.

gäspar

har varit en lång dag, ska gå och lägga mig nu! imorgon ska jag hem till linnea som bjuder på frukost vid nio och sen blir det förmodligen simning, hur jag nu ska orka det.. är inte direkt i form. känner inte för att visa mig i bikini heller för den delen, tyckte det var skönt att sommaren var över.. suck. aja! nu ska jag sova

Melissa.

Har aldrig varit något "big-fan" av någon artist, typ någonsin. men melissa har jag fastnat för, tack vare kajsa som introducerade henne i mitt liv. hehe. ska på hennes konsert när hon kommer ner till skånelandet och nörd som jag är har jag beställt hem hennes nya album, signerat. love life, love melissa.

thoughts

Hade min allra första körlektion idag. Kom lite väl tidigt till stan så jag
gick in på jobbet och försökte bli av med min nervositet genom att stå
och småsnacka, det gick väl sådär. Lite bättre till mods gick jag bort till
trafikskolan och när jag väl satte min fot in genom dörren så kändes
allt mycket bättre och några minuter senare satt jag i bilen med Micke.
Det gick riktigt bra faktiskt, mycket bättre än jag förväntade mig.
Fick inte ens köra på något industriområde utan han skjutsade ut mig
direkt i trafiken, okej inte speciellt trafikerade gator men jävligt smala
så när jag väl mötte en bil så fick jag tänka efter lite extra.
Jag tror jag kommer bli en helvetes jävla bra förare faktiskt.

sleepyhead

har spenderat dagen med elin och kajsa, tittandes på suburban girl, rätt bra film faktiskt. ikväll var planen att träna, men vet inte om det blir av eller ej för jag ska köra bil imorgon.. och vill inte få träningsvärk.. så jag typ får kramp i benen och bidrar till någon olycka. behöver alla oddsen på min sida! hehe..

dagens....eller gårdagens

Igår på jobbet stod jag i kassan och världens charmigaste amerikan kom till min kassa. Han började med att skämta om att jag inte borde ha mitt efternamn på min namnskylt för då kunde jag skaffa mig en stalker, jag skrattade bara och sa "though luck then" och då sa han att sånt kanske bara händer i amerika. fick också beröm för min inbakade fläta jag hade och han frågade om då sa jag att jag hade gjort den själv, han frågade hur lång tid det tog, jag sa en minut och han blev imponerad. MEN. det allra bästa är att jag sitter och surfar på sydsvenskan och hittar detta.
http://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_malmo/article555801.ece
det är han. THAT'S MY MAN! :D

hej bk - hejdå bk

fick min nya namnskylt på jobbet idag och min skjorta. kände mig som en uppstoppad figur som passade in någon annanstans. var kan jag inte komma på just nu. snubblade över min egen fot på jobbet och trampade fel så haltade runt ett tag tills jag inte orkade mer och bet mig i läppen och uthärdade smärtan (fan vad självdestruktivt det lät). kommer hem och springer upp för trappan, trillar på sista trappsteget och slår i foten (samma fot) hårt som fan och skriker så högt att mamma förmodligen hörde det på andra sidan åkarp. reagerar någon? nej, efter en minut kommer min lillasyster upp och skrattar åt mig där jag ligger (ja, jag låg kvar fortfarande.) sen inser hon att jag faktiskt har ont och tycker synd om mig och såklart kommer... "Är det HÄR det gör ont?" *Trycker hårt som fan på min tå* "JAAA".. aj, tack för den. den är inte bruten iallafall, det trodde jag först. men den gör fortfarande ont, blir väl ett fint blåmärke.
nu ska jag se på hollywoodfruarna med min kära vän

don't be a macho-man

vet inte vem som är märkligast, klumpen eller stoneface. hur som haver,
blev filmkväll med jessica och kajsa igårkväll som sen blev till krök
med pojkarna. trevligt trevligt. sen ringde kajsabajsa idag och så åkte
jag in och jobbade i fyra timmar, soft dag allt som allt. fick en ride hem
i nyckelpigan också. mycket smeknamn i texten känner jag nu... ska städa mitt rum

nej, jag säger nej

galet bra dag på jobbet idag! det rullade på hela dagen och det fortsatte att komma folk timme efter timme. riktigt gutt med en dag där tiden faktiskt gick fort och man slapp stå och hänga. ikväll vet jag inte vad planen är, antingen hemmakväll med film eller träffa pojkarna. vet inte om eller när det blir isåfall. hoppas något händer iallafall, jag är ju faktiskt ledig imorgon. det är väl nu jag egentligen borde återhämta mig med en lugn kväll, men jag vet inte det jag.

pissed!

Alltså! Undrar bara VAD FAN idoljuryn håller på med? Dom ger erik av ALLA personer dålig kritik? säger att han sjöng falskt? Amen hallå, jag är inte i branschen but hey, han sjöng gudomligt. Åker han ut nu ska jag skicka hatbrev till varenda medlem i juryn tills dom tar in honom igen, okej inte alls. anders bagge vill jag ha som min framtida man, så han får ett fint brev. och nu sjunger piss-rabih med babyröst och jag sitter och undrar varför i hela världen han är med i kvalet och inte rasmus eller carl gick direkt dit...? Livet.

lady in red

'

Höjden av...

Höjden av trötthet är när man knappt orkar trycka på ett lock på en bkmugg. Då är livet jobbigt. Jag kom hem precis, åkte hem till lilla tjorven efter jobbet och tittade på idol och greys och käkade massa bk, riktigt mys. macke gjorde ett tappert försök till att invita sig själv till nästa veckas idol-mys. we'll se about that. nu ska jag nog sova. tror jag. jag vet inte.

RSS 2.0