girls night out



Igårkväll firades Johanna som fyllde nitton den 15e, bättre sent än aldrig, right?
Var en jättetrevlig kväll med dyra (!) shotar och många välkända ansikten.
Knappen från NRJ var cool och det var Hakim med. Jag har aldrig haft så ont i
mina fotsulor som inatt, lite fotmassage var allt jag önskade då, istället blev det
ett besök på mcdonalds där några män frågade oss om vår ålder, eftersom dom
tydligen hade haft en diskussion om hur gamla vi var. wierd. Idag har jag varit på
OBS med nea och köpt skidkläder, vi åker ju snart! Blev lite annat också, jag är
verkligen sämst på att spara pengar och bäst på att slösa.
bäst för mig att jag är ekonomiskt oberoende när jag blir vuxen? annars är jag körd.

nu ska jag hem till min låtsasdaddy, typ, och käka lasagne. mummaa

toorsdag

Goh. detta måste ha varit den längsta dagen på länge, eller inte rent tekniskt, men det känns iallafall så. drygt och tråkigt och jag har varit trött och seg hela dagen. fick en härlig handmassage på religionen tho, det var nice. såg på en film om heliga kor, eller halva klassen låg och slumrade och lyssnade på indiska.

det allra tråkigaste är nog att jag måste ägna min kväll åt att plugga marknadsföring, ska lämna in ett arbete imorgon och som vanligt har vi skjutit upp det, vi suger klittan. anyways, jag ska nog träna också. skönt att bli av med ännu mer energi.. => jag kommer sova som en stock i natt wah. behöver jag för fan, har inte sovit ordentligt på typ två veckor, thx M. min mobil är typ död i huvet, måste nog köpa en ny eftersom simturen i toaletten verkar visa sin effekt nu.

nä nu ska jag powernappa lite! puss


time stands still


new moon

gah. längtar till den andra twilight filmen kommer, får dock vänta ända till november. ska in till lund ikväll, blir mys. jobbig dag som fan i skolan! kommer dit tio,och får veta att lektionen var frivillig :) så kunde börjat halv tolv i stället om jag hade vetat det, halvkul. sen slutade jag halv fyra efter att ha haft massa lektioner, psykologi, religion, natur och marknadsföring.


puss!


lalala

JAG KOMMER ALDRIG MER HA EN MATTELEKTION I HELA MITT LIV!! (förhoppningsvis) jag hoppade av matten idag, ska läsa turism och resor istället, blir väl helt okej. hellre det än matte iallafall. jag är happyface som fan!!

ligger och kollar på one tree hill nu, ska fanimej köpa alla säsonger. typ köpa en eller två i månaden eller ngt, då har jag alla snart! gah. underbart som fan.

nu ska jag skriva klart mitt svenska-arbete och sen vila en stund, pussis


jag och oggie :)


morning

tjaba
idag börjar jag halv ett, inte helt fel. fast ska kika in hos syon före mina lektioner börjar. suicide med matte ju.
puss


cloudy sunday

hej guys

jobbade idag också, och sen träffade jag tjejerna och pratade om vår sommar-resa som vi ska på. massa olika åsikter och förslag men vi lyckades komma ner till två alternativ iallafall, så progress som fan!

har inte lika mycket ångest över läget idag, det är mitt liv och jag ska inte låta någon annan styra över det, än mig själv. jag gör som jag vill, och kan inte D stötta mig, då är det hans förlust. önskar bara du kunde vara glad för min skull for once.

peace nu ska jag kolla på london resa :) pusssii

samvete

usch. fick jättedåligt samvete. M, som jag träffade igår är bra kompis med min förra pojkvän, och det visste jag redan. men trodde inte av (någon anledning) att mitt ex ens skulle bry sig. det gjorde han iallafall och fick en mindre rolig tillrättavisning, var väl en halvkul avslutning på dagen, jag var redan nere och på dåligt humör och detta byggde väl upp mitt lutande torn ännu mer.

det dumma är att jag hade velat träffa M igen, men nu vet jag inte hur allt blir på grund av allt detta crapet. förmodligen blir det väl inget mer och isåfall är ditt fel dino. bajs på dig. :(




ska försöka att inte bry mig, men rätt klurigt.
bild från nyår btw.

hejdå nu ska jag gömma mig under mitt täcke


peppa mig?

barns tankar om kärlek

När man tröttnar:
"Om man tröttnar på den man är ihop med kan man fråga sin kompis om inte hon vill ha honom." - Tanja 7år
"Om man är på fest och ens kille går och hämtar pommes frites så hinner man kanske skaffa en annan kille" - Anna 6år

Sånt som är bra med att vara kär:
"Om man inte vet hur man lagar mat är de bra att ha en tjej" - Andreas 9år

Sånt som är dåligt med att vara kär:
"Om den man är ihop med går ut och köper cigaretter en kväll och han blir nerslagen och hamnar på sjukhus och inte får åka hem. Då är det inte roligt att vara kär i honom" - Tania 9år
"Det är skit att vara ihop med någon om man inte vet var han bor någonstans" - Mona 9år



lördag

Jag har en sjuk huvudvärk, helt insane. känns som att hela mitt huvud ska explodera snart, men det gör det ju inte, hade varit tokigt. Igår kväll var asnice, kom hem vid tre så orkade inte sätta mig och knappa på datorn ens utan somnade med en snus i mun som inte smakade så gott när jag vaknade till senare på natten.

perfekt var det iallafall.

nu ska jag snart iväg och jobba så ska ta en tablett och sova lite till, puss


date

hej på er.
hade en kort dag i skolan idag, två lektioner och slutade elva.
obeskrivligt vad skönt det var efter veckan jag har haft, insane!
ikväll ska jag nog in till stan och träffa någon (!). får väl skriva om
det sen, pusss

21/1

hoola!

jag tror jag ska hoppa av matte C. jag och kitty fick en utskällning av vår lärare idag, eller utskällning och utskällning - han skrattade samtidigt, om att vi inte anstränger oss tillräckligt mycket och att "nu är det dags att bruka allvar" jaja visst tänkte jag, och sa att det kändes hopplöst för jag kommer ändå inte använda mig av detta skitet när jag blir äldre. han kontrade med att det vet man aldrig, och då blev jag sur och sa "jag ska fanimej bli barnmorska, inte nån ekonom!! så ja skiter i detta åh." han: ja det var ju inte jag som valde denna kursen? jag: nä det var jag och det var mitt största misstag.

gah . anyway anyhow, jag har redan läst 50p mer än vad man ska, så om jag hoppar av matten nu och tar en 50p kurs så går jag jämnt upp, great huh? typ filmkunskap som inte alls är jobbigt, inga prov man ska bara analysera filmer. skoj ju? eller?


idag hade jag iallafall en extremt tråkig och ekonomi-ig dag. först matte, sen projektarbete, marknadsföring och aktiekunskap. inte världens roligaste dag men det funkar. buh.



åkte till jobbet efter skolan också, skulle egentligen bara lämna pengar för Dj-n vi ska ha på personalfesten, men sen stannade jag i typ 1 och en halv timme och snackade, jag är nog besatt av mitt jobb men det lönar sig, på fredag ramlar det in lite över 6000 på mitt konto, och det tackar jag och bugar för.


kissesssssss


vid närmare eftertanke

jag insåg att det var rätt skönt att skriva av sig ändå.


 min mamma och hennes pojkvän ska på husvisning nu i veckan, stort steg framåt och jag är faktiskt bara positiv till det hela. skulle inte bli direkt surpriced ifall pappa och hans stora kärlek gifter sig och flyttar ihop innan typ sommaren, verkligen inte. klyddet med det hela är att allt är så osäkert, och jag inte kan börja planera min student och så, var jag ska ha den. men sånt löser sig, men jag gillar att planera...

suck, nu ska jag vila lite!



jag vill ha vår. strejkar mot vintern ffs! nu får de räcka

nedlagd verksamhet

Har i princip lagt ner bloggen, blev mycket i skolan och fick lite tid över till att sitta och skriva strunt. Kanske bättrar mig, har inga planer på det just nu anyway. fokus på skolan är väl vad som gäller, hm.  Började med filosofi A idag, lite luddig kurs känns det som, massa frågor utan några egentliga svar, kanske lika bra för mig, då kan jag inte svara fel? Vår lärare verkar skön iallafall! intressant kille, fast intressant låter ju alltid så negativt, han är intressant på ett bra sätt iallafall.

hm. sen ikväll ska jag träna! har kommit igång igen, känner mig duktig och påväg mot min sommarkropp (i mina tankar iallafall). ska ha en killer-body i sommar! och teasa alla killar när vi åker förbi i min båt med massa heta tjejer, haha det är min plan.


gjorde ett big no-no mistake för typ någon vecka sen, träffade ett ex, vilket ofta är jävligt korkat. Det var det i mitt fall iallafall, det positiva är att jag trodde (inbillning) att jag fortfarande hade känslor för honom, vilket jag inte hade så nu kan jag lägga allt det crapet bakom mig vilket är helt jävla sinnes underbart!


stressigt men skoj

tjoflöjt

har haft en relativt jobbigt vecka, fast jag inte har haft speciellt mycket i skolan. Jag har spenderat hälften av dagarna till att ha ångest över att psykologiarbete, som jag sitter och skriver nu. Skjöt upp det så länge som möjligt - stupid. Det ska in i morgon, eller redovisas så jag bör ju kunna det, vilket jag inte alls kan haha X) ordnar sig.

Idag gick vi bara till tolv, så det var skönt! Fast jag och några andra tjejer från klassen satt och snackade med vår mentor (som vi hade på sista lektionen) om massa gamla minnen, och saker som har hänt i klassen utanför skolan och så som inte lärarna har eller vill ha koll på, typ kaos på klassfester och så. haha fast vår mentor gillade det tror jag X) gah. haha.

men nu ska jag återgå till psykologin!


citat från idag:
*en handikappad flicka cyklar förbi och hälsar på mig och X*
Jag hälsar tillbaka, och så börjar vi prata om handikappade..
hur hemskt det måste vara.
citat:
jag: åh.. men jag tycker så synd om dom
X: äh, man borde bara skjuta varenda en av dom.

(det var inte allvarligt menat though, så oroa er inte. bara galet)

SEE YOU LATER


jahap

då var livet igång igen. skolan har börjat på nytt. gah! försöker hela tiden fokusera på att detta är min sista termin på gymnasiet, går sisådär haha. har jobbat hela dagen idag, och ska jobba hela dagen imorgon också. fett med cash iallafall!

imorgon är det bara fem veckor till sälen dessutom, ska bli skönt att få komma iväg lite :). ska snart boka sommar-resan också med tjejerna, blir nice.


ska bege mig iväg nånstans nu! puss

project

Lovet är snart slut. och eftersom det var meningen att jag och kitty skulle komma någonvart på vårt projektarbete på lovet så ska vi ses idag och se vad vi kan göra åt saken. så jag håller mina tummar och tår för att det går bra haha.

sitter här och försöker fördriva tiden fram till kvart över, går inte jättebra. har läst alla bloggar jag brukar göra, kollat min facebook och min bilddagbok alldeles för många gånger och nu har jag inga idéer kvar. för det är inte lönt att sätta på en film för då hinner jag ju ändå inte se färdigt den, skoj.

nä jag ska nog kolla i min kalender och ge mig själv ångest för arbetena som snart ska in.
puss


2009

hej!
min nyårsafton var den sjukaste jag har varit med om..
först hade vi tjejer middag och hade jättetrevligt, sen stack vi till christian och festade lite, här slog min ena killkompis en annan killkompis (dom är egentligen SÅ tighta)... girltrouble. slagsmålet var ungefär kvart i tolv, och under tolvslaget sprang jag ute på en gata och jagade min ena killkompis för han hade bara en sko på sig - jag sprang med den andra - helt plötsligt blev klockan prick tolv och jag var deppig som fan eftersom jag var själv och runt om mig var alla glada :(
sen hittade jag johanna och så poppade vi vår champagne, och här tappade jag allt :D har inte speciellt mycket minne kvar sen, men min kväll var galen men också galet kul. dagen efter får jag veta att jag har legat och snackat med en killkompis i johannas säng, då jag trodde att jag sov. hahhaah!


igår fyllde jag ju 18 stora! så jag hade först lite släktingar här på dagen, och på kvällen blev det utgång i malmö :) hade riktigt roligt! perfekt födelsedag verkligen!! Fick en ipod touch, och är happy as hell.

nu ska jag dra till BC och handla mat, ska ha middag ikväll : )pusss

RSS 2.0