grinchen

jag är helt slut nu. jag tvingade Celik - med stor hjälp av mina fina puppy-eyes - att jobba till åtta för mig så jag kunde sluta sju. jag satte mig och väntade på bussen - som körde förbi mig? vet inte vad det är med bussarna ute vid bulltofta, men dom verkar inte gilla mig. när jag väl hamnar på en buss så ser jag bara massa ljus överallt. då minns jag att det var första advent igår och nu jävlar ska folk tända sin julbelysningen. jag är inte världens största fan av julen, visst ser det mysigt ut med adventsljusstakar i höghusen. MEN KAN DOM INTE HA DET I ALLA FÖNSTER DÅ? blir så störd när två-tre fönster saknar ljusstakar när alla andra har varsin.
jag gillar att ge bort grejer. på så sätt gillar jag julen. men jag gillar inte att gå runt med alla andra idioter som knuffar en hit och dit för att få tag i det dom vill ha. vilket också är anledningen till att jag brukar vara färdig med alla julklappar innan december, advent och julklappar ens kommit på tal. men nu sitter jag här, första december imorgon och jag har inte köpt en enda..jävla..julklapp.
ännu värre blir det av alla julbarn (min lillasyster) som tydligen föddes i december och då förtjänar en liten present. jotack du ska få en. men jag orkar inte köpa den.

kvalitetstid

jag skulle egentligen bara jobbat till tio ikväll, men det blev till tolv. vad gör man inte för bk? (kajsa). det blev en relativt lugn kväll mot slutet så jag och lillskiten satt och påtade ihop en lapp om personalfesten som vi ska ha den 12e.
fick nästan hjärtattack ett tag när en man bankade på rutan för han hade fått fel läsk i driven... varför gick han ens ur bilen för att komma tillbaka, varför inte köra ett varv till? ibland hatar jag också att ha namnskylt. killarna/männen eller vad de var som inte ville lämna restaurangen när klockan slagit tio började småtjafsa lite med mig mot slutet och allt slutade med "ha inte så mycket attityd Lisa". då ville jag bara putta ut dom genom dörren och låsa efter för dom orsakat mig massa onödig stress. men jag sa bara "just nu har jag bara så mycket attityd som jag tror det behövs för att ni ska dra så jag kan få låsa min dörr". han stirrade på mig och sen gick han.
jag fick vara med i en liten omröstning som gällde vilken mobil Magged skulle välja av två olika. var ett självklart val och jag fick alldeles ont i magen när jag pekade på den fina samsungen som låg där.. som jag har velat ha i 1-2 månader nu.. men det gjorde mig lite lyckligare sen när jag fick hålla i den och knappa runt i menyn och insåg att nu när jag faktiskt har sett hur fin den är i verkligheten... - så kan jag köpa den :)  hihi.
nu är det slut på kvällsfilosofi, för nu ska jag sova och sen upp och jobba igen!

tingalingaling


Lyckorus

jag är alldeles salig efter igår. eftersom jag inte kan utmärka mig som den smartaste personen på jorden precis (jag tog inte med min kamera igår - VARFÖR????) hur som helst. melissa.

i himlen, där befinner jag mig

jag kan helt seriöst dö nu. och ändå ha levt ett gutt liv. så känner jag nu. melissa hjälpte till att dra mig upp på fötter igen. det var bra, sjukt, galet och helt jävla underbart. underbart är rätt ord. imorgon ska jag stänga med lillfisen och sen. då jävlar hoppas jag på bilterapi.

säg ingenting till mig

jag är redo för melissa nu!!!
men regnet öser ner ute och jag funderar hur jag ska göra för att transportera mig själv bort till mamma utan att se förjävlig ut.................

mm-mmh

är snortrött, slår vad med mig själv just nu om att jag kommer somna under massagen. gör väl inte så mycket, bara jag inte dreglar? hahaha.
ikväll är det MELISSA! Kajsa, jag & Melissa! :D och några hundra till skulle jag tro.. men ändå! :D

imorgon börjar helvetet

hel-ve-te. jag kan inte gå rakt med ryggen nu utan att använda varenda liten bit av energi jag har i kroppen. gjorde något på körlektionen som resulterade i att jag gick som jag var 80bast efteråt. jag tog tummen ur röven och bokade massage imorgon. hoppas bara jag hittar dit. jag längtar iallafall.
:)

rubrik blablabla

före

efter



är helnöjd med mitt hår :) jag är ju en riktig puma ;)
sitter just nu på min röv och gör NADA och har planer på att fortsätta min kväll precis-just-så. nu ska jag kolla vidare på greys och njuta av livet.

helt ok

HELT okej att jag får 2000kr för två dagars jävligt roligt arbete. invigningshelgen på draken. fan va nice det känns, har ingen aning om vad nsp kommer att ge mig, men det känns relativt bra just nu ändå :)
min syster har löss. jag har isolerat mig från henne dom senaste dagarna och jag inbillar mig att mina armar kliar för det är löss - och inte på grund av min torra hud. eller att mina fötter kliar för det är löss - inte för dom har somnat.
nu ska jag fräscha upp mig och sen ska jag iväg och göra lite förändringar med mitt hår :) later!

snuff

jag hade gjort vad som helst - just nu - för att någon skulle spatsera hit med en liten snus.

bort-från-hemmet-längtan

jag försöker oftast hålla god min när jag är hemma. är det något som bekymrar mig visar jag det aldrig. visst händer det att jag tar ut känslor på fel personer ibland, men det slutar oftast inte speciellt allvarligt. lite sura miner men inte bråk. oftast.

nu har jag nog satt mig i skiten dock. för första gången på veckor har jag tröttnat på att mamma ältar saker om och om och om igen. vi satt och åt middag. hon ojjar sig över att tv-kanalerna på ovanvåningen inte funkar som dom ska och detta blev helt plötsligt något bland det jobbigaste just nu. hon suckar och säger att innan kunde hon iallafall fått hjälp av pojkvännen men oj vad jobbigt det är nu. *pik att jag ska hjälpa henne* jag frågar henne varför hon inte ringer kundtjänst? hon säger återigen att pojkvännen hade hjälpt henne osv osv. jag fick till slut nog och utbrast i något som lät ungefär såhär "Men han hjälpte ju aldrig dig ändå?" dessa sex orden bildade tydligen en mening som blev extremt jobbig att hantera.

jag sa inget mer, fastän jag hade fler meningar beredda att lämna munnen. släpp det. släpp det och gå vidare vill jag bara säga. men det kan jag inte.

jag kan ta den oförtjänta skiten och gnället jag får för att hon går runt och är ledsen och trött. men jag tål inte hur mycket som helst.

nu ska jag återgå till Matilda, Jenny, Brett & Churinga.


På fredag blir det Melissa, Kajsa, Vin & en jävla massa skönsång!

kenny kenny kenny boy

NU MÅSTE VI DRA

coold

suck. jag är förkyld. som fan också. kul!
nu blir det jobb

bankrutt

usch vad det är dyrt att lära sig köra bil. är helt bankrutt nu... som tur är min pappa så fin och låter mig ta delar av det från mina sparpengar, så ska bort till honom i helgen och brumbrumma och dessutom föra över pengar. hohee.

i helgen blir det 25års fest hos gurra från gamla bk. och imorgon blir det vin-drickar-kväll-med-lillfisen! alltså ser min helg riktigt lovande ut :)

jobbade till åtta idag och sen hängde jag med oggie och matte i två timmar, hade riktigt roligt. vet inte om det var för att jag var på trött-roligt humör eller om dom faktiskt är så roliga ;) haha!

nu ska jag försöka komma i säng så jag kan städa mitt rum lite så de inte ser ut som FAN imorgon. ser ut som om en bomb har smällt där, hänger typ kläder på min enda tavla och på bokhyllan. fråga mig inte hur dom kom dit.
får mer och mer energi tillbaka och nu känner jag bara; "so what if it hurts me??" har varit mer om värre och nu jävlar ska jag få jobba lite.

puttputtputt

sån här liten fisbil ska jag ha när jag väl har skaffat mig mitt körkort.
lånad från blocket.se
funderar på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska kolla tv för
en gångs skull. FAN DET ÄR GREYS NU! hejdå

paper planes

då kom jag precis hem, nu sitter jag i ett virrvarr av tankar men just nu orkar jag inte lägga ner någon större energi på dom. jag har haft det bra idag. fick till och med två timmars kvalitetstid med lillfis på jobb, betalt för att umgås är inte fel. ja tack. på vägen hem avslutade vi med bilterapi och en extra körtur för att få skriksjunga lite, det var härligt. nu mår jag bra. nu ska jag bli trött också! imorgon blir det körskola och sen jobb, just nu känns det inte så tungt.

men alla dessa tankar

ADJÖ

I'll be there

hatar att vakna på morgonen och önska att det man drömde precis vad sant och sen somna om för man vill drömma vidare. när man vaknar senare så minns man inte vad det var som var så fint med drömmen. äsch.

sitter och kollar på oth nu, ska ut och gå en sväng senare. ska upp till mamma och kolla om jag fått något kul med posten också.

bottenskrap.

I'm terrified

jag hade min chans i femte klass.
jag tänker alldeles för mycket. min hjärna har fått fnatt nu.

lägger nog ner det projekt jag så länge velat ta tag i

nu måste vi dra

lång dag, och klockan är bara fyra. jag gick upp vid halv nio, åkte in till malmö och träffade mamma på stortorget. gick en liten sväng innan vi hade tid hos optikern, min syn har förbättrats på ena ögat, va hände där? hur som helst körde hon mig till värnhem sen, där jag tog bussen ut till jobbet för att fördriva de tre timmarna som jag hade ledigt innan min körlektion. stod där och snackade med de andra när mackan kommer fram "LISA VET DU VAD SOM ÄR SJUKT?!?" njaaaee, svarar jag och sen förklarar han att Johan Glans står i kassan och beställer, och vi pratade om typ samma situation här om dagen så ja, det var väl lite galet.

sen bar det av till stan igen och jag fördrev fem minuter inne på triangeln-bk't. fick ett lite trevligare välkomnande idag än igår iallafall. sen hade jag körlektion och min lärare och jag hade tävling i vem som först såg fem brevlådor i rad (missade man en fick man börja om på noll igen), och jag vann. he. sen var det tävling om vem som såg flest polisbilar. som slutade oavgjort. är dessutom skyldig micke två whoppers för mina två motorstopp. måste lägga av med det där alltså.

nu är jag hemma och funderar på hur jag ska fördriva de kvarvarande timmarna på detta dygnet. ska nog komma på något!

dooh

gick bra igårkväll trots att det förmodligen var det sämst planerade bk-restaurang jag någonsin sett. idag jobbar jag inte tack och lov, men ska till optikern om ett tag, sen hänga på jobb innan jag har körlektion halv två.
kollade precis i min kalender. damn I'm stupid. jag ska stänga imorgon, och på onsdag har jag körlektion.... 9 på morgonen. det blir spännande, minst sagt. som om inte det var nog så ska jag jobba i åtta timmar efter körlektionen också.. ska ta med mig en madrass och lägga mig uppe i teknikrummet på min lunch </3

som jag förtjänar

jag mår inte helt okej. mitt huvud väger hundra kilo och mina ben ska vi inte ens prata om. huvudvärken är på ingång och jag hade bara velat sova hela dagen men vet du vad? jag ska jobba ikväll. det blir skoj. robban och kajjan, haha. kajsa-delen är kul men robban... nja

"nu kommer det att sticka till..."

.. och sen så stack det. jag tog sprutan mot grissjukan igår. jobbade först 4,5 timme sen åkte jag och tog sprutan, åkte tillbaka och jobbade fyra timmar till. kan säga att jag var rätt-så-slut i hela kroppen. jag kommer inte iväg från jobbet förrän fem över nio, så jag springer allt vad jag kan för att hinna med bussen samtidigt som jag bekymrar mig över att jag inte hade några snus kvar men inte hann köpa på vägen. jag kommer till ett övergångsställe och bussen svänger förbi mig och jag vet att busschauffören såg mig! men nejdå, då skulle han köra förbi mig ändå. jag fick helt seriöst tårar i ögonen av trötthet när jag inte ens kunde få hinna med bussen..
som om detta var nog :)

till slut hamnar jag på en buss efter en lång väntan i regnet, sitter på värnhem en halvtimme och väntar på min andra buss. när bussen väl kommer har den jävla chauffören mage att säga "men din biljett gick ut för en kvart sen" skojar du med mig?

jag kan inte hjälpa att bussen inte stannade och är så dåligt synkade, jag tänkte fan inte betala en gång till. så de gjorde jag inte. sen kom jag iallafall till åkarp och fick träffa sara och de andra tjejerna :) sen blev det en lång promenad hem, tittade inom pojkarna på gatan och sen - slutligen - var jag hemma i min varma och sköna säng.

vaccination

alla runt mig har fått kallelse till vaccination. jag har inte fått en. men problemet är nog det att; eftersom jag är 18 "borde" jag ingå i skol-gruppen (som får kallelse via sin skola), men eftersom jag redan tagit studenten har jag - såklart - inte fått någon kallelse. jag ingår inte heller i 19-29gruppen efter som jag - uppenbarligen - inte är så gammal än. det suger lite, eftersom jag vill ta den. eller typ måste i ren solidaritet mot mina arbetskollegor. har ingen aning om hur jag ska gå tillväga nu. får väl ringa vårdcentralen eller något

sitter och..

..funderar på vad jag ska ge alla i julklapp. känner att stressen redan har fyllt hela min kropp med ångest. jag har nog aldrig varit så här sen med att börja fundera ut grejjer, och för den delen inte ens vara halvklar. har nog aldrig handlat en enda julklapp i december-månad. och som det ser ut nu kommer jag jobba livet ur mig så jag känner att jag nog har jävlar i det bråttom.

ångestframkallande grej nummer 2; är att jag jobbar 9-17 på min lillasysters 10års dag och jag inte har en blekaste aning om hur jag ska bli av med den tiden. suck. livet är inte lätt.

hade nog för höga förväntningar av min körlektion idag, eller så sög jag. var iallafall inte så nöjd efteråt. jag ska nog inte ha körkort, det är nog inte meningen.

nu ska jag kolla på greys

brum brum

till imorgon ska jag kunna vartenda ett av alla vägmärkena.
snacka om att ha press på sig. visste att jag borde kollat igenom de där häftet lite oftare. fick köra på motorväg idag, och landsväg. och tvärbromsa. ball faktiskt. har spenderat de senaste två timmarna med att titta på filmer från barndomen med min lillasyster och suttit och garvat åt hur cool man tyckte man var men hur töntigt allt var egentligen. spinn och stepp uppvisningen var nog roligast. jag gör fel mitt i allt och stannar upp, sen helt plötsligt dyker elin (tror jag iallafall) upp i nästa låt och då garvade jag ännu mer, men det var inte slut än. i sista låten är lilla bajsa med, hur fint som helst och där retades ett nytt skratt sig fram. nu ska jag duscha

even if the sky is falling down

jobbade idag, rätt så dryg dag, inte speciellt mycket att göra. på min paus mellan ett och fem satt jag först och pratade lite med magged, elin och pernilla som hade med sin söta unge :D! sen kom bff och förstörde min lycka och det blev en (onekligen) awkward timme där på bk. bakom ryggen på bff satt elin och mackan bokstavligt talat och skrattade åt mig, jag såg väl missnöjd ut med min situation skulle jag tro. som om det inte var nog, trodde mackan att bff var min pojkvän? då sa jag bara HEEEEELLL NO!

jag vill bli trött

jaha, varför kan jag inte bara få sova nu då? jag har varit trött och seg hela dagen och när jag väl vill sova så går det inte. förmodligen för att jag har degat hela dagen och inte ansträngt mig särskilt mycket. så efter två timmars försök till att sova slog jag på datorn igen, bff (ja du fattar vem bajsa) skrev såklart till mig sekunden jag loggade in på msn. kallprat ledde till snack om morgondagen, snack om morgondagen ledde till att jag sa att jag var ledig mellan 13 och 17 och där emellan skulle hänga på coop, snack om att vara ledig i fyra timmar ledde till att han sa att han kunde hämta mig och så kunde vi hitta på något, det snacket gjorde att jag hamnade i en otroligt obekväm situation som jag inte visste hur jag skulle ta mig ur. inga ursäkter lät bra nog så japp. imorgon ska jag hänga med bff i fyra timmar. vad. i. helvete. ska. vi. hitta. på.

kunde jag inte bara somnat när jag gick och la mig? suck

bitterfitta

jag är så jävla trött. och grinig. det blir inte bättre av att jag inte får en enda stunds lugn och ro i detta huset. gör ett försök till att ligga och dega på soffan, fem minuter senare kommer mamma och ber mig (läs: kräver) att gå och handla lök och öl (?). det tog mig en enorm summa kraft att ens orka slänga ner benen från soffan och masa mig in på mitt rum. inte nog med det. sen får jag skit för att "NÅGON har tagit av locket till tvättkorgen utan att sätta på det igen". inte jag. men ändå var det mitt fel.

SOM OM JAG INTE VAR GRINIG NOG. får jag nu inte vara på mitt rum ens, för där sitter mamma och pratar i telefon. och när jag gick in precis viftade hon bort mig med handen, så inte ens i mitt rum, får jag vara.

jag älskar min mamma. men jag orkar inte vara någon dr phil här hemma. och varför kan inte jag få vara lite grinig ibland? SNÄLLA KOM BARA UT FRÅN MITT RUM SÅ JAG KAN FÅ LÄGGA MIG I MIN SÄNG TACK!


draken

efter 9 dagar i rad på draken har jag en dag ledig. jag vaknade precis och är mojsig i huvet. fick ett sms för en kvart sen men att resa mig ur soffan för att gå och kolla vem det var i från känns som årets ansträngning. jag är hungrig men orkar inte resa mig. och bara tanken av att jag ska promenera ända bort till pappa sen för att lämna fars-dag-present känns oerhört jobbigt. nu ska jag ta tag i livet!

gjutet

trots det faktum att jag nu har jobbat 7 dagar i rad och dessutom har två jobb-dagar kvar framför mig innan jag har en (!!) dag ledigt, är jag hur glad och nöjd som helst med livet. det flyter på bra och jag gör i och för sig inte så mycket mer än att jobba, sova och äta. umgås med lite vänner om jag har tur. men vad gör det när vi har världens bästa bk-crew (forna triangel-trion) på draken, som kanske till och med fulländas inom kort med tillskott av shitbreak (som han själv kallat sig). det blir inget annat än bra. är så fruktansvärt rastlös så ska göra en såndär fin liten lista över vad jag har framför mig i dagarna.

fredag: stängning med bajsa

lördag: stängning med bajsa

söndag: då ligger jag i sängen hela dagen

måndag: jobba 9-13 + 17-21, tar med datorn till jobbet och kollar film <3

tisdag: körlektion 8.30, efter det ska jag på massage 10.15. GJUTET

onsdag: körlektion 9.15 och sen jobba 12-20

torsdag: jobb 9-17

fredag: sara kommer till la suède och jag jobbar 11-20

lördag: jobbar 9-17 men kan FÖRHOPPNINGSVIS fisa mig till att få jobba bara 12-17 typ

nu känner jag mig lagom färdig i fingrarna och det kryper i benen på mig. JAG VILL GÖRA NÅGOT. men alla vägrar svara i sina telefoner. hello, pick it up maaaan


(tillägg)

Rygg- och vibrationsmassage med en uppiggande eterisk olja samt djuprengöring i ansikte med borstapparat, muskelstimulering/ansiktsmassage, stärkande mask samt creme.

mmm-mh. detta är vad jag ska få vara med om på tisdag. hehehe

flyt

hade sånt jävla flyt att jag blev hämtad efter stängningen både igår och idag! jag är bra på att muta.. hehe..

stängningen ikväll var så jävla ball, kände mig som 5-6år när jag kutade runt och babblade i headsetet och skojade. att stå och säga saker som "fan va snygg han i kassan är... ta hans nummer när du ändå tar hans beställning..." låter inte så jäkla kul, men helvete vad jag garvade när zainab i kassan knappt kunde hålla tillbaka skrattet. Eller när Ahmed eller Amad eller vad han heter blev irriterad på mig och elin när vi stod och kritiserade hans städning via head-setet.  nej, fyfan vad kul jag hade. och imorgon jobbar jag till tio med både elin och bajsa där, och det blir inget annat än gjutet!!! godnatt godnatt

suck

jag orkar inte. jag känner verkligen inte för att stänga tisdag & onsdag. huvudanledningen är att det känns omöjligt att ta mig hem där ute ifrån. halv ett på natten ute i ödemarken är inget ställe jag vill vara på. får se till att ta körkort illa kvickt så jag slipper tigga skjuts av alla. visserligen är jag körd de närmsta dagarna, blir väl att ta taxi eller något..

oggie promenerade i regnet genom hela åkarp för att titta film med mig. fint :> nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. ska jobba mer på min hemfärd imorgon...

kort och intensivt

jobbade 1,5 timme idag. jättelönt. jag skulle från början vara ledig. sen skulle jag "komma in vid elva-halv tolv" och hade ingen aning om när jag skulle sluta. jag kommer alldeles för tidigt till jobb och det visar sig att jag skulle sluta fem. hel-ve-te. pappa ville ju att jag skulle hämta min lillasyster från skolan, för ingen annan kunde göra det och annars var hon stuck. så jag trixar och fixar och sen slutar allt med att jag bara ska jobba till ett. jobbar från halv tolv till ett och gav allt jag kunde. känner mig inte helt hundra på bordet än, men det är sånt som kommer. nu fryser jag som en finne i ett isbad och sitter och glor på tv. borde städa mitt rum. borde packa mina grejjer. borde tänka ut hur jag ska ta mig hem efter mina stängningar i veckan..

when i come around

är helt färdig nu. orkar knappt röra en muskel och är stel som en gravid pansarvagn i ryggen. ska jobba några timmar imorgon och får göra alla mina ärenden över telefon, wiho. mr viktigpetter. sen ska jag hämta söstra mi och förhoppningsvis orka städa mitt rum för de ser ut som f-a-n.

trötttt

är seg i hela huvet. drömde massa mardrömmar inatt och har frusit ömsom svettats. jättemys. nu är jag iallafall vaken och redo för jobb, typ. nio timmar är inte riktigt vad jag känner för idag, men å andra sidan är jag ledig imorgon, praktiskt taget. måste gå till banken, måste boka körlektioner, osv. SITTER OCH HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT PAPPA SKA KÖRA MIG TILL JOBBET NU!

RSS 2.0