soldag

godmorgon (har inte vaknat mentalt förrän nu)
gick upp åtta i morse, tvingade upp mig själv rättare sagt, och gick upp och sjöng en trudelutt för mamsen som fyller år idag. congrats! sen åt vi mysfrukost och hon öppnade paket, sen gick jag och la mig igen och sov nån timme. (skönt) sen drog alla flickorna till stan och så gick vi runt lite, alla fick något inhandlat utom jag. men mamma köpte något till mig, som jag inte vet vad det är. men skulle jag gissa så är det väl till studenten, i och med att jag inte fyller år och det inte finns någon annan rimlig anledning till att köpa något till mig på hennes egen födelsedag? haha. anyway. jag fick smått panik idag när jag tänkte efter och insåg att det är 1,5 vecka till balen och jag är inte brun nog än! gah. haha.

sen när jag skulle visa en video för mamma och anders, så lät min dator som en morrande hund ungefär, och då fick jag höra från anders att hårddisken snart crashar när den låter så. ja och det känns ju awesome i och med att jag har bilder på datorn sen i november, eftersom dvd-enheten inte funkar så jag inte kunnat spara över alla bilder. ska dock få låna hans hårddisk så länge så jag har backup när den väl lägger av, och sen ska jag köpa mig en mac-dator för mina sparpengar. detta duger fan inte haha.

nu ska jag återgå till matlagning och ignorerande av mitt knä som jag har muskelryckningar i. min kusin har dessutom färgat håret brunt och han är smokin hot nu, även om han bara är.. 12? min sis ska också färga håret imorgon, brunt! DET BLIR AV. hon kommer bli skitsnygg


31

glömde nästan bort det. IDAG ÄR DET EXAKT EN MÅNAD KVAR
inte till vad som helst, utan till sol och bad och fest med fem underbara
tjejer. det ska bli awsome och det är bäst zante-borna aktar er,
för snart kommer vi :)

la soleil

jag har blivit en solavgudare helt plötsligt. även om jag fortfarande gillar skuggan så har jag inte så mycket emot solen faktiskt, jag börjar få lite färg :) skönt ju.

igår kom amanda hit och vi kollade på gossip girl, drog sen och träffade oggie tim och kim som spelade krocket, sen stack jag och klittan hem igen och fortsatte kolla på gossip girl aha :)

och sen har jag hjälpt pappa vaxa båten idag, jävla jobb! svettigt som fan, speciellt när solen lyser som in i helvete. MAN. hur som helst ska jag nog lägga mig framför tvn en stund nu, är rätt seg efter allt slit eehee..

btw är jag glad för mr mumma skrev igår för att säga hejdå, gjorde mig lite rörd. But I'm not getting my hopes up. puss


underbar dag

hello

började skoldagen vid halv tolv med att ha ett svenska-prov med halva klassen, där vi alla fick hjälpas åt och lämna in ett gemensamt resultat. vi fick alla rätt sa vår lärare som satt och lyssnade på oss. sen fick vi sluta och hade håla fram till halv tre, spenderade halva den tiden i stadsparken med mandy och sen gick vi och köpte snus och satte oss på skolgården.

sen hade vi naturkunskap där inget vettigt hände och sen drog jag till tåget. träffade sebbe på tågstationen som skulle till oggie så jag hängde på (nej kristin, jag ljög för mami&papi om vart jag skulle och jag har fett dåligt samvete nu). ogsår bjöd mig på en hamburgare på kiosken där vi också mötte thompa, sen stack vi till gröningen vid svanetorp och lirade krocket. det var kul förutom att jag var sämst och kom sist varenda jävla gång. men va gör de om hundra år


det är fan bal om 15 dagar och student om 22 och zakynthos om 33


i'm done!

Tjenixzen

idag hade jag filosofiprov, gick nog bättre än jag trodde faktiskt. snackade med min religions-lärare om betyg och mitt är säkrat så jag kan bara sitta och glo på dom sista lektionerna och sen skriva ig på provet vi ska ha, de spelar ingen roll. ehe. så det jag har kvar nu är ett naturarbete som ska redovisas sen är det finito. tycker det känns awesome att jag inte har mer plugg att köra slut mig på. nu kan jag börja ladda inför bal- och studentveckorna. SWEET



awesome, awesome, score

jag fick ett mail av min lärare i psykologi, där jag, rebecca, amanda och jenny fick mvg.
omdömet:

*Tourettes syndrom - Jenny, Lisa, Amanda & Rebecca MVG*

Presentation

-Väl strukturerad redovisning, med en bra PowerPoint.

-Tydlig inledning & avslutning

-Filmklippen borde legat först och inte sist i redovisningen

-Ni upplevs som engagerade i ämnet vilket ni lyckas sprida till klassen

-Ni känns som samspelta i gruppen och det märks att ni har jobbat tillsammans med att förbereda presentationen

-Alla i gruppen talar tydligt, ledigt och i ett lagom tempo.

Innehåll
-Ni är mycket  väl inlästa på ämnet och anpassar det bra till
klassen (undviker onödiga fakta och fokusera på det väsentliga utan att det blir ytligt)
-Ni visar att ni kan besvara frågor från klassen


gotta love it, detta lyfte hela min eftermiddag! och på söndag ska jag på en fotografering för neverstores skivomslag, vilket också ska bli kul. känns som allt går min väg nu. och jag gillar det! nu måste jag välja ut kläder som jag ska ha på mig ikväll, lär ta en evighet.. haha. ska på 18årsfest hos sporre-twinsen och det blir najs, nu måste jag packa grejjerna och välja kläder som sagt! ciao



söt syster och söt låtsassyster


ska sluta tjata

ska sluta tjata om hur trött jag är på skolan och hur skönt det ska bli att ta studenten. tror alla har fattat det nu och fick en kommentar idag " ja jag vet, du har sagt det sådär 5 gånger om dagen i 6 veckor nu" . fuck my ass vaaa. du ville ju ha de lite mer wild and crazy. blä på dig, jag ska avstå från dig nu så gott det går. ehehe.

mess

åh det känns som jag svävar på rosa moln och att allt snurrar runt. jag är sjukt yr och febervarm, har inte tid att vara sjuk dock så jag får lägga mig tidigt ikväll, ehe. brukar ju gå så bra!

ska lägga mig i soffan och titta på sex and the city när jag får tummarna loss att resa mig från sängen, känns som världens ansträngning just nu.

blev körd hem från lund idag av josh som kirrat sitt körkort, fettttt ju. sen somnade jag typ direkt, och sov från halv ett till lite över fem. det var inte lite skönt! nu är jag ännu tröttare dock och har lite ont i magen. ehehe


om exakt 3 veckor sitter jag på af och äter middag med alla mina treor från skolan, för då är det bal! och om 4 veckor exakt sitter jag i mammas trädgård och minglar med mina släktingar och jobbkompisar och vänner. DÅ ÄR DET STUDENT. fucking awesome


kli kli kli

min näsa kliar som fan, och det kliar nästan ännu mer när jag skrev det där precis. suck. jag försov mig idag, skulle vakna lite över halv sju, min klocka ringde inte och mamma väckte mig fem över åtta. yay party. så de pajjade min morgon typ, men sen insåg jag att de inte var lönt att stressa eftersom nästa lektion börjar 11.15, så jag kan lika gärna ta de lugnt. jag har sjukt tråkigt dock.

de snurrar i min skalle, och inte för att jag är full.

enormt cool tröja







drumline



något av det bästa och sjukaste jag har sett. trodde det skulle vara någon lame
ass movie först men nu vill jag fan lära mig spela trummor sådär. insaaaaaane.

och det gör ju ingenting att det finns snygga killar i filmen :) ehe.

crazy

jag fick min skoltröja idag, rätt passande eftersom det är en månad till studenten och allt. stack till pappa en stund innan och satt och pratade lite med patric och madeleine och papi när dom åt, sen skulle jag cykla iväg och patric hann langa iväg ett sms om att jag skulle lägga en snus i hans sko. hahah! så de gjorde jag. nu kollar jag på tv och chillar, jag börjar halv tolv imorn. skönt.


update: jag är fortfarande kär. i fel person, obviously.


Say I don't care

Hellu

jag har blivit riktigt bra på att sova länge. jag minns för 1 år sen typ, när jag automatiskt vaknade 9-10 varje morgon och inte kunde somna om. hur som helst. idag ska jag ägna hela dagen åt att plugga skulle jag tro, ska sitta och kladda på min uppsats ute i solen en stund, och sen skriva in den på datorn, jävligt onödigt egentligen, men bra både för att jag får sitta i solen och för att jag kan dubbelkolla/ändra massa grejjer när jag skriver in det sen. wuhu.

jag blev rätt lättad när jag kollade vad jag har kvar dock, visserligen missade jag en del när jag var sjuk nu i veckan,
en redovisning, men de kanske jag får chans att ta igen på fredag :) har en redovisning imorgon, och sen inlämning på tisdag, och kanske redovisning på fredag.

sen veckan efter det, så är de lugnt, vi ska till carlsberg med skolan, och sen är de kristihimmelfärdslov, sen har jag ett prov i svenska. och jag skulle ha ett i natur, vet inte om det blir och isåfall när det blir.

det var lite stressande ändå insåg jag. SNART ÄR DET ÖVER. Idag är det exakt en månad till min student!! wuhu.





soff slash tv-kur

jag mår illa idag. vilket är halvkul, skulle med amanda till ystad egentligen och kolla raggarbilar. men det blir inte så. jag får ligga i soffan och kurera mig framför tvn och försöka plugga lite emellanåt, lite senare ska jag åka in och titta en snabbis på när linnea spatserar i sin balklänning om jag orkar :)

peace and love

förlåt amanda, i'll make it up to you.


finaste amanda

du e sötast lisa fisa
och fuck M
du behöver en kille med stake
namnet M låter som de ska va värsta superman till kille
men noooope.
denna grabb kan ju inte ens hantera tjejer. shit.
han e inte ens värd dig. du ska inte gå ner dig. finns bättre killar ute i världen.
du e bara barnet än du vet ;) snart kommer du hitta en MAN inte en lite pojke som M.
kanske om några år har han mognat.. till och med fått  lite fjun till könshår. i dunno.
man ska inte behöva ta för mycke skit.
visst jag vet du tycker om honom sjukt sjukt sjukt mycket. men som vän måste jag faktiskt sätta ner foten och säga nej.
du vet.. de står skrivet i det osynliga kontraktet. jag får göra allt för att du ska må bra, och en viss person gör dig det motsatta. visst du kanske mår bra av att få honom. men man ska inte behöva ansträna sig för mycket för att en kille ska inse hur bra man är. Du är en skjukt bra tjej och M är en idiot som inte inser det. frågan är hur fan han kan va så fucking blind?? Vill du ha honom ... så ska han fan kräla på marken för dig innan du börjar jobba på de. okej? :P
eller helt enkelt bara strunta i honom även om de e svårt och fokusera på att hitta en annan grabb. Man ska inte fasta i något dåligt.
 
tänk inte på hur mycket du vill ha honom eller hur mycke du tycker om honom och allt bra. tänk dåliga tankar om honom... vad han e dålig på.. och tankar som får dig att hata honom. fuck honom lisa. inte bokstavligt. utan strunta i den jävla idioten som inte inser hur bra och vacker min bästa vän är.
 
puss på dig min sötnos




(censurerar namnet på honom :) mest för att jag inte vet vem som läser detta). jag har världens finaste vän och du anar inte hur mycket du lyckades muntra upp mig. <3

thank god it's friday

skönt med fredag! inte för att jag har haft en allt för stressig vecka, men ändå.
gick och blev sjuk i tisdags någon gång, och de blir inte bättre. super
oskar blev akutopererad inatt, får mig att känna mig mycket tryggare, han är
åtminstonde på rätt ställe om något händer, trots att ingenting får hända.

idag ska jag jobba, 13-17, skön tid och jag känner att jag måste engagera mig
mer nu och ta fler tider så att jag kan slösa i sommar, haha. igår betalades
resan iallafall, trots att det klyddade fram och tillbaka eftersom flera personer
betalade olika summor som var helt knasiga haha, gick att fixa iallafall och nu
bör det stämma. tror jag iallafall, hoppas jag iallafall. haha.

jag är lite yr i bollen


nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för jobb.

fail

. föräldrar som bråkar .
. klydd med resan .
. klydd med pojke .

det är inte kul nu


neeej!

planen för imorgon var att åka på spontan-skåneresa, persson jag och oggie. allt rullade på bra med planerna tills oggies hals började blöda igen :/ så han åkte in till akuten och jag satt kvar hemma hos honom med tim och emil. han smsade mig nyss och skrev att han blev inlagd på sjukan igen.. tycker så in i helvetes synd om min humuhumunukunukuapua <3


perfekt

gud jobbade övertid på dig. du är perfekt.


what?

Godmorgon

varfan tog sommaren vägen? dom två senaste dagarna har vädret sugit röv ju. och enligt smhi ska det inte bli sol förrän i helgen igen, och inte ens varm sol. utan bara lite fjuttig sol på 12 grader. man blir lite bortskämd när det har varit så fint väder och sen ger bara vädret upp, haha.

jag har pluggat så min hjärna ryker nu, och för en gångs skull tror jag att jag faktiskt (!) har lärt mig något. vilket känns rätt bra. ska åka in till lund vid tolv och möta amanda och äta på mikai. jag är sämst på att äta skolmat, har blivit bortskämd där med.

insåg igår att jag måste spara hela min lön + studiebidrag nu i maj, till resan. haha vilket suger för jag är sämst på att spara, men det är antingen det eller leva pank på zakynthos och det är inte kul för varken mig eller tjejerna. haha.

men de suger, japp de gör det.



vill ha sommar och sol.


freckels


fräknar.


bulldog?


objektiv

the boy does nothing


akAkAK

Hej!
har suttit sen halv fem typ och pluggat tills nu, känner mig nöjd med mig själv och min enorma insats som var så mycket bättre än den vanliga energin jag brukar lägga på sånt här crapshit. jag har nu läst 50-60 sidor och antecknat massa till dom också. kan vara så att energin kommer tillbaka när jag inser att jag faktiskt bara har 15 skoldagar kvar och 4 redovisningar, 3 prov och en inlämning. okej vem försöker jag lura. jag vill döda mig själv, allt detta på 15 dagar är bara sjukt. men det sköna är att efter imorgon har jag ett arbete att skriva, och sen två prov kvar om 3veckor typ, vilket känns underbart. lite alone-time ska bli skönt!

nu ska jag äta pappas mums-rätt. typ kyckling i ett bad av spenat och grädde (låter inte som något att hurra för men det är sjukt gott.) pasta till det och allt med pasta går ner. igår åt jag btw den godaste lasagnen någonsin hemma hos amanda. jag blev brutalt hungrig nu. ENORMT.


puss

När botten är nådd har man iallafall fast mark under fötterna

Jag samlar på mig bra citat. Det som finns i rubriken hittade jag i sälen.

Hur som helst. Jag var inte i skolan idag heller, orkade delvis inte och delvis är jag sjuk. Förkyld som fan, tack amanda för du hade öppet fönster inatt <3 haha. skååwja.

jag sitter och läser aktiekunskap, känner att jag faktiskt har gjort vettiga grejjer idag. Jag och amanda lyckades fixa ihop drygt 3 sidor (eller var det 4?) till vårt psykologi arbete, vilket snart är klart. skönt. såg igår också att det ska redovisas också, yay skit kul att man har vetat det. haha! känner mig sjukt stressad över allt, är bara 15 skoldagar kvar och jag har sjukt mycket kvar att göra.

Imorgon har jag först redovisning i turism&resor, sen har jag aktiekunskapsprov och sen svenska redovisning, eller om det är i en annan ordning. jag vet inte! pallar inte tänka iallafall. har för mycket i hjärnan för att få plats med mer känns det som. och så fort morgondagen är över ska jag börja på mitt svenska-arbete så jag slipper stressa med det och kan ha kul i helgen. ska till ystad med amanda och kolla på bilar (?) tror jag det var. raggarbilar.

jag måste läsa mer om aktier och bajs nu, jag orkar inte men jag måste. life sux ibland men "När botten är nådd har man iallafall fast mark under fötterna"



för lite tid



ikväll ska jag sova hos min fruga. känner att jag har för lite tid för allt jag vill
hinna med. hade velat vara mer med min familj, mina systrar, med amanda,
med alla fem flickorna och med alla andra åkarp-are, med rulle osvosvosv
jag hinner inte bara, men nu ska jag ta tag i skolan, och sen när skolan är
över har jag hur mycket tid som helst att göra roliga saker!!! :D pusss

YES!

 +

Fick precis svar från min lärare jag mailade innan idag, om carlsberg.
Dom har bytt dag!! jag är så lättad, nu kan jag göra bådeoch..

note:
jag är så injured. jag har fyra blåsor på fötterna efter mina nya skor, som jag
envisades att använda fast jag fick blåsorna. trodde mina fötter skulle bli härdade
men nej, jag fick sår istället. jag har också lyckats skrapa upp hälen på min
systers cykel-pedal, när jag skulle cykla med den bredvid mig och hämta henne
på skolan, för att vara snäll. sen när straffar gud mig för att vara snäll?
jag har också rivmärken på kroppen, inte sex nej, jag sprang i bikini och hämtade
en boll under en gran. DONT TRY THIS AT HOME


dilemma


jag har ett dilemma. nästa tisdag, ska vår marknadsföringsgrupp till danmark
och gå på studiebesök på carlsberg. med provsmakning och allt skoj, jag har
bokstavligt talat längtat efter detta sen första gången jag hörde om att det var
något treorna fick göra, och nu när vi väl får göra det så visade det sig att...


min gammelmorbrors begravning är samma dag, och jag känner att jag borde
gå på begravningen, eftersom det aldrig kommer att hända igen. Å andra sidan
så var vi inte supertighta, även om jag har känt honom hela mitt liv och jag blev
ledsen och min helg förstördes av detta.

Men det svåra i det är att antingen går jag på begravningen och drar upp alla
känslor igen och är ledsen som fan den dagen + några dagar framöver, eller
så åker jag till carlsberg, har fett kul med min klass och super skallen av mig.

jag vet inte. jag vill dela på mig och gå på båda

bojkott

jag har spenderat de senaste 5 vakna timmarna i min säng framför tvn. en och annan visit i köket men mer än så har jag inte orkat. jag är trött i huvudet, trött i kroppen och jag mår illa. jag har hjälpt simon med ett arbete och har försökt plugga lite själv, ska snart ta tag i mitt liv och börja kolla på psykologin, svenska-redovisningen, turism-redovisningen och aktiekunskapen. som alla är inom loppet av två dagar. jag har pluggat lite redan och skickat in en punktlista till min svenskalärare, pluspoäng.

nu ska jag duscha och sen försöka ta tag i mitt liv



16 skoldagar till studenten. 29 dagar till balen. 36 dagar till studenten å 47 dagar till zakynthos.
ska bli så jävla skönt.


Life is a process. We are a process. The universe is a process.

Jag avskyr att vara kär, att inte kunna kontrollera sig själv som vanligt. jag avskyr att vara kär för att man beter sig som en idiot och för att man alltid på någon vänster lyckas såra sig själv eller personen i fråga som man är kär i. och jag tycker det suger, rakt av. visserligen beror nog mycket på att min gårdag+idag har sugit röv och att allt känns skit. jag kanske har pms. fast de har jag inte.

jag vill bara gömma mig under täcket och titta fram när det är juni


gravitation is not responsible for people falling in love


cockblock

Igår pajjades allt med M, totally. han är sur som fan på mig för något jag inte kan hjälpa, det är min "brors" fel, och jag är lite tjurig men inte överdriver arg haha. det är bara trist som fan, det kändes bra tills 02.34 igår. puss


PS. annars var kvällen hos linnea mysigt fram till allt knas med pappa + detta med M, så de suger. life goes on.


soft

igårkväll hängde jag i malmö, det var nice. blev medtvingad till oxie för att hämta öl och sen åka tillbaka till stan. var bråk hela kvällen om mitt jäger-halsband och det bråket slutade med näsblod och att jag fick en smäll också. jag kom iallafall hem med min vanliga halsduk, mitt jäger-halsband och patrics tröja. rätt schysst

en perfekt dag



Idag har det känts som en riktigt bra söndag. jag gick upp vid tio och började
nyktra till, tog en lättöl till frukost och sen cyklade jag till johanna och åt chips
och dippa till lunch. sen kom oskar och vi spelade uno och jag vann. jag är bra!
sen gick jag och johanna upp till elin och åt glass och satt och pratade lite :)
cyklade hem och storstädade mitt rum (har nog aldrig varit såhär fint)
och klippte gräsmattan åt pappa, det var kul men svettigt, fick motion iallafall.
har väl mått halvok hela dagen, men det var de värt. ikväll ska jag till malmö och
hänga med min plastbrossa och hans kompisar, sover väl över också meeebbbbi.

nu ska jag äta och ragga skjuts till malmö! puss

valborg var fruktansvärt bra på alla sätt och vis


ölfrukost hos elinor. det var sjukt mysigt och soft som fan


hängde i stadsparken med massa underbara människor


fortsatte dagen hemma hos johanna och insåg att jag var packad i över 16 timmar

starkt jobbat.

RSS 2.0