otur

mitt hjärta svider. bokstavligt talat, det gör ont.
min hals svider, som om knivar skar mig.
varför

snus sol och sonnysoft

 när min far kom hem från jobbet var det första han slängde ur sig "oh, jag är så arg!!!" jag tänkte, shit vad har jag nu gjort? sen lättade han mitt hjärta och sa att han inte var arg på mig, utan han hade haft inbrott i bilen idag och de hade snott hans väska, poor little daddy :( så jag ville vara hjälpsam och började dammsuga hela bilen och fick bort varenda glasbit och bilen blev fin och ren på köpet! inte helt fel? kanske borde ha inbrott oftare? inte det? nä? okej då.


nu sitter här i min fåtölj som luktar rök och myser med en snus i min käft. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, men jag hoppas att det blir nice. sitter och lyssnar på kill bill soundtracks nu så jag skriver i en rasande fart, men vem kan klaga, nicht ich. jag måste bort till mammas hus också och vattna blommor.



loveboat

TJAba

kom precis hem från Lomma, var ute med båten och gled med Kim Simon Chrille och Elin :> mysigt som fan. Allt gick bra idag, ingen dyna flög i och jag är happy as can be. Efter båtturen tog vi en glass på stiffes och sen cyklade vi hem och nu sitter jag här i mitt sönderstökiga rum som jag snart ska fixa till, sen ska jag packa väskan för imorn åker jag till mormors place och stannar till lördag :) puss


bye bye baby

Igår var jag på avskedsmiddag i Lund hos jullis, sorgligt att hon drar
redan på fredag :Y och nu ses vi inte på 10 månader, eller vad det är.
usch och tvi och blä. lite bilder från igår iallafall, underbar kväll.





fler bilder finnes på FB.


Idag ska jag till bo01 förmodligen med Linnea och Sara + några till?
Senare ikväll ska jag leka med Sebbe och vad vi hittar på får jag se.
Kör en update på det senare, pussinuss


strandväder

Äntligen är det fint väder igen! Börjar dagen med att glida ut med båten tror jag :> sen kanske in till stranden och hooka upp de andra, vi får väl se hur det artar sig.

Igårkväll var jag ute och åt middag med mina fina damer, på Kréol i malmö, maten var sjukt speciell men faktiskt underbart god också. Men efter några timmar på restaurangen beslöt jag mig för att bege mig hemåt istället för att dra ut som de andra skulle, känner inte för att bli haffad med falskleg när det bara är 5 månader och 8 dagar kvar till min 18års-dag. Jag kan överleva.

Men nu ska jag hoppa i shortsen och dra!
Hauuuudi

tisdag



Idag har jag varit hos optikern och blivit lyst i ögat av en strålkastare
sen åkte vi till min mammas jobb i vellinge och senare åkte vi vidare
till burgerking där vi käkade och sen bar det av hemåt där jag utförde
operation-städning på mitt rum och det blev rent som ett sjukhus
efter det drog jag hem till sara och elin och vi gjorde pannkakor och
tittade på the hills, alltså. ännu en trevlig dag, eller inte första halvan
men pannkaksdelen och sara-och-elin-delen <3

hammock oh sweet hammock

Ligger här och gosar i min hammock i trädgården, fåglarna kvittrar (inte direkt) och solen bländar mig. Nu känns det som om sommaren faktiskt är på väg tillbaka igen, tack du där uppe. Imorn bär det av till tosselilla -igen, denna gången med mamma+systrar+linnea. Sen hoppas jag att jag kan leka med cupecakebitch när jag är tillbaka igen. hehe.

puss på valfri plats
nu ska jag sussa

surströmming

pallar inte grejjen att min mamma är en sur-kärring.
SKÄRP DIG, det är meningen du ska vara vår förebild

manlig kvinna

kom precis hem från en grabbkväll med tv-spel och chips hos oggie. jag spelade fifa med matte simon och oggie och det var faktiskt kickass-kul! jag hade äcklig nybörjartur och spöade matte i första halvlek men spelade oavgjort och förlorade sen med 1poäng på straffarna. surt? nja lite, kände mig ändå grym för att vara min första gång. Sen gick det däremot utför och jag ägnade mig åt att vara kommentator istället för att spela, vilket ledde till att matte flydde från min sida för han blev rädd för mig. mörkrädd. men jag hade sjukt kul för mig själv och det slutade med att de trodde jag var full, och det var jag - av glädje.  nej småttingar, nu ska en annan lägga sig i sängen och läsa lite!

haudii

bib

Då är jag tillbaka i åkarp efter en promenad hem från Lund. För er som inte är skåningar så är det väl 1,5 mil tror jag. Anyway. Jag drog som sagt in för att leka med min bff - Rutger. Det var mysigt, vi hann med att gå en jävla runda i Lund och att fika på två ställen innan det var dags att säga adjö. Sen ringde jag upp amanda kvickt som attan och gick och mötte henne en stund, ett tag sen nu ju :>
sen var det dags att åka hem till åkarp, fast så fick jag ett ryck så jag gick hem istället för att ta bussen, även om det kanske hade varit mer soft med buss så kände jag mig grymt satsig, i och med att jag var ute och tränade i morse också. I'll keep up the good work.

men nu har ja käkat alldeles för mycket, känner mig spyfärdig och dan. Jag har massa magont så nu ska jag vila lite. Puss

alla medel är tillåtna, elleeer?

Frågan är alltid den, vem som man "får" träffa och vem som är "förbjudna".

Bästa vänners ex. är förbjudet område nummer ett, big no no där. Men bästa-vänners-kompisars-ex. hur okej är det? Hm, så länge man inte umgås med bästa-vännens-kompis så tycker jag det är fine iallafall.

Eller, det viktigaste är väl egentligen att ingen blir sårad i dramat.
Annars är alla medel tillåtna, enligt min åsikt.

Men v är alla olika.


ny dag nya tag

Är sjukt pigg idag, förmodligen för att jag vaknade vid nio och gick ut och powerwalkade i en halvtimme och sen dog på sängen men återuppstod i en mycket piggare form av mig själv. Så, ny dag nya tag jag ska börja gå varje morgon, och jag ska klara det denna gången.

kanske ska träffa rutgah och leka med honom idag, hoppas jag. för han avbokade igår och jag blev ombokad till idag och nu får han bannemej hålla det annars blir jag tjurig i hatten. annars händer det inte mycket i veckan tror jag, ska till tosselilla med mamma och systrarna och kanske linnea (?) på onsdag, annars ska jag kanske ut med båten och annars bara chilla med mina boys n' gaals.

ha en bra dag!





Be careful what you wish for


jtm

genom gråt, genom skratt
jag finns med dig dag och natt

 

flashbacks

Har kollat på lejonkungen idag, både ettan och tvåan. Såna nostalgismällar man får från de gamla tiderna. Får bara lust att krypa under täcket och minnas alla goda tider och le åt alla minnen. Men istället sitter jag och dricker te och grubblar över problem som jag kunde förebyggt för längesen, men jag var dum. Ung och dum. Jag är fortfarande det i och för sig. Jag har ont. Aj.

Det är inte upp till mig längre. Nej


igår

http://kayvemannars.blogg.se/2008/july/utkast-foregaende-kvall.html

min syster beskrev gårkvällen mycket bättre än jag
jag är för trött och kär

last night

igår kväll var trevligt, fast jag har en aning ångest över att mina grannar kanske tjallar för mamma, för hon trodde här var 10 pers hemma när det egentligen var 20-25.. hm. äe
men idag är det vackert väder så jag är glad!

pardeey

hey cutiepies.

ikväll är det party igen, men hos mig äre idag. eller det är väl mer krök än fedefesten, för ja pallar inte städa imorn X)) Anyway, detta är min outfit. puss


wicked

jag är din i alla lägen


ge en gåva

jag hittade ett gammalt kontantkort i min bokhylla precis, där fanns 173 kronor på det. Eftersom jag redan har abonnemang så kändes det meninglöst att använda upp pengarna på sms/ringa vänner eftersom jag ändå ringer gratis till dem. Så jag skickade FÖRÄNDRA till 72950 och SJÄLVHJÄLP till 72950. Mina pengar gick till mer nytta än de annars skulle gjort, så jag är nöjd, visserligen är jag 150 kr fattigare men det var det värt.

Ska skaffa mig ett fadderbarn också, make a difference.


<3



ni gör livet ljusare. älskar hela högen

gutten morgen



tjabatjena!

har inte gett oss av än, vi ska ändå inte göra något speciellt när vi väl kommer fram så ;> typ installera oss i bostaden och sen chilla, imorn ska vi leka på legoland hela dan haha och på torsdag blir det då lejonsafari+hemfärd. wah. jag vet knappt hur jag ska packa Oo wellwell.

kärlek är jobbigt, isnt it. det är skit snarare sagt.


hejrå, jag signar ut slut

dk

hej på er!

imorn drar jag till danmark med pappa+systrar och leker på legoland och kollar på lejonsafari, är tillbaka på torsdag. blir väl inge svårt att hålla ut med tanke på hur sällan jag uppdaterat på sistonde, blir bättring I promise! funderar på att göra en satc-inspirerad blogg hm.

ciao lovers

tack

trots min extrema bakfylla idag
(som jag verkligen inte förstår var den kommer ifrån)
så säger jag bara tack för en trevlig kväll, ja hade sjukt roligt!



och jag har sagt det många gånger, men jag säger det igen
det tål att höras, jag älskar åkarp. jag älskar vårt crew.
we're the best


cääämp

taataa!

då kom man hem igår efter några dagar i vildmarken med min pappa och mina systrar, det var faktiskt riktigt mysigt. Jag är nog en liten scout innerst inne. haha :> direkt efter hemkomsten så bar det av till caroline och hennes examensfest, najsnajs en trevlig kväll. mycket kärlek.

idag mår jag däremot skit och kom inte upp ur sängen förrän vid fyra, och jag mår fortfarande inte bra, men jag lever, även om det inte är mycket mer än så.

hoppas på att denna kvällen blir lika trevlig. puss <3


camp liz

Vet inte om jag har nämnt det men imorn bitti så drar jag+pappa+mina systrar till småland för att hälsa på släktingar och campa x) haha lawl. men det ska ändå bli lite skoj att leka scout i två dagar måste jag säga, hoppas på att vädret gillar mig så jag slipper sova i ösregn mwah. och inte blir uppäten av björnar, buuh!

men nu ska jag packa, puss


the unbeatable six

ILY guys


men, jaha?

jag förstår inte vad det är med mig och mobiltelefoner. Alla verkar gå sönder i samma sekund som jag rör vid dom, helvete. Min mobil la alltså av igårkv/inatt när jag stängde av den och sen tänkte sätta på den igen efter typ en kvart, nej då ville den inte gå igång och nu funkar den inte alls. Den bara börjar lysa och vibrerera, låter nästan som en dildo men nej det är min mobil vi pratar om. Jag ger upp nu, ja skiter i vad jag får för mobil i mina händer, så länge ja kan smsa och ringa med den är ja satisfied, fast det får gärna vara färgskärm? annars bryr jag mig inte om där är kamera eller mp3 eller whatever, jag pallar inte!


oh happy day!

herregud, känslan!
När vi gick runt hörnet igår och man hör simon ropa "RULLE!! titta vem som kommer" det ryste genom mig från topp till tå, herregud den känslan går inte att beskriva. jag var gråtfärdig så lycklig jag var, helt otroligt.

- nej kvällen igår var den bästa.
alla de finaste var där och jag var lycklig, är lycklig.

 
jag och ruggan <3

bilder finns på FB, bara några få dock av de hundratals bilderna.

puss ha en bra dag

pics

lite bilder från sölvesborg förra onsdagen.


jag och min lillasyster <3


hamnen


mera vatten och båtar


naturlig skönhet


nog med tidsfördriv! nu drar jag!

tonights

såhär tänkte jag se ut ikväll när jag hoppar på tåget till lund, looking good?



allt är från gina insåg jag precis, dock är det bara kjolen som är ny :>


shoppoholic

Tja!

Landade nyss i min säng efter några timmar på burlöv center med min syrra, jag är glad som en lärka för jag fyndade rejält idag, rea typ överallt och ja köpte en klänning till min lillasyster, ett par skor, en kjol, shorts, några linnen och två koftor och mat. och ja gjorde inte ens av med mer tusenlappen? HIGH FIVE!

Om 2 ½ timme tar jag tåget in till Lund för att möta upp Babi och Jullan och sen bär det av mot Rutgers place! Jag längtar som faan, kan inte fatta att det verkligen är idag han kommer hem :> but it is och jag är lycklig.

Men nu ska jag välja ut en outfit för ikväll och duscha av mig och fräscha upp mig innan jag är ready to leave. Ha en underbar kväll för det lär jag ha :) wie.


puss och kram

galet underbart

Det är helt insane, att imorn - efter 310 dagar, så är the man back on track!
Helt sinnes att den 6 juli äntligen är här, den dagen som har fått mig att palla
fast jag egentligen inte gjorde det. wah. min bästa vän är tillbaka och
jag avlider nästan av längtan. <3

finally.

boat

tja :)
idag ska jag ut med båten tror jag, med pappsi och förhoppningsvis
linnea också men hon segar? skit i bakfyllan och pallra dig hit va!

Igår vare party för Beet :> och det var kul nästan hela tiden, förutom slutet.
Jag är singel.

Men nu ska jag dricka lite vatten och käka lite melon, sen beger vi oss
ha en bra dag, tacka gud för det fina vädret också ;)

I'LL HOLLA AT YA



så här sommarfin är jag idag :>


btw! bilder från igår finns här

<3

jag träffar rutger på söndag <3
kärlek till tusen. (och ännu mer)

deppig

det blir inget luxemburg. fan fan fan


skånes sommarland

Är precis hemkommen från en heldag på tosselilla med åkarps gossar och töser efter en sjukt ball dag. holy lord. jag är varm och go och glad som ett svin.

imorn är det party och ikväll är jag agri och trött.

poussout


RSS 2.0